Hio kulinaarisia taitojasi ja opi tekniikoita aidon thaimaalaisen keittiön valmistamiseen tässä yksilöllisessä 5 päivän kokkaustyöpajassa. Käy yksityisen kokin kanssa markkinoilla, valitse tuoreita raaka-aineita ja nauti esittelyistä ja mielenkiintoisista käytännön tunneista, joilla opit kokkaamaan - ja nauttimaan - herkullisesta thaimaalaisesta ruoasta.
Kun saavut maineikkaaseen Blue Elephant Cooking Schooliin, tapaa kokki ja ohjaaja ja keskustele henkilökohtaisista kulinaarisista kokemuksistasi ja tavoitteistasi tuoreen yrttijuoman äärellä. Keskity joka päivä eri ruokalajeihin, ainesosiin, taitoihin ja tekniikoihin. Saatat paistaa riisinuudeleita tyypilliseen phad thai, pilkkoa yrttejä tuoksuvaan vihreään papaijasalaattiin, lämmittää öljyä rapeita kevätkääryleitä varten ja valmistaa erilaisia curryjä, maustepastoja ja aromaattisia keittoja.
Päivittäisiin yksityisiin ruoanlaittotunteihin sisältyy vierailu Bang Rakin paikallisille aamumarkkinoille valitsemaan tuoreita raaka-aineita aterioihin. Jokainen kurssi alkaa räätälöidyllä esittelyllä thaimaalaisten ruokien valmistuksen herkistä prosesseista, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus soveltaa uusia taitojasi ja tietojasi keittiössä. Pääset myös kokeilemaan perinteistä thaimaalaista hedelmien ja vihannesten veistotaidetta, joka viimeistelee ruokiesi esittelyn.
Istu jokaisen päivän päätteeksi opettajasi kanssa hienoon ravintolaympäristöön maistelemaan ruokiasi ja saamaan palautetta taitojesi parantamiseksi. Viiden päivän jälkeen voit viedä kotiin ruoanlaittosetin ja Blue Elephant -esiliinan, joita voit käyttää, kun valmistat uusia ruokalajeja kotona.
Näytemenuun sisältyy (muutokset mahdollisia):
- Pla neung ma nao (höyrytettyä kalaa)
- Plaa jien ta-krai (friteerattua kalaa)
- Mah-Auan (höyrytettyä jauhettua kanaa)
- Peek kai yaad sai (täytetyt kanansiivet).
- Koong hom phaa (rapeat paperikatkaravut)