Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa

Ota pieni tauko Pietarin kaupungin melusta ja melskeestä, ja tutki tätä upeaa palatsia ja rauhallista puistoa.

Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa on varsinainen arkkitehtuurin, hienostuneen sisustuksen ja rauhallisten puistojen aarreaitta. Kulje Venäjän kuninkaallisten jalanjäljissä tutkaillessasi palatsia ja puistoa, joissa on molemmissa nähtävillä venäläiselle ylhäisölle ominaisia tyylejä.

Palatsi oli alkujaan vuonna 1717 paljon nykyistään pienempi ja vaatimattomampi rakennus, joka nimettiin Pietari Suuren vaimon, Katariina I:n mukaan. Se uudistettiin myöhemmin heidän tyttärensä keisarinna Elisabetin toimesta, joka muokkasi rakennuksesta paljon aikaisempaa mahtavamman. Useat arkkitehdit yrittivät suunnitella palatsia ennen kuin keisarillisen hovin pääarkkitehti Francesco Bartolomeo Rastrelli, joka osallistui Johann Buschin kanssa myös puiston suunnitteluun, otti tehtävän vastaan. Hänen tehtävänään oli tehdä siitä Pariisin Versaillesin palatsin veroinen. Kun vierailet puistossa, huomaat hänen todella onnistuneen.

Kulje ympäri palatsia ja ihastele sen henkeäsalpaavaa arkkitehtuuria. Palatsin kirkas sinivalkoinen julkisivu on koristeltu hienoilla, kultaisilla yksityiskohdilla ja kupoleilla, sekä upeilla valkoisilla pylväillä.

Ihailtuasi julkisivua tarpeeksi käy sisään nähdäksesi palatsin sisätilojen pramean sisustuksen. Palatsissa on yli 20 huonetta ihasteltavana. Käy katsomassa Kultainen sali, joka on saanut nimensä yltäkylläisistä, kirkkain valoin valaistuista kultaisista koristuksistaan. Palatsin muihin huomattaviin huoneisiin kuuluu Meripihkahuone, samankaltaisesti yltäkylläinen kamari, jonka seinät on peitetty upeilla meripihkamosaiikeilla. Mielenkiintoista onkin, että nykyään näkemämme huone on itseasiassa vain 20 vuotta vanha, 10 miljoonaa euroa maksanut entisöinti alkuperäisestä Meripihkahuoneesta, joka tuhoutui natsien hyökkäyksessä.

Varaa aikaa kierrelläksesi myös palatsin tiluksilla. Vaikka kaikki alueen tilat eivät olekaan avoinna yleisölle, on palatsilla silti yllin kyllin nähtävää, kuten Bolshoy prudin suuri lampi, pieni mutta täydellisesti suunniteltu huvimaja tai puiston kiinalainen paviljonki.

Palatsi ja puisto sijaitsevat 25 kilometrin päässä Pietarin keskustasta vain lyhyen junamatkan päässä kaupungista. Puisto on avoinna päivittäin, mutta palatsi on suljettu tiistaisin. Palatsi on suosittu turistinähtävyys, joten paikalle kannattaa saapua aikaisin tai varata paikka ohjatulle kierrokselle etukäteen.


Alueen Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 351 majoitusliikettä kohteen Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa lähellä
HOTEL NATALI 43 €
HOTEL NATALI

HOTEL NATALI

56A Malaya Street, Puškin
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tsarskoje Selon valtionmuseo ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lyseon museo ja Aleksanterin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  2apartment Two Pillows on Chu 41 €
  2apartment Two Pillows on Chu

  2apartment Two Pillows on Chu

  Cerkovnaya, 19, Puškin, Saint Petersburg
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Aleksanterin palatsi ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Feodorovskin katedraali ja Tsarskoje Selon valtionmuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Happy Hours 38 €
   Happy Hours

   Happy Hours

   Moskovksya Street 49, Puškin, Saint Petersburg
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tsarskoje Selon valtionmuseo ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lyseon museo ja Aleksanterin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel Kochubey-Centre
    Hotel Kochubey-Centre

    Hotel Kochubey-Centre

    Ulitsa Radishcheva, 4, Puškin
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tšesmenskaja-pylväs ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ylösnousemuksen katedraali ja Tsarskoje Selon valtionmuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Lux Premier 41 €
     Lux Premier

     Lux Premier

     krasnoselskoye Shosse 4, Bldg. 1, Puškin
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Ylösnousemuksen katedraali ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tšesmenskaja-pylväs ja Lyseon museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Near Ekaterinensky 2 34 €
      Near Ekaterinensky 2

      Near Ekaterinensky 2

      Krasnoselskoye Shosse 4/2, Puškin, Saint Petersburg
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tšesmenskaja-pylväs ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ylösnousemuksen katedraali ja Lyseon museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Hampton by Hilton Saint Petersburg ExpoForum 52 €
       Hampton by Hilton Saint Petersburg ExpoForum

       Hampton by Hilton Saint Petersburg ExpoForum

       Peterburgskoye Highway 64, Building 2, Suosaari
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Aleksanterin palatsi, Tsarskoje Selon valtionmuseo ja Voiton aukio sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa ja Pavlovskin palatsi ja puisto ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Pushkin House
        Pushkin House

        Pushkin House

        Krasnoselskoe Shosse 4, Puškin
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tšesmenskaja-pylväs ja Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ylösnousemuksen katedraali ja Lyseon museo ovat myös 2 kilometrin päässä.