Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Vietä leppoisa loma Levillä vaeltaen ja lasketellen

Lähde viilettämään alas Levitunturin lumisia rinteitä suksilla tai lumilaudalla. Koe myös Lapin lumo vaelluksella Levillä tai erämaassa.
Sirkan kylän kupeessa kohoaa tunnettu talviurheilukohde Levi, jossa pääsee kokeilemaan laskettelutaitojaan yhteensä 43 eritasoisella rinteellä. Talvinen loma Levillä on hauska kokemus koko perheelle, sillä laskettelukeskuksessa lapset on otettu huomioon heille erikseen suunnatuilla kohteilla. Kittilän kunnan alueella sijaitseva Levitunturi ympäristöineen on kiinnostava vierailupaikka myös muina vuodenaikoina. Siitä pitävät huolen upea luonto ja kesäkaudelle erikseen suunnitellut huvit.

Aloita matka Leville Sirkan kylässä sijaitsevasta Levikeskuksesta, josta löytyvät kaikki laskettelijalle tärkeät palvelut majoituksesta välinevuokraamoihin. Lähde suoraan Eturinteille tai vieraile jälkikasvun kanssa Lastenmaassa, jossa Leevi-ahma leikittää lapsia. Lastenmaasta saa lainaksi pulkkia ja liukureita, ja siellä on lapsia varten kolme hissiä. Samassa paikassa toimii Tenavatokka, jonne lapsen voi jättää hoitoon oman hurjapäisen laskettelun ajaksi.

Levillä on Eturinteiden lisäksi kolme muuta laskettelupaikkaa sekä Snow Park, joka on temppuilijoita varten suunniteltu parkki. Suuntaa sinne, jos nautit itsesi haastamisesta presseillä, reileillä ja boxeilla taiteillen. South Pointilta lähtevien Etelärinteiden kupeessa on toinen palvelukeskittymä, jossa on hissien ja rinteiden lisäksi välinevuokraamo, mahdollisuus ruokailuun ja lastenhoitopiste Muksutupa. Lisäksi Levin Koillisrinteet ja Kaakkoisrinteet tarjoavat lisähaasteita taitavallekin laskijalle.

Majoitus ja matkat Leville on helppo varata Kittilän kuntaan kuuluvasta Sirkasta tai muualta tunturin ympäristöstä. Liikkuminen rinteiden ja lähikohteiden välillä on tehty helpoksi, sillä voit hypätä suoraan Ski Bussiin. Sisällytä matkaasi myös hieman kaupunkilomailua Levin kupeessa ja lähde viettämään iltaa maankuululle Hullu Poro Areenalle, jossa esiintyy aina suomalaisia huippuartisteja.

Talvisesonki ajoittuu lokakuun ja toukokuun välille, joten halpoja matkoja Leville kannattaa metsästää muina aikoina. Levillä on runsaasti tekemistä myös laskettelukauden ulkopuolella, sillä myös Lapin lyhyt kesä ja värikäs syksy houkuttelevat matkailijoita alueelle. Tunturin eteläpuolella on esimerkiksi Activity Park, josta löydät muun muassa kesäkelkkaradan, kiipeilemiseen keskittyneen Seikkailupuiston ja Gondoli2000-näköalahissin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi oma rata Seikkailupuistossa sekä hauska liikenne- ja leikkipuisto.

Lähde myös verryttelemään jalkojasi Levin rinteiden luontopoluille tai täysimittaiselle erävaellukselle. Seikkailunhaluiset pääsevät Leviltä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, joka on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Levitunturin rinteillä on lisäksi monia opastekyltein merkittyjä polkuja, kuten geologinen polku tai entisaikojen eloa -polku, joilla pääset tutustumaan samalla myös alueen historiaan ja maantieteeseen.

Leville pääsee helposti lentämällä Kittilän lentoasemalle tai saapumalla junalla Kolarin tai Rovaniemen asemalle. Lapin luonto tarjoaa elämyksiä Levillä niin kesällä kuin talvella.

Majoitus – Levi

Kotoisan huoneen varaaminen on tärkeää millä tahansa lomalla. Levi tarjoaa vain muutamia hotelleja ja muita majoitusliikkeitä, joten mene Expedian ajantasaiselle sivustolle niin pian kuin mahdollista löytääksesi viimeisimmät majoitustiedot ja tarjoukset.

Kohteessa Levi saatavilla olevia majoitusliikkeitä ovat muun muassa Spa Hotel Levitunturi ja Hotel K5 Levi.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 37 majoitusliikettä kohteessa Levi
Hotel Hullu Poro 73 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

Rakkavaarantie 5, Levi, Sirkka
   
  3,7
  / 5 (358 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja lumikenkäkävelypaikkaa. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 19,4 kilometrin päässä.

  Hotel Levi Panorama 75 €
  Hotel Levi Panorama

  Hotel Levi Panorama

  Tunturitie 205, Sirkka
    
   4,5
   / 5 (262 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Levi on 1,9 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.

   Lapland Hotel Sirkantähti 80 €
   Lapland Hotel Sirkantähti

   Lapland Hotel Sirkantähti

   Levintie 1630, Sirkka
     
    3,7
    / 5 (110 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Levi on 0,6 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,8 kilometrin päässä.

    LeviRoyal Levin Tunturinlaita
    LeviRoyal Levin Tunturinlaita

    LeviRoyal Levin Tunturinlaita

    Laaksotie 5, Levi, Sirkka
      
     4.5 kautta 5.0

     Levi on 0,1 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 19,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Särestöniemi-museo ovat myös 52 kilometrin päässä.

     Break Sokos Hotel Levi 99 €
     Break Sokos Hotel Levi

     Break Sokos Hotel Levi

     Tähtitie 5, Sirkka
       
      4,2
      / 5 (158 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Levi on 0,3 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja pulkkamäkeä. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,9 kilometrin päässä.

      LomaGuru Apartment
      LomaGuru Apartment

      LomaGuru Apartment

      Hankatie 5, Sirkka
        
       4,0
       / 5 (3 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Levi on 2,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Taidemuseo Einari Junttila ja Kittilän kotiseutumuseo sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Särestöniemi-museo sijaitsee 51,9 kilometrin päässä.

       Levi Suites Levin Klubi
       Levi Suites Levin Klubi

       Levi Suites Levin Klubi

       Golfväylä 7, Sirkka
         
        4,4
        / 5 (8 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Levi on 4,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Taidemuseo Einari Junttila ja Kittilän kotiseutumuseo sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Särestöniemi-museo sijaitsee 51,7 kilometrin päässä.

        Hotel K5 Levi
        Hotel K5 Levi

        Hotel K5 Levi

        Katkanrannantie 2, Sirkka
          
         4,5
         / 5 (42 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Levi on 0,6 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,6 kilometrin päässä.