Mukautettu -hakua varten:

Hotellit Pietari

Hotellit Pietari
Pietari

Pietari – hotellit

The State Hermitage Museum Official Hotel – kohteen St. Petersburg hotellit
Rating: 5.0 Stars

The State Hermitage Museum Official Hotel

10 Pravda St, St. Petersburg - Kartta
 
 
"First Class Luxury"
The hotel is beautifully appointed with modern fixtures in old world charm. Music every evening in the lobby, incredible customer service and a beautiful breakfast spread. Location is in a quiet neighbourhood just off Nevsky Prospekt. Food ms shops are 5 minutes away.
Caroline
The Official State Hermitage Hotel Saint-Petersburg is the first and unique official hotel of The State Hermitage Museum. The …Lisää
Grand Peterhof Spa Hotel – kohteen Petergof hotellit
Rating: 4.0 Stars

Grand Peterhof Spa Hotel

Lit. A, 2, Gofmeysterskaya str., Petergof - Kartta
 
 
"The best."
Just excelent. Perfect location, perfect service and price.
Renata&Yuri. – kotipaikka Israel
Kylpylälomaan soveltuva hotelli, jonka lähellä on Maatilapalatsi ja Konstantinin palatsi. Alueella sijaitsee myös Pietarhovin …Lisää
Repino Cronwell Park Hotel – kohteen Repino hotellit
Rating: 3.5 Stars

Repino Cronwell Park Hotel

Lit. B, Bld. 2, 394 Primorskoye Shosse, Repino - Kartta
 
 
Lähellä rantaa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on myös Penaty ja Kuokkalan ranta. Alueella sijaitsee myös Verhnijn puisto …Lisää
Hotel 365 Spb – kohteen St. Petersburg hotellit
Rating: 3.0 Stars

Hotel 365 Spb

Borovaya street 104, St. Petersburg - Kartta
 
 
Station Hotel Z12 – kohteen St. Petersburg hotellit
Rating: 3.0 Stars

Station Hotel Z12

Zvenigorodskaya 12, St. Petersburg - Kartta
 
 
"Loved The Station Hotel"
Nice, clean hotel with very pleasant staff. Will recommend to all my friends.
Tony – kotipaikka Bavariya
Nautilus Inn – kohteen St. Petersburg hotellit
Rating: 3.5 Stars

Nautilus Inn

Rizhskaya Str. 3, St. Petersburg - Kartta
 
 
Hotelli, jonka lähellä on Buff-teatteri, Aleksanteri Nevskin luostari ja Pietarin vahamuseo. Lähistöllä sijaitsee myös …Lisää
Atlantic Hotel – kohteen St. Petersburg hotellit
Rating: 3.0 Stars

Atlantic Hotel

14 Kazanskaya Street, St. Petersburg - Kartta
 
 
Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Pankkisilta ja Kazanin katedraali. Lähistöllä sijaitsee myös …Lisää
Hotel Station G73 – kohteen St. Petersburg hotellit
Rating: 3.0 Stars
25 €

Hotel Station G73

Gorokhovaya 73, St. Petersburg - Kartta
 
 
"Amazing location"
I had read other rewiews and was a little y sure but for the price and area I figures we would look over certain details. We were pleased with the hotel and the small complaints that other people had mentioned seemed silly to us. We loved the hotel and enjoyed our stay. Not one single complaint.
Tommy – kotipaikka Helsinki
Matkustajakoti, jonka lähellä on Brjantsevin nuorisoteatteri, Kazanin katedraali ja Venäläisen taiteen museo. Lähistöllä …Lisää
Angel Hotel – kohteen St. Petersburg hotellit
Rating: 3.0 Stars

Angel Hotel

2 Rubinshteina Str, Apt 45, St. Petersburg - Kartta
 
 
Nevsky Contour – kohteen St. Petersburg hotellit
Rating: 3.0 Stars

Nevsky Contour

88-72, Nevsky prosp., St. Petersburg - Kartta
 
 
"Excellent choice, would recommend to everyone."
For a small hotel they deliver great service with 24 hour desk service, breakfast, anytime coffee/tea, laundry service (at a fee), security, wifi, quiet and clean.
Krew 2014 – kotipaikka Canada
Hotelli, jonka lähellä on Beloselski-Belozerskin palatsi, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali. Lähistöllä …Lisää

Löydä hotelli 384 hotellin joukosta kohteessa Pietari


  Expedia – miksi varata kauttamme?

  • Parhaan hinnan takuu
  • Yli 365 000 hotellia maailmanlaajuisesti
  • Expedia ei veloita peruutusmaksuja
  • Yli 11 miljoonaa asiakasarvostelua

  Tarkenna hakuasi:

  Matkaopas: Pietari

  Hotellit Pietarissa tarjoavat varmasti sopivan majoitusvaihtoehdon jokaiselle! Halusitpa kokea julkkiksille tuttua luksuselämää, mukavan loman perheen kanssa tai venyttää penniä – Pietarista löytyy sinulle sopiva vaihtoehto. Pietarin hotellit pystyvät täyttämään sekä reppumatkailijan että luksuselämästä haaveilevien tarpeet – tarjolla on niin hostelleita, lentokenttähotelleja, bed and breakfast -majoitusta kuin julkkistenkin suosimia luksushotelleja. Pietariin haikailevien kannattaa myös seurata hotellitarjouksia, joita on käytettävissä ympäri vuoden. Olipa mielessäsi romanttinen viikonloppu kahden kesken tai viikon perheloma, Pietari on sopiva kohde molempiin.

