Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säästä jopa $603 varaamalla lennot ja hotellin yhdessä.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Vietä leppoisa loma Levillä vaeltaen ja lasketellen

Lähde viilettämään alas Levitunturin lumisia rinteitä suksilla tai lumilaudalla. Koe myös Lapin lumo vaelluksella Levillä tai erämaassa.
Sirkan kylän kupeessa kohoaa tunnettu talviurheilukohde Levi, jossa pääsee kokeilemaan laskettelutaitojaan yhteensä 43 eritasoisella rinteellä. Talvinen loma Levillä on hauska kokemus koko perheelle, sillä laskettelukeskuksessa lapset on otettu huomioon heille erikseen suunnatuilla kohteilla. Kittilän kunnan alueella sijaitseva Levitunturi ympäristöineen on kiinnostava vierailupaikka myös muina vuodenaikoina. Siitä pitävät huolen upea luonto ja kesäkaudelle erikseen suunnitellut huvit.

Aloita matka Leville Sirkan kylässä sijaitsevasta Levikeskuksesta, josta löytyvät kaikki laskettelijalle tärkeät palvelut majoituksesta välinevuokraamoihin. Lähde suoraan Eturinteille tai vieraile jälkikasvun kanssa Lastenmaassa, jossa Leevi-ahma leikittää lapsia. Lastenmaasta saa lainaksi pulkkia ja liukureita, ja siellä on lapsia varten kolme hissiä. Samassa paikassa toimii Tenavatokka, jonne lapsen voi jättää hoitoon oman hurjapäisen laskettelun ajaksi.

Levillä on Eturinteiden lisäksi kolme muuta laskettelupaikkaa sekä Snow Park, joka on temppuilijoita varten suunniteltu parkki. Suuntaa sinne, jos nautit itsesi haastamisesta presseillä, reileillä ja boxeilla taiteillen. South Pointilta lähtevien Etelärinteiden kupeessa on toinen palvelukeskittymä, jossa on hissien ja rinteiden lisäksi välinevuokraamo, mahdollisuus ruokailuun ja lastenhoitopiste Muksutupa. Lisäksi Levin Koillisrinteet ja Kaakkoisrinteet tarjoavat lisähaasteita taitavallekin laskijalle.

Majoitus ja matkat Leville on helppo varata Kittilän kuntaan kuuluvasta Sirkasta tai muualta tunturin ympäristöstä. Liikkuminen rinteiden ja lähikohteiden välillä on tehty helpoksi, sillä voit hypätä suoraan Ski Bussiin. Sisällytä matkaasi myös hieman kaupunkilomailua Levin kupeessa ja lähde viettämään iltaa maankuululle Hullu Poro Areenalle, jossa esiintyy aina suomalaisia huippuartisteja.

Talvisesonki ajoittuu lokakuun ja toukokuun välille, joten halpoja matkoja Leville kannattaa metsästää muina aikoina. Levillä on runsaasti tekemistä myös laskettelukauden ulkopuolella, sillä myös Lapin lyhyt kesä ja värikäs syksy houkuttelevat matkailijoita alueelle. Tunturin eteläpuolella on esimerkiksi Activity Park, josta löydät muun muassa kesäkelkkaradan, kiipeilemiseen keskittyneen Seikkailupuiston ja Gondoli2000-näköalahissin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi oma rata Seikkailupuistossa sekä hauska liikenne- ja leikkipuisto.

Lähde myös verryttelemään jalkojasi Levin rinteiden luontopoluille tai täysimittaiselle erävaellukselle. Seikkailunhaluiset pääsevät Leviltä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, joka on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Levitunturin rinteillä on lisäksi monia opastekyltein merkittyjä polkuja, kuten geologinen polku tai entisaikojen eloa -polku, joilla pääset tutustumaan samalla myös alueen historiaan ja maantieteeseen.

Leville pääsee helposti lentämällä Kittilän lentoasemalle tai saapumalla junalla Kolarin tai Rovaniemen asemalle. Lapin luonto tarjoaa elämyksiä Levillä niin kesällä kuin talvella.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 36 hotellia kohteessa Levi
195 €
Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

Levintie 1590, Sirkka
4,1
/ 5 (218 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Market Square, Levi, Levi ja Levi Express Cabin Lift sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Eturinne, Levi ja Crazy Reindeer Arena ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

Tähtitie 5, Sirkka
4,2
/ 5 (138 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Market Square, Levi ja Levi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli, sekä lähellä latuja ja pulkkamäkeä. Levi Express Cabin Lift ja Eturinne, Levi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

150 €
Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panorama

Tunturitie 205, Sirkka
4,5
/ 5 (251 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Samiland, Levi Express Cabin Lift ja Levi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotelli. Gondoli 2000 ja Eturinne, Levi ovat myös 2 kilometrin päässä.

169 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

Rakkavaarantie 5, Levi, Sirkka
3,7
/ 5 (341 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Crazy Reindeer Arena, Eturinne, Levi ja Levi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Levi Express Cabin Lift ja Market Square, Levi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

224 €
Lapland Hotel Sirkantähti

Lapland Hotel Sirkantähti

Levintie 1630, Sirkka
3,7
/ 5 (106 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Market Square, Levi, Levi ja Levi Express Cabin Lift sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotelli. Crazy Reindeer Arena ja Eturinne, Levi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Levi Suites Levin Klubi

Levi Suites Levin Klubi

Golfväylä 7, Sirkka
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Huoneistohotelli, jonka lähellä on Levi Golf & Country Club, Eturinne, Levi ja Gondoli 2000. Lähistöllä sijaitsee myös Samiland ja Crazy Reindeer Arena.

Hostel Hullu Poro

Hostel Hullu Poro

Sivulantie 2, Sirkka
3,5
/ 5 (29 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Market Square, Levi, Crazy Reindeer Arena ja Levi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneisto. Levi Express Cabin Lift ja Eturinne, Levi ovat myös 2 kilometrin päässä.

Levi Suites Levi Gold

Levi Suites Levi Gold

Torikuja 3, Sirkka
3,5
/ 5 (2 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Levi, Levi Express Cabin Lift ja Market Square, Levi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneisto.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset