Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Vietä leppoisa loma Levillä vaeltaen ja lasketellen

Lähde viilettämään alas Levitunturin lumisia rinteitä suksilla tai lumilaudalla. Koe myös Lapin lumo vaelluksella Levillä tai erämaassa.
Sirkan kylän kupeessa kohoaa tunnettu talviurheilukohde Levi, jossa pääsee kokeilemaan laskettelutaitojaan yhteensä 43 eritasoisella rinteellä. Talvinen loma Levillä on hauska kokemus koko perheelle, sillä laskettelukeskuksessa lapset on otettu huomioon heille erikseen suunnatuilla kohteilla. Kittilän kunnan alueella sijaitseva Levitunturi ympäristöineen on kiinnostava vierailupaikka myös muina vuodenaikoina. Siitä pitävät huolen upea luonto ja kesäkaudelle erikseen suunnitellut huvit.

Aloita matka Leville Sirkan kylässä sijaitsevasta Levikeskuksesta, josta löytyvät kaikki laskettelijalle tärkeät palvelut majoituksesta välinevuokraamoihin. Lähde suoraan Eturinteille tai vieraile jälkikasvun kanssa Lastenmaassa, jossa Leevi-ahma leikittää lapsia. Lastenmaasta saa lainaksi pulkkia ja liukureita, ja siellä on lapsia varten kolme hissiä. Samassa paikassa toimii Tenavatokka, jonne lapsen voi jättää hoitoon oman hurjapäisen laskettelun ajaksi.

Levillä on Eturinteiden lisäksi kolme muuta laskettelupaikkaa sekä Snow Park, joka on temppuilijoita varten suunniteltu parkki. Suuntaa sinne, jos nautit itsesi haastamisesta presseillä, reileillä ja boxeilla taiteillen. South Pointilta lähtevien Etelärinteiden kupeessa on toinen palvelukeskittymä, jossa on hissien ja rinteiden lisäksi välinevuokraamo, mahdollisuus ruokailuun ja lastenhoitopiste Muksutupa. Lisäksi Levin Koillisrinteet ja Kaakkoisrinteet tarjoavat lisähaasteita taitavallekin laskijalle.

Majoitus ja matkat Leville on helppo varata Kittilän kuntaan kuuluvasta Sirkasta tai muualta tunturin ympäristöstä. Liikkuminen rinteiden ja lähikohteiden välillä on tehty helpoksi, sillä voit hypätä suoraan Ski Bussiin. Sisällytä matkaasi myös hieman kaupunkilomailua Levin kupeessa ja lähde viettämään iltaa maankuululle Hullu Poro Areenalle, jossa esiintyy aina suomalaisia huippuartisteja.

Talvisesonki ajoittuu lokakuun ja toukokuun välille, joten halpoja matkoja Leville kannattaa metsästää muina aikoina. Levillä on runsaasti tekemistä myös laskettelukauden ulkopuolella, sillä myös Lapin lyhyt kesä ja värikäs syksy houkuttelevat matkailijoita alueelle. Tunturin eteläpuolella on esimerkiksi Activity Park, josta löydät muun muassa kesäkelkkaradan, kiipeilemiseen keskittyneen Seikkailupuiston ja Gondoli2000-näköalahissin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi oma rata Seikkailupuistossa sekä hauska liikenne- ja leikkipuisto.

Lähde myös verryttelemään jalkojasi Levin rinteiden luontopoluille tai täysimittaiselle erävaellukselle. Seikkailunhaluiset pääsevät Leviltä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, joka on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Levitunturin rinteillä on lisäksi monia opastekyltein merkittyjä polkuja, kuten geologinen polku tai entisaikojen eloa -polku, joilla pääset tutustumaan samalla myös alueen historiaan ja maantieteeseen.

Leville pääsee helposti lentämällä Kittilän lentoasemalle tai saapumalla junalla Kolarin tai Rovaniemen asemalle. Lapin luonto tarjoaa elämyksiä Levillä niin kesällä kuin talvella.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 37 hotellia kohteessa Levi
129 €
Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

Levintie 1590, Sirkka
4,1
/ 5 (203 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Levi, Levi Express Cabin Lift ja Eturinne, Levi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Crazy Reindeer Arena sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

112 €
Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panorama

Tunturitie 205, Sirkka
4,5
/ 5 (241 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Levi Express Cabin Lift, Levi ja Eturinne, Levi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Crazy Reindeer Arena sijaitsee 2,1 kilometrin päässä.

95 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

Rakkavaarantie 5, Levi, Sirkka
3,6
/ 5 (320 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Crazy Reindeer Arena, Eturinne, Levi ja Levi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Levi Express Cabin Lift sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

64 €
Hostel Hullu Poro

Hostel Hullu Poro

Sivulantie 2, Sirkka
3,5
/ 5 (27 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Crazy Reindeer Arena, Levi ja Levi Express Cabin Lift sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Eturinne, Levi sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

91 €
Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

Tähtitie 5, Sirkka
4,2
/ 5 (121 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Levi, Levi Express Cabin Lift ja Eturinne, Levi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Crazy Reindeer Arena sijaitsee 0,4 kilometrin päässä.

Levi Suites Levi Gold

Levi Suites Levi Gold

Torikuja 3, Sirkka
4.0 kautta 5.0

Levi ja Levi Express Cabin Lift sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistosta. Eturinne, Levi ja Crazy Reindeer Arena ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Karhunkieppi Chalets

Karhunkieppi Chalets

Karhunkieppi 9-13, Sirkka
4.0 kautta 5.0

Levi ja Levi Express Cabin Lift sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta chalet'sta, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Eturinne, Levi ja Crazy Reindeer Arena ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

107 €
Hotel K5 Levi

Hotel K5 Levi

Katkanrannantie 2, Sirkka
4,5
/ 5 (41 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Levi ja Levi Express Cabin Lift sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Eturinne, Levi ja Crazy Reindeer Arena ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset