Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Pietarissa

Venäjän toiseksi suurin kaupunki Pietari sijaitsee Suomenlahden pohjukassa Itämeren rannalla. Pietari on maansa tärkein satamakaupunki Itämeren suuntaan. Pietari on miljoonakaupunki, jossa historia ja kulttuuri ovat merkittävässä osassa. Tee hotellivaraus Pietariin, niin voit lähteä tutustumaan mielenkiintoiseen kaupunkiin. Koska Pietari on suuri kaupunki eikä julkinen liikenne ole aina turvallista, autonvuokraus Pietarista on helpompaa ja turvallisempaa.

Vuokraa auto Pietarissa

Pietari on upea matkakohde, jossa on paljon nähtävää. Lähde kaupunkilomalle Pietariin, jossa on toinen toistaan hienompia rakennuksia. Koko keskusta on jo itsessään näkemisen arvoinen ja vuokra-autolla hyvin saavutettavissa. Pietarissa on hienoja ja mahtipontisia kirkkoja, linnoja ja palatseja, joiden parissa matkailija voi viettää huomaamattaan runsaasti aikaa. Pietari tunnetaan myös vireästä kulttuurista, jossa taide, musiikki ja kirjallisuus ovat merkittävässä osassa.

Liiku vuokra-autolla Pietarissa

Pietari on kaupunki, johon matkailijan kannattaa ehdottomasti lähteä kaupunkilomalle. Kaupungissa on runsaasti monenlaista mielenkiintoista nähtävää, jota ei Pietarin-matkalla sovi unohtaa. Pietarin sijainti lähellä Suomea tekee matkustamisesta Pietariin nopeaa ja helppoa, sillä Helsingistä voi lentää suoralla lennolla Pietariin hieman yli tunnissa. Etsi lentotarjouksia Pietariin ja lähde ikimuistoiselle matkalle aistimaan tsaarien kaupunkiin aikanaan luomaa loistokasta tunnelmaa. Pietarin Pulkovon kansainvälisellä lentoasemalla, joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Pietarin keskustasta, on edustus muutamilla Pietarin autovuokraamoilla. Lisäksi autoja voi vuokrata Pietarin keskustasta esimerkiksi upeiden metroasemien lähettyviltä.

Pietarissa autoa vuokraavan matkailijan kannattaa olla tarkkana, että auton vuokraa varmasti laillisesti toimivasta autovuokraamosta. Parhaiten siitä voi varmistua, kun vuokraa auton etukäteen autonvuokrauspalvelulla. Vuokrauksessa voi käyttää hyväksi Pietarin autonvuokrausvertailua, jonka avulla voi verrata autojen vuokraushintoja keskenään. Lentoasemalla autonvuokraus on järjestetty siten, että palvelupiste on terminaalissa ja vuokra-auto lentoaseman ulkopuolella. Autolle on tällöin ilmainen kuljetus sukkulabussilla, joten autoa ei tarvitse alkaa itse etsiä. Pietarissa on miljoonakaupungin ruuhkainen liikenne, eli vuokra-autolla liikkuminen ei ole välttämättä helppoa, etenkään kun suurin osa opasteista on kyrillisillä aakkosilla. Jos Pietarissa haluaa vuokrata auton, kannattaa harkita myös kuljettajan vuokraamista, jolloin ei tarvitse itse pärjätä ruuhkaisessa liikenteessä. Pietari on melko kallis kaupunki, joten autonvuokraustarjouksia Pietarissa kannattaa hakea etukäteen Expedia.fi-sivustolta. Tällöin onnistut parhaiten saamaan juuri itsellesi sopivan vuokra-auton budjettiisi sopivaan hintaan. Vuokraa siis auto Pietarissa ja tule tutustumaan kaupungin lumoavan kauniiseen arkkitehtuuriin.

Pietari – arkkitehtoninen helmi

Nevan suistoalueelle rakennetun Pietarin erikoisuus ovat lukuisat saaret ja niitä yhdistävät sillat. Ne antavat oman lisänsä Pietarin kauneudelle, jota historiallisen keskustan alueella ei voi olla huomaamatta. Rakennusten eri tyylejä yhdistävä arkkitehtuuri on loistokasta, ja toinen toistaan komeammat rakennukset saavat matkailijan vaikuttumaan näkemästään. Pietarissa on runsaasti nähtävyyksiä, joiden parissa matkailija viihtyy useammallakin matkalla, sillä yhdellä kertaa ehtii näkemään vasta osan Pietarista. Pietarissa on lukuisia kirkkoja, linnoja, palatseja ja museoita, joiden loistokkuudelle ei löydy vertailukohtaa. Kauniiden rakennusten ja arkkitehtuurin lisäksi Pietari tunnetaan Venäjän kulttuurielämän keskuksena, ja taide, musiikki ja kirjallisuus ovat vahvasti läsnä pietarilaisten arjessa. Matkailijalle kulttuurin paljous voi aluksi olla liikaa, mutta hetken aikaa totuteltuaan kulttuurista kiinnostunut matkailija on Pietarissa kuin kotonaan. Suosittuja nähtävyyksiä Pietarissa ovat muun muassa Palatsiaukio, Talvipalatsi, Iisakin kirkko ja Amiraliteetti. Nähtävyyksien katselun lisäksi Pietarissa voi lähteä jokiristeilylle Nevajoelle, ja erityisesti kesäisin siltojen avaaminen iltaisin on mielenkiintoinen tapahtuma, jota kannattaa jäädä ainakin kerran seuraamaan.

Autonvuokraus kohteessa Pietari: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Pietari?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Pietari halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Pietari?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Pietari keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Pietari?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Pietari?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Pietari

Tutustu kohteeseen Pietari Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!