  Pietarissa monet vieraat näkevät vaikutteita esimerkiksi Venetsiasta ja Pariisista, joidenkin mielestä se taas muistuttaa jotenkin Helsinkiä. Pietari on maailman pohjoisin miljoonakaupunki, ja se on pinta-alaltaan todella suuri – ja sijaintinsa ansiosta kaupunki on sekä Venäjän portti Eurooppaan että toisaalta myös länsimaiden portti Venäjälle. Vierailijan kannalta Pietari ei ole helppo kohde, mutta kun sen eri kerroksiin vaan malttaa tutustua, se on myös valtava elämysten aarreaitta, mutta kaupungin avautuminen kokonaisuudessaan saattaa vaatia useamman kuin yhden vierailun.

  Lisätietoja

  Ostosten tekeminen Pietarissa on yleisesti ottaen helpompaa kuin monessa muussa suurkaupungissa, sillä sen valtakadun Nevski Prospektin varrelta tai sivukaduilta voi löytää käytännössä mitä tahansa ja kaiken tarpeellisen. Katu on melko pitkä, 5 kilometriä, ja se on täynnä erilaisia ostospaikkoja putiikeista isoihin ostoskeskuksiin, ja monet alueen kaupoista ovat auki 24 tuntia joka päivä, ja ostaminen on helppoa myös sen takia, että jos jossain tässä valtavassa kaupungissa myyjät osaavat englantia, niin se on tämän kadun varrella olevissa kaupoissa. Myynnissä olevien tuotteiden laatu on yleensä korkea, mutta hinnat eivät silti ole sen korkeammat kuin muuallakaan Pietarissa.

  Pietari on pullollaan erilaisia historiallisia nähtävyyksiä, taidegallerioita ja museoita. Kuuluisimpia näistä lienevät Talvipalatsi, Pietari-Paavalin linnoitus, Iisakin kirkko, Aleksanteri Nevskin luostari, Verikirkko ja Jusupovin palatsi.

  Nevan rannalla sijaitseva Talvipalatsi on huikea nähtävyys jo pelkästään sen takia, että sen sisällä on osa valtavan Eremitaasin taidekokoelmista. Palatsin edessä olevalla aukealla tapahtuu jotain koko ajan, ja Talvipalatsin alueella ja Palatsiaukiolla kannattaa kuljeskella varsinkin alkuillasta auringonlaskun aikaan – ja tylsää hetkeä ei täällä ole. Pietari-Paavalin linnoitus sijaitsee myös Neva-joen rannalla Jänissaarella, ja siellä on paljon tutustumisen arvoisia muureja ja myös mielenkiintoinen hiekkaranta. Vankilanakin toiminut linnoitus rakennettiin vuonna 1703, mutta siellä on myös muuta katsottavaa museoineen ja Pietari-Paavalin kirkkoineen, jossa ovat kaikkien Pietari Suuren jälkeen maata hallinneiden tsaarien haudat.

  Iisakin kirkko on tuttu sanonnasta, johon oli syynä tämän upean kirkon rakentamiseen kulunut aika eli 40 vuotta. Sen kupoli on upea, ja siihen on käytetty valtavasti kultaa eli yli 100 kiloa, ja kirkon pylväikköön kannattaa ehdottomasti kivuta ehkä kaupungin upeinta näköalaa yli kaupungin. Aleksanteri Nevskin luostari (Lavra Aleksandra Nevskogo) sijaitsee Nevski Prospektin itäpäässä, ja sen alueella on yksi Pietarin tunnetuimmista hautausmaista, johon on haudattuna muun muassa Fedor Dostojevski, Ivan Krylov ja Pjotr Tshaikovski. kuuluisimpia arkkitehtejä on haudattu.

  Kirkko veren päällä (Spas na krovi) eli Verikirkko on Pietarin suosituimpia kohteita, eikä vähiten erinomaisen sijaintinsa ja kauniiden kupoliensa takia. Verikirkko sijaitsee Griboedovan kanavan varrella ja sen lähistöllä on myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä mainittakoon Kesäpuutarha ja sen takana olevat tuliaismarkkinat, jossa tuliaisista voi joutua maksamaan hieman enemmän, mutta myös valikoimat ovat kaupungin parhaat. sijaitsevan kirkon ympäriltä löytyy vilkasta elämänmenoa etenkin viikonloppuisin.

  Pietari on pullollaan todella upeita palatseja, ja ehkä paras kohde niihin tutustumiseen on Heintätorin lähellä sijaitseva Jusopovin palatsi – ja ehkä suurin syy tämän palatsin suosioon liittyy kuuluisan hurmurin Rasputinin kuolemaan, sillä hän heitti henkensä täällä salamurhan uhrina. Hänen kohtalostaan kerrotaan esimerkiksi palatsissa olevassa teatterissa ja myös opastetuilla kierroksilla.

  Piilota
  CollapseExpand

  Hotellit muissa suosituissa kohteissa

  CollapseExpand

  Kuljetukset kohteeseen ja kohteesta Pietari

  Asiakkaiden arvio Expediasta
  Palvelun tarjoaa feefo
  92% suosittelee
  4.5
  68 143 arvostelusta