Viini, keittiö ja alue: Vesuviuksen juurella sijaitsevan maiseman taikaa yhdistää ohut lanka sen gastronomisiin perinteisiin ja erityisesti intohimoon Lacryma Christi -viiniä kohtaan, joka on peräisin tältä alueelta.
Ainutlaatuinen kokemus, joka koostuu luonnosta ja tunteista, mausta ja Vesuviuksen perinteistä ja joka alkaa kävelyllä viinitarhojen keskellä ihaillen panoraamaa, joka kattaa Napolinlahden, Sorrenton ja Caprin saaren.
Siirrymme sitten tutustumaan viinitiloihin, joissa esittelemme sinulle tuotantomenetelmämme ennen kuin aloitamme viiniemme maistelun, joka on yhdistetty tämän Vesuviuksen rinteillä sijaitsevan pienen paratiisin kulman tyypillisiin erikoisuuksiin.
Maistelumenu
Antipasto del Vesuvio: provolone-juustoa, tyypillistä casatielloa, salamia, suolaista ricottaa, leipää Vesuvin öljyllä ja mausteilla, prosciutto crudo campano ja bruschetta puulämmitteisellä leivällä ja del piennolo -kirsikkatomaateilla, tarjoillaan Lacryma Christi del Vesuvio Bianco DOP, Rosato ja Rosso -juomien kanssa.
Ensimmäinen ruokalaji: tyypillinen durumvehnäspagetti, jonka kastikkeena on kirsikkatomaatteja ja basilikaa. Pastan yhteydessä maistellaan Lacryma Christi Riserva -viiniä.
Jälkiruoka: perinteinen napolilainen pastiera, joka on loistava keittiön klassikko, jossa on Capafresca Spumante Rosato ja Passito Bianco IGT.
Pyynnöstä meillä on ruokalistoja keliaakikoille, kasvissyöjille ja vegaaneille. Tässä tapauksessa pyydämme tekemään varauksen pari päivää etukäteen.
Päivää ennen matkaa tiimimme ottaa sinuun yhteyttä whatsappilla tai sähköpostitse. Annamme kaikki tarvitsemasi tiedot.
Varaukset, jotka saapuvat klo 18.00 jälkeen, käsitellään seuraavana aamuna klo 8.00 jälkeen.