Työpajan kohokohdat:
Opi eri suklaatyypeistä asiantuntevilta suklaavalmistajiltamme
Katso esittelyä ja maistele erilaisia suklaata
Luo omat 3 suklaapatukkaa ja koristele ne mielesi mukaan
Luo alkuperäinen kuuma suklaaresepti käyttämällä perinteisiä atsteekkien tekniikoita
Ota kaikki käsintehdyt suklaat kotiin
Saat Wienin suklaamuseon 'BO-YO' -sertifikaatin
Nauti ilmaisesta sisäänpääsystä museoon työpajalipulla
Mitä työpajassa on odotettavissa:
Kokeneet suklaavalmistajamme opastavat sinua suklaanvalmistusprosessin läpi. Opit eri suklaatyypeistä, sen temperointista ja suklaan kulutuksen seitsemästä vaiheesta. Työpajan viimeisessä osassa luot oman suklaapatukkasi erilaisilla täytteillä ja ainesosilla sekä valmistat perinteisen atsteekkien suklaajuoman vanhoilla työkaluilla. Tämä työpaja on tarkoitettu sekä lapsille että aikuisille.
Sisältää:
Meiltä saat kaiken tarvitsemasi, mukaan lukien keittiövälineet ja ainekset, ja käytät ammattimaista suklaan temperointikonetta suklaapatukkasi valmistamiseen. Asiantuntijamme ovat valmiina apunasi koko työpajan ajan, joten aikaisempaa ruoanlaittokokemusta ei tarvita.
Huomioithan, että lippuja ei palauteta ja alle 10-vuotiaiden lasten mukana tulee olla aikuinen, joka myös tarvitsee lipun.
Liity meihin tähän käytännönläheiseen, opettavaiseen ja herkulliseen työpajaan, joka jättää sinulle uuden arvostuksen suklaata kohtaan!