Tämä viinitila edustaa täydellistä tasapainoa perinteiden ja innovaatioiden välillä. Täällä sinulla on mahdollisuus nauttia täydellisestä ja mukaansatempaavasta kokemuksesta joka ylittää pelkän vierailun: interaktiivinen museo vie sinut kiehtovalle matkalle Montresorin perheen, jonka tarina alkoi vuonna 1892, viininvalmistusperintöön.
Elämys alkaa museohuoneista, jossa saat tietää, miten tämä intohimo viiniin syntyi ja miten se on kehittynyt. Ainutlaatuinen “virtuaalinen viljelijä” opastaa sinut menneisyyteen ja kertoo yksinkertaisesti ja mukaansatempaavasti, miten viinitarhan ja kellarin käytännöt ovat muuttuneet vuosikymmenten aikana.
Jokainen museon tila on suunniteltu vetämään sinut sisään ja saamaan sinut tuntemaan itsesi osaksi tarinaa. Tutustut Montresor-tuotemerkin alkuperään ja sen syvään yhteyteen Veronan kaupunkiin, sitten tutustut 1900-luvun viininviljelyyn ja lopuksi saavut Valpolicellan alueen sydämeen- ikonisten, luonteenomaisten viinien maahan. Yksi vierailun kiehtovimmista osista on -aistihuone, jossa sinua pyydetään testaamaan nenääsi interaktiivisessa aromipelissä ja tunnistamaan tyypillisiä viinin vivahteita, kuten mustaa kirsikkaa, kaakaota, lakritsia ja kukkaesansseja.
Matka jatkuu tunnelmallisessa Barrique Roomissa, jossa opit, miten viini kehittyy ja kypsyy rypäleestä tynnyriin ja pulloon. Täällä saat selville, miten rakenne, monimutkaisuus ja luonne syntyvät ja muotoutuvat jokaisessa vuosikerrassa.
Museossa ja kellarissa vierailun jälkeen sinua opastetaan maisteluelämykseen. Voit valita klassisen maistiaisen, jossa on viisi Valpolicellan alueen symbolista viiniä - Lugana, Valpolicella Classico, Valpolicella Ripasso, Amarone Satinato DOCG ja Amarone Satinato Riserva - jotka tarjoillaan paikallisen lihavalikoiman ja juustojen kanssa.
Jos haluat eksklusiivisemman matkan, valitse Amarone-vertikaalinen maistelu, joka sisältää viisi erilaista Amarone DOCG -viiniä eri vuosikerroista. Tutustut siihen, miten viinin vartalo, voimakkuus ja monimutkaisuus kehittyvät ajan myötä, ja löydät jokaisen vivahteen kulaus kulauksen toisensa jälkeen, täydellisesti yhdistettynä paikalliseen suolattuun lihaan ja juustoihin.