Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Vietä leppoisa loma Levillä vaeltaen ja lasketellen

Lähde viilettämään alas Levitunturin lumisia rinteitä suksilla tai lumilaudalla. Koe myös Lapin lumo vaelluksella Levillä tai erämaassa.
Sirkan kylän kupeessa kohoaa tunnettu talviurheilukohde Levi, jossa pääsee kokeilemaan laskettelutaitojaan yhteensä 43 eritasoisella rinteellä. Talvinen loma Levillä on hauska kokemus koko perheelle, sillä laskettelukeskuksessa lapset on otettu huomioon heille erikseen suunnatuilla kohteilla. Kittilän kunnan alueella sijaitseva Levitunturi ympäristöineen on kiinnostava vierailupaikka myös muina vuodenaikoina. Siitä pitävät huolen upea luonto ja kesäkaudelle erikseen suunnitellut huvit.

Aloita matka Leville Sirkan kylässä sijaitsevasta Levikeskuksesta, josta löytyvät kaikki laskettelijalle tärkeät palvelut majoituksesta välinevuokraamoihin. Lähde suoraan Eturinteille tai vieraile jälkikasvun kanssa Lastenmaassa, jossa Leevi-ahma leikittää lapsia. Lastenmaasta saa lainaksi pulkkia ja liukureita, ja siellä on lapsia varten kolme hissiä. Samassa paikassa toimii Tenavatokka, jonne lapsen voi jättää hoitoon oman hurjapäisen laskettelun ajaksi.

Levillä on Eturinteiden lisäksi kolme muuta laskettelupaikkaa sekä Snow Park, joka on temppuilijoita varten suunniteltu parkki. Suuntaa sinne, jos nautit itsesi haastamisesta presseillä, reileillä ja boxeilla taiteillen. South Pointilta lähtevien Etelärinteiden kupeessa on toinen palvelukeskittymä, jossa on hissien ja rinteiden lisäksi välinevuokraamo, mahdollisuus ruokailuun ja lastenhoitopiste Muksutupa. Lisäksi Levin Koillisrinteet ja Kaakkoisrinteet tarjoavat lisähaasteita taitavallekin laskijalle.

Majoitus ja matkat Leville on helppo varata Kittilän kuntaan kuuluvasta Sirkasta tai muualta tunturin ympäristöstä. Liikkuminen rinteiden ja lähikohteiden välillä on tehty helpoksi, sillä voit hypätä suoraan Ski Bussiin. Sisällytä