Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Vietä leppoisa loma Levillä vaeltaen ja lasketellen

Lähde viilettämään alas Levitunturin lumisia rinteitä suksilla tai lumilaudalla. Koe myös Lapin lumo vaelluksella Levillä tai erämaassa.
Sirkan kylän kupeessa kohoaa tunnettu talviurheilukohde Levi, jossa pääsee kokeilemaan laskettelutaitojaan yhteensä 43 eritasoisella rinteellä. Talvinen loma Levillä on hauska kokemus koko perheelle, sillä laskettelukeskuksessa lapset on otettu huomioon heille erikseen suunnatuilla kohteilla. Kittilän kunnan alueella sijaitseva Levitunturi ympäristöineen on kiinnostava vierailupaikka myös muina vuodenaikoina. Siitä pitävät huolen upea luonto ja kesäkaudelle erikseen suunnitellut huvit.

Aloita matka Leville Sirkan kylässä sijaitsevasta Levikeskuksesta, josta löytyvät kaikki laskettelijalle tärkeät palvelut majoituksesta välinevuokraamoihin. Lähde suoraan Eturinteille tai vieraile jälkikasvun kanssa Lastenmaassa, jossa Leevi-ahma leikittää lapsia. Lastenmaasta saa lainaksi pulkkia ja liukureita, ja siellä on lapsia varten kolme hissiä. Samassa paikassa toimii Tenavatokka, jonne lapsen voi jättää hoitoon oman hurjapäisen laskettelun ajaksi.

Levillä on Eturinteiden lisäksi kolme muuta laskettelupaikkaa sekä Snow Park, joka on temppuilijoita varten suunniteltu parkki. Suuntaa sinne, jos nautit itsesi haastamisesta presseillä, reileillä ja boxeilla taiteillen. South Pointilta lähtevien Etelärinteiden kupeessa on toinen palvelukeskittymä, jossa on hissien ja rinteiden lisäksi välinevuokraamo, mahdollisuus ruokailuun ja lastenhoitopiste Muksutupa. Lisäksi Levin Koillisrinteet ja Kaakkoisrinteet tarjoavat lisähaasteita taitavallekin laskijalle.

Majoitus ja matkat Leville on helppo varata Kittilän kuntaan kuuluvasta Sirkasta tai muualta tunturin ympäristöstä. Liikkuminen rinteiden ja lähikohteiden välillä on tehty helpoksi, sillä voit hypätä suoraan Ski Bussiin. Sisällytä matkaasi myös hieman kaupunkilomailua Levin kupeessa ja lähde viettämään iltaa maankuululle Hullu Poro Areenalle, jossa esiintyy aina suomalaisia huippuartisteja.

Talvisesonki ajoittuu lokakuun ja toukokuun välille, joten halpoja matkoja Leville kannattaa metsästää muina aikoina. Levillä on runsaasti tekemistä myös laskettelukauden ulkopuolella, sillä myös Lapin lyhyt kesä ja värikäs syksy houkuttelevat matkailijoita alueelle. Tunturin eteläpuolella on esimerkiksi Activity Park, josta löydät muun muassa kesäkelkkaradan, kiipeilemiseen keskittyneen Seikkailupuiston ja Gondoli2000-näköalahissin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi oma rata Seikkailupuistossa sekä hauska liikenne- ja leikkipuisto.

Lähde myös verryttelemään jalkojasi Levin rinteiden luontopoluille tai täysimittaiselle erävaellukselle. Seikkailunhaluiset pääsevät Leviltä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, joka on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Levitunturin rinteillä on lisäksi monia opastekyltein merkittyjä polkuja, kuten geologinen polku tai entisaikojen eloa -polku, joilla pääset tutustumaan samalla myös alueen historiaan ja maantieteeseen.

Leville pääsee helposti lentämällä Kittilän lentoasemalle tai saapumalla junalla Kolarin tai Rovaniemen asemalle. Lapin luonto tarjoaa elämyksiä Levillä niin kesällä kuin talvella.

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 241 majoitusliikettä kohteessa Levi
Break Sokos Hotel Levi
Arvosteltu 26.1.2020
Katso tiedot
 
Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

Tähtitie 5, Kittilä
   
  4,3/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotelli mukava, siisti, rauhallinen. Hyvä aamupala ja respassa hyvä palvelu. Ravintolan palvelu ei ihan kohdillaan. Palvelukulttuuria ravintolassa kannattaa hioa. Asiakkaan nopeampi huomioimien olisi iso edistys ja plussa kokonaiskuvaan. Nyt odotimme pöytään ohjaamista useita minuutteja samalla kun ...

  Hotel Levi Panorama
  Arvosteltu 4.3.2020
  Katso tiedot
   
  Hotel Levi Panorama

  Hotel Levi Panorama

  Tunturitie 205, Kittilä
    
   4,5/5
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Hieno sijainti, siisti paikka, runsas aamiaistarjonta

   Levi Hotel Spa 143 €
   Arvosteltu 22.3.2020
   Katso tiedot
    
   Levi Hotel Spa

   Levi Hotel Spa

   Levintie 1590, Kittilä
     
    4,1/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hyvä sijainti. Siisti ja puhdas. Laskettelusuksien kanssa hankala liikkua.

    Levilehto Apartments 55 €
    Arvosteltu 14.1.2020
    Katso tiedot
     
    Levilehto Apartments

    Levilehto Apartments

    Levintie 1625, Kittilä
      
     4,8/5
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vaatimaton perusmajoitus. Kaikki palvelut lähellä: rinne, alko, kaupat.

     Hotel Hullu Poro 80 €
     Arvosteltu 17.2.2020
     Katso tiedot
      
     Hotel Hullu Poro

     Hotel Hullu Poro

     Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
       
      3,7/5
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lukulamppu sängyn vi eressä liian hänärä. Vanhassa porossa loutava ruoka. Olisin kaivannut lintujen ruokintaa hotellin pihapiiriin. Erinomainen vierailu

      Lapland Hotel Sirkantähti
      Arvosteltu 20.12.2019
      Katso tiedot
       
      Lapland Hotel Sirkantähti

      Lapland Hotel Sirkantähti

      Levintie 1630, Kittilä
        
       3,8/5
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Huoneessa on sauna. Hotelli on lähellä Levin keskusta.

       Hotel K5 Levi
       Arvosteltu 7.5.2019
       Katso tiedot
        
       Hotel K5 Levi

       Hotel K5 Levi

       Katkanrannantie 2, Kittilä
         
        4,5/5
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        hyvä ja rauhallinen hotelli, isot huoneet, hyvä aamiainen. Meillä oli parveke poroaitaukselle päin joita sai seurailla kun vilvoitteli saunan jälkeen. Huoneistosauna piti laittaa maksimille että oli kohtuullisen lämmin.

        Levi Suites Levi Gold 83 €
        Arvosteltu 14.2.2020
        Katso tiedot
         
        Levi Suites Levi Gold

        Levi Suites Levi Gold

        Torikuja 3, Kittilä
          
         4,3/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Siistiä ja kaikki toimii, vaikka respa onkin auki vain osan päivästä. Osa makuuhuoneista vaatimattomampia "koppeja" ja sängyssä toivomisen varaa. Käytön jälkiä hieman asunnossa, mutta kokonaisuutena oikein hyvä. Ja sijainti loistava. Takka plussaa.