Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Vietä leppoisa loma Levillä vaeltaen ja lasketellen

Lähde viilettämään alas Levitunturin lumisia rinteitä suksilla tai lumilaudalla. Koe myös Lapin lumo vaelluksella Levillä tai erämaassa.
Sirkan kylän kupeessa kohoaa tunnettu talviurheilukohde Levi, jossa pääsee kokeilemaan laskettelutaitojaan yhteensä 43 eritasoisella rinteellä. Talvinen loma Levillä on hauska kokemus koko perheelle, sillä laskettelukeskuksessa lapset on otettu huomioon heille erikseen suunnatuilla kohteilla. Kittilän kunnan alueella sijaitseva Levitunturi ympäristöineen on kiinnostava vierailupaikka myös muina vuodenaikoina. Siitä pitävät huolen upea luonto ja kesäkaudelle erikseen suunnitellut huvit.

Aloita matka Leville Sirkan kylässä sijaitsevasta Levikeskuksesta, josta löytyvät kaikki laskettelijalle tärkeät palvelut majoituksesta välinevuokraamoihin. Lähde suoraan Eturinteille tai vieraile jälkikasvun kanssa Lastenmaassa, jossa Leevi-ahma leikittää lapsia. Lastenmaasta saa lainaksi pulkkia ja liukureita, ja siellä on lapsia varten kolme hissiä. Samassa paikassa toimii Tenavatokka, jonne lapsen voi jättää hoitoon oman hurjapäisen laskettelun ajaksi.

Levillä on Eturinteiden lisäksi kolme muuta laskettelupaikkaa sekä Snow Park, joka on temppuilijoita varten suunniteltu parkki. Suuntaa sinne, jos nautit itsesi haastamisesta presseillä, reileillä ja boxeilla taiteillen. South Pointilta lähtevien Etelärinteiden kupeessa on toinen palvelukeskittymä, jossa on hissien ja rinteiden lisäksi välinevuokraamo, mahdollisuus ruokailuun ja lastenhoitopiste Muksutupa. Lisäksi Levin Koillisrinteet ja Kaakkoisrinteet tarjoavat lisähaasteita taitavallekin laskijalle.

Majoitus ja matkat Leville on helppo varata Kittilän kuntaan kuuluvasta Sirkasta tai muualta tunturin ympäristöstä. Liikkuminen rinteiden ja lähikohteiden välillä on tehty helpoksi, sillä voit hypätä suoraan Ski Bussiin. Sisällytä matkaasi myös hieman kaupunkilomailua Levin kupeessa ja lähde viettämään iltaa maankuululle Hullu Poro Areenalle, jossa esiintyy aina suomalaisia huippuartisteja.

Talvisesonki ajoittuu lokakuun ja toukokuun välille, joten halpoja matkoja Leville kannattaa metsästää muina aikoina. Levillä on runsaasti tekemistä myös laskettelukauden ulkopuolella, sillä myös Lapin lyhyt kesä ja värikäs syksy houkuttelevat matkailijoita alueelle. Tunturin eteläpuolella on esimerkiksi Activity Park, josta löydät muun muassa kesäkelkkaradan, kiipeilemiseen keskittyneen Seikkailupuiston ja Gondoli2000-näköalahissin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi oma rata Seikkailupuistossa sekä hauska liikenne- ja leikkipuisto.

Lähde myös verryttelemään jalkojasi Levin rinteiden luontopoluille tai täysimittaiselle erävaellukselle. Seikkailunhaluiset pääsevät Leviltä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, joka on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Levitunturin rinteillä on lisäksi monia opastekyltein merkittyjä polkuja, kuten geologinen polku tai entisaikojen eloa -polku, joilla pääset tutustumaan samalla myös alueen historiaan ja maantieteeseen.

Leville pääsee helposti lentämällä Kittilän lentoasemalle tai saapumalla junalla Kolarin tai Rovaniemen asemalle. Lapin luonto tarjoaa elämyksiä Levillä niin kesällä kuin talvella.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 30 majoitusliikettä kohteessa Levi
Levi Hotel Spa 98 €
Arvosteltu 6.7.2019
Katso tiedot
 
Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

Levintie 1590, Kittilä
   
  4,1/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  rauhallisesta paikasta hyvin nukutti ei oikein mitään valittamista

  Hotel Hullu Poro 73 €
  Arvosteltu 25.4.2019
  Katso tiedot
   
  Hotel Hullu Poro

  Hotel Hullu Poro

  Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
    
   3,7/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   The personnell is the absolute best and friendliest

   Break Sokos Hotel Levi
   Arvosteltu 2.5.2019
   Katso tiedot
    
   Break Sokos Hotel Levi

   Break Sokos Hotel Levi

   Tähtitie 5, Kittilä
     
    4,2/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Huoneemme oli upea ja jäimme oikeastaan kaipaamaan ainoastaan kenkälusikkaa. Aamupala oli hyvä mutta ei mitenkään häikäisevä, eli se kaipaisi ehkä pientä ”ekstraa” kuten hyvää kauramaitoa tai maukkaampaa vohvelitaikinaa.

    Lapland Hotel Sirkantähti 76 €
    Arvosteltu 23.4.2019
    Katso tiedot
     
    Lapland Hotel Sirkantähti

    Lapland Hotel Sirkantähti

    Levintie 1630, Kittilä
      
     3,8/5
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sijainti loistava, huoneessa paljon hiekkaa tullessa, huonetta ei siivottu kertaakaan ja pyyhkeitä ei vaihdettu.

     Hotel Levi Panorama 87 €
     Arvosteltu 17.7.2019
     Katso tiedot
      
     Hotel Levi Panorama

     Hotel Levi Panorama

     Tunturitie 205, Kittilä
       
      4,5/5
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Upeat maisemat. Hyvä vuode. En tykännyt aamupalalla kylmistä nakeista, lihapullista ja karjalanpiirakoista, lämpimänä olisivat olleet hyviä. Kaipasin aamupalalla maitoa ja päivällä kahvila-baaria.

      Levi Suites Unna Mànnu 105 €
      Arvosteltu 19.4.2019
      Katso tiedot
       
      Levi Suites Unna Mànnu

      Levi Suites Unna Mànnu

      Mariankuja 6, Kittilä
        
       4,3/5
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Erittäin hyvä sijainti.

       Levi Suites Levin Klubi 89 €
       Arvosteltu 2.5.2019
       Katso tiedot
        
       Levi Suites Levin Klubi

       Levi Suites Levin Klubi

       Golfväylä 7, Kittilä
         
        4,4/5
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hieno sijainti kävelymatkan päässä rinteestä. Rauhallinen myös. Levin keskustaan tarvii auton tai taksin. Siisti mukava asunto.

        Levi Suites Levi Gold 83 €
        Arvosteltu 26.3.2019
        Katso tiedot
         
        Levi Suites Levi Gold

        Levi Suites Levi Gold

        Torikuja 3, Kittilä
          
         4,3/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hyvätasoinen huoneisto erinomaisella paikalla. Miinukset siisteydestä, sängyn ja sohvan alta ei oltu pitkiin aikoihin imuroitu/luututtu. Olimme C talossa ja sinne ei keilahallin ja pubin äänet isommin kantautuneet. Autohalli hyvällä paikalla ja lämmin.

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.