PietariVenäjä

Image for Aleksanteri Nevskin luostari johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja sisäkuvat

Risteile kanaaleissa, katsasta arkkitehtuurin mestariteokset ja nauti festivaalien tunnelmasta keskiyön auringon alla tässä Venäjän toiseksi suurimmassa kaupungissa.

Näe upeita rakennuksia, leveitä bulevardeja, kultaisia torneja, mutkittelevia kanaaleja ja arvokasta taidetta Pietarissa, joka lukeutuu Venäjän vaikuttavimpiin kaupunkeihin. Tsaari Pietari Suuri perusti Venäjän imperiumin entisen pääkaupungin vuonna 1703 osoituksena maan sotilaallisesta mahdista. Nykyään kaupunki on Venäjän kulttuuripääkaupunki ja suosittu turistikohde gallerioineen, museoineen, palatseineen ja katedraaleineen.

Vieraile historiallisessa keskustassa sijaitsevassa Kristuksen ylösnousemuksen katedraalissa. Katedraali on rakennettu täsmälleen samaan paikkaan, jossa tsaari Aleksanteri II murhattiin. Värikkäiden kupoleiden alla on upea, koristeellinen rakennus, jonka seinä- ja kattopinnoissa on usean tuhannen neliömetrin edestä mosaiikkeja. Käy Iisakinkirkossa, joka on yksi Venäjän suurimmista kirkoista. Näe yli 300 vuoden ajan Venäjän imperiumia hallinneen Romanovin hallitsijasuvun jäsenten hautoja Pietari-Paavalin linnoituksessa.

Taiteen ystäville Pietarissa on paljon nähtävää. Käy Eremitaašissa, joka sijaitsee barokkityyliä edustavan mahtavan Talvipalatsin sisällä. Tässä museossa, joka on yksi Venäjän suurimmista, on yli 3 miljoonaa taideteosta ja historiallista esinettä. Lisäksi Venäläisen taiteen museossa on näytteillä venäläisten taiteilijoiden maalauksia. Venäläiseen kulttuuriin ja kansanperinteeseen voit tutustua Venäläisen etnografian museossa.

Myös ”Pohjolan Venetsiana” tunnettu Pietari on rakennettu usealle saarelle, joita yhdistävät kanaalit ja joet. Lähde veneristeilylle ja näe kaupunki vesiltä käsin.

Koe Pietarin valkeat yöt viettämällä loma kaupungissa keskikesällä, jolloin aurinko ei laske lainkaan. Kesän valoisina iltoina kaupungissa järjestetään runsaasti erilaisia festivaaleja. Näe ooppera-, baletti- ja musiikkiesityksiä Pietarin Valkeat yöt -festivaalilla. Punaiset purjeet -juhla on valtava kaupunkifestivaali ilotulituksineen, konsertteineen ja merelle sijoittuvine esityksineen.

Pääset Pietariin lentämällä Pulkovon lentokentälle. Voit liikkua kaupungissa julkisilla liikennevälineillä tai vuokra-autolla. Nauti kaupungin historiasta, kulttuurista ja nähtävyyksistä ja varaa aikaa myös hiukan etäämmällä sijaitseviin kohteisiin tutustumiseen. Pietarissa vietät mielenkiintoisen kaupunkiloman vuodenajasta riippumatta. Pietari sijaitsee helpon matkan päässä Romanovin dynastian tsaarien asumuksista, kuten Pietarhovista ja Pavlovskin palatsista.

Matkaopas: Pietari

Missä yöpyä kohteessa Pietari

Kazanin katedraali joka esittää kirkko tai katedraali ja vanha arkkitehtuuri

Keskusta

4/5Very Good!(80 area reviews)

Kiehtovista museoista, viehättävistä kahviloista and kirkoista tunnettu Keskusta tarjoaa myös nähtävyyksiä, kuten Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kazanin katedraali. Ja Gostinyi Dvorin metroasema ja Dostojevskajan metroasema takaavat, että kaupunkiin tutustuminen on helppoa.

Keskusta
Nevski Prospekt johon kuuluu kaupunki ja yökuvat

Nevski Prospekt

4.5/5Wonderful!(44 area reviews)

Museoista, teattereista ja kirkoista tunnettu Nevski Prospekt tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Kazanin katedraali ja Nevski Prospekt. Ja Majakovskajan metroasema ja Gostinyi Dvorin metroasema takaavat, että voit tutustua ympäröivään alueeseen helposti.

Nevski Prospekt
Aleksanteri Nevskin luostari featuring vanha arkkitehtuuri ja puisto sekä pieni ryhmä ihmisiä

Pietarin keskustan piiri

3.5/5Good!(7 area reviews)

Matkustajat pitävät kohteen Pietarin keskustan piiri kiehtovista museoista ja sen suosituista nähtävyyksistä, kuten Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majakovskajan metroasema ja Dostojevskajan metroasema takaavat lisäksi, että kaupungin nähtävyyksiin on helppoa tutustua.

Pietarin keskustan piiri
Pietarin ja Paavalin linnoitus featuring joki tai puro ja lautta

Petrogradin piiri

1/5(2 area reviews)

Petrogradin piiri tunnetaan museoista ja arkkitehtuurista. Ja jos haluat tutustua kohteen nähtävyyksiin, Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Pietarin lelumuseo ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Lähellä sijaitsevat Tškalovskajan metroasema ja Krestovski Ostrovin metroasema takaavat, että kohteeseen tutustuminen on vaivatonta.

Petrogradin piiri
Iisakinkirkko joka esittää kirkko tai katedraali ja kaupunki

Admiralteyskiy

3/5(1 area review)

Mukavista kahviloista tunnettu Admiralteyskiy tarjoaa vierailijoille mielenkiintoisia kohteita, kuten Mariinski-teatteri. Ja jos haluat tutustua kaupunkiin lähemmin, se on helppoa, koska lähellä sijaitsee sekä Tehnologitšeski institutin metroasema että Sadovajan metroasema.

Admiralteyskiy
Venäjän pienoismallimuseo Grand Maket

Moskovskiy

3.5/5Good!(2 area reviews)

Moskovskiy tunnetaan olutpanimoista ja kirkoista. Ja jos haluat tutustua kohteen nähtävyyksiin, Voiton aukio ja Pietarin urheilu- ja konserttikompleksi ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Lähellä sijaitsevat Zvjoznajan metroasema ja Moskovskajan metroasema takaavat, että kohteeseen tutustuminen on vaivatonta.

Moskovskiy

Huippuhotellit kohteessa Pietari

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Corinthia Hotel St Petersburg
Corinthia Hotel St Petersburg
5 out of 5
Nevsky Prospect, 57, Pietari
103 €
per night
Mar 4 - Mar 5

Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. ...

4.4/5Wonderful! (1,159 arvostelua)

"Sängyt olivat erinomaiset, aamiainen loistava ja henkilökunta sekä ammatti- että kielitaitoista."…"

Arvosteltu 21.2.2020

Corinthia Hotel St Petersburg
Petro Palace Hotel
Petro Palace Hotel
5 out of 5
14 Malaya Morskaya Street, Pietari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
92 €
per night
Feb 29 - Mar 1

Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin ...

4.4/5Wonderful! (1,968 arvostelua)

"Loistava palvelu , huippu siisti"…"

Arvosteltu 11.11.2019

Petro Palace Hotel
AZIMUT Hotel St. Petersburg
AZIMUT Hotel St. Petersburg
4 out of 5
43-1 Lermontovsky Prospect, Pietari
28 €
per night
Feb 23 - Feb 24

Fontanka-joen pato ja Mariinski-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Iisakinkirkko ovat myös 5 kilometrin ...

3.6/5Good! (283 arvostelua)
Nice))

"Vastasi tarpeittani ja odotuksia jopa ylitetty) eka kerta kaupungissa ja jäi hyvä mieli vierailusta myös hotellin ansiosta"…"

Arvosteltu 15.1.2019

AZIMUT Hotel St. Petersburg

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Pietari

Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi
Image for Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi

Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi

4.5/5(35 reviews)

Uppoudu historian syövereihin tutkiessasi upeaa kokoelmaa esihistoriallisia esineitä, itämaisia koruja, 6 000 vuoden ajalta eurooppalaista taidetta yhdessä maailman vanhimmista museoista.

Iisakinkirkko
Image for Iisakinkirkko

Iisakinkirkko

4.5/5(40 reviews)

Tällä kirkkorakennus on merkittävä osa Pietarin kaupunkikuvaa ja siluettia, ja sen näkymät ovat aivan yhtä upeat kuin sen koristeelliset sisätilatkin.

Mariinski-teatteri
Image for Mariinski-teatteri

Mariinski-teatteri

4.5/5(11 reviews)

Mariinski-teatteri on kohteessa Pietari sijaitseva suosittu teatteri, jolla on värikäs historia. Tutustu alueen viihdemahdollisuuksiin ja vaikuttavaan katedraaliin.

Kazanin katedraali
Image for Kazanin katedraali

Kazanin katedraali

4/5(29 reviews)

Koe tämän upean, Kazanin Jumaläidille omistetun katedraalin juhlallinen koreus ja historia.

Pietarin ja Paavalin linnoitus
Image for Pietarin ja Paavalin linnoitus

Pietarin ja Paavalin linnoitus

4.5/5(20 reviews)

Tämä Pietarin kaupungin alkuna toiminut linnoitus on täynnä mielenkiintoisia ja kiehtovia tarinoita historian syövereistä.

Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa
Image for Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa

Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa

4.5/5(16 reviews)

Ota pieni tauko Pietarin kaupungin melusta ja melskeestä, ja tutki tätä upeaa palatsia ja rauhallista puistoa.

Arvostelut: Pietari

4.5

Huippukohde

5 - Loistava
61
5 - Loistava 56.48148148148148%
4 - Hyvä
44
4 - Hyvä 40.74074074074074%
3 - OK
3
3 - OK 2.7777777777777777%
2 - Pettymys
0
2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

Dec 31, 2019

RUNSAS MONIPUOLINEN KULTTUURITARJONTA.HYVÄ TOIMIVA JOUKKOLIIKENNE. IHMISET OVAT YSTÄVÄLLISIÄ JA AVULIAITA KESKIMÄÄRIN.

3/5 - OK

Tarkistettu asiakas

Dec 30, 2019

Emme tykänneet Gallerian foodmarketista, liian ahtaasti kalustettu ja hälyisä paikka. Ruokailimme mieluummin viihtyisissä ja rauhallisissa ravintoloissa Nevskin varrella...

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

Dec 9, 2019

Nyt kaikki päivät olivat sadepäiviä, huono tuuri. Kuitenkin tuli käytyä Pääesikunnan rakennuksessa, jossa toimivassa museossa oli vapaa sisäänpääsy. Komeasti oli tehty uusia tasoja kulkemista varten. Muuten on Pietarin kohteet jo katsottu.

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

Dec 9, 2019

Iso kaupunki paljon nähtävää. Helpot metroyhteydet. Aikaa varattava paljon kun etäisyydet pitkät. Varmasti upea kesällä. Eremitaasiin oli näin syksyn sateillakin valtavat jonot joten jäi näkemättä. Pidin paljon.

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

Dec 7, 2019

Loistava kulttuuritarjonta, hienoja museoita, mielenkiintoista aekkitehtuuria, hyvää ruokaa, helppo junayhteys Helsingistä.

5/5 - Loistava

AKa79

Nov 25, 2019

Vähän oli marraskuussa kylmä. Paikallisten huono kielitaito hämmästytti mutta hotellilla osattiin auttaa esim taksien tilaaminen ja hinnan sopiminen etukäteen. Oli ensimmäinen kerta Pietarissa (ja Venäjällä), mutta ei varmaan viimeinen.

Other places like Pietari

Moskova
Image for Moskova
Moskova
Nižni Novgorod
Image for Nižni Novgorod
Nižni Novgorod
trover-kuva käyttäjältä Svetlana Lebedeva
Dresden
Image for Dresden
Dresden
Wien
Image for Wien
Wien