Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Vietä leppoisa loma Levillä vaeltaen ja lasketellen

Lähde viilettämään alas Levitunturin lumisia rinteitä suksilla tai lumilaudalla. Koe myös Lapin lumo vaelluksella Levillä tai erämaassa.
Sirkan kylän kupeessa kohoaa tunnettu talviurheilukohde Levi, jossa pääsee kokeilemaan laskettelutaitojaan yhteensä 43 eritasoisella rinteellä. Talvinen loma Levillä on hauska kokemus koko perheelle, sillä laskettelukeskuksessa lapset on otettu huomioon heille erikseen suunnatuilla kohteilla. Kittilän kunnan alueella sijaitseva Levitunturi ympäristöineen on kiinnostava vierailupaikka myös muina vuodenaikoina. Siitä pitävät huolen upea luonto ja kesäkaudelle erikseen suunnitellut huvit.

Aloita matka Leville Sirkan kylässä sijaitsevasta Levikeskuksesta, josta löytyvät kaikki laskettelijalle tärkeät palvelut majoituksesta välinevuokraamoihin. Lähde suoraan Eturinteille tai vieraile jälkikasvun kanssa Lastenmaassa, jossa Leevi-ahma leikittää lapsia. Lastenmaasta saa lainaksi pulkkia ja liukureita, ja siellä on lapsia varten kolme hissiä. Samassa paikassa toimii Tenavatokka, jonne lapsen voi jättää hoitoon oman hurjapäisen laskettelun ajaksi.

Levillä on Eturinteiden lisäksi kolme muuta laskettelupaikkaa sekä Snow Park, joka on temppuilijoita varten suunniteltu parkki. Suuntaa sinne, jos nautit itsesi haastamisesta presseillä, reileillä ja boxeilla taiteillen. South Pointilta lähtevien Etelärinteiden kupeessa on toinen palvelukeskittymä, jossa on hissien ja rinteiden lisäksi välinevuokraamo, mahdollisuus ruokailuun ja lastenhoitopiste Muksutupa. Lisäksi Levin Koillisrinteet ja Kaakkoisrinteet tarjoavat lisähaasteita taitavallekin laskijalle.

Majoitus ja matkat Leville on helppo varata Kittilän kuntaan kuuluvasta Sirkasta tai muualta tunturin ympäristöstä. Liikkuminen rinteiden ja lähikohteiden välillä on tehty helpoksi, sillä voit hypätä suoraan Ski Bussiin. Sisällytä matkaasi myös hieman kaupunkilomailua Levin kupeessa ja lähde viettämään iltaa maankuululle Hullu Poro Areenalle, jossa esiintyy aina suomalaisia huippuartisteja.

Talvisesonki ajoittuu lokakuun ja toukokuun välille, joten halpoja matkoja Leville kannattaa metsästää muina aikoina. Levillä on runsaasti tekemistä myös laskettelukauden ulkopuolella, sillä myös Lapin lyhyt kesä ja värikäs syksy houkuttelevat matkailijoita alueelle. Tunturin eteläpuolella on esimerkiksi Activity Park, josta löydät muun muassa kesäkelkkaradan, kiipeilemiseen keskittyneen Seikkailupuiston ja Gondoli2000-näköalahissin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi oma rata Seikkailupuistossa sekä hauska liikenne- ja leikkipuisto.

Lähde myös verryttelemään jalkojasi Levin rinteiden luontopoluille tai täysimittaiselle erävaellukselle. Seikkailunhaluiset pääsevät Leviltä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, joka on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Levitunturin rinteillä on lisäksi monia opastekyltein merkittyjä polkuja, kuten geologinen polku tai entisaikojen eloa -polku, joilla pääset tutustumaan samalla myös alueen historiaan ja maantieteeseen.

Leville pääsee helposti lentämällä Kittilän lentoasemalle tai saapumalla junalla Kolarin tai Rovaniemen asemalle. Lapin luonto tarjoaa elämyksiä Levillä niin kesällä kuin talvella.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 30 majoitusliikettä kohteessa Levi
Levi Hotel Spa 80 €
Arvosteltu 4.5.2019
Katso tiedot
 
Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

Levintie 1590, Kittilä
   
  4,1/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lähellä keskustaa. Aamupala todella hyvä 😊. Rauhallinen paikka nukkua.

  Hotel Levi Panorama 94 €
  Arvosteltu 4.5.2019
  Katso tiedot
   
  Hotel Levi Panorama

  Hotel Levi Panorama

  Tunturitie 205, Kittilä
    
   4,5/5
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Hyvä sijainti erityisesti laskettelijoille Kabiiniyhteys kylään voisi olla pitempi -aamulla vähän aikaisempi ja illalla myöhempään. Esim 9-22

   Break Sokos Hotel Levi
   Arvosteltu 29.1.2019
   Katso tiedot
    
   Break Sokos Hotel Levi

   Break Sokos Hotel Levi

   Tähtitie 5, Kittilä
     
    4,2/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hyvä, että on toimiva ydinkeskusta jossa palvelut ovat lähellä

    Hotel Hullu Poro 100 €
    Arvosteltu 28.1.2019
    Katso tiedot
     
    Hotel Hullu Poro

    Hotel Hullu Poro

    Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
      
     3,7/5
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kiva hotelli ja parveke plussaa ja saunaosaston poreamme.

     Levi Suites Levin Klubi 89 €
     Arvosteltu 24.3.2019
     Katso tiedot
      
     Levi Suites Levin Klubi

     Levi Suites Levin Klubi

     Golfväylä 7, Kittilä
       
      4,4/5
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Majoituimme toista kertaa tässä hotellissa. Huoneisto oli kiva ja kuvien mukainen. Tällä kertaa risuja tulee siivouksesta. Kylpyhuonetta ja wctä ei oltu siivottu edellisen käyttäjän jäljiltä tai siivous oli suoritettu erittäin pikaisesti. WC istuimien jalat ja renkaat oli virtsassa tai jossain muussa ...

      Lapland Hotel Sirkantähti 92 €
      Arvosteltu 20.3.2019
      Katso tiedot
       
      Lapland Hotel Sirkantähti

      Lapland Hotel Sirkantähti

      Levintie 1630, Kittilä
        
       3,7/5
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Studiohuone oli aika pieni mutta sieltä löytyi kuitenkin kaikki tarvittava yöpymiseen. Huoneet eivät ole hotellin vieressä ja sieltä on jokun verran kävelymatkaa aamupalalle. Muuten sijainti aivan Sirkan keskustassa.

       Levin Kultarinne A4 140 €
       Levin Kultarinne A4

       Levin Kultarinne A4

       Ratsastajankuja 2 A4, Kittilä
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Levi on 0,3 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 19,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös 40 kilometrin päässä.

        Levikaira 17 180 €
        Levikaira 17

        Levikaira 17

        Sävelpolku 2, Kittilä
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Levi on 1,2 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 19,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös 40 kilometrin päässä.

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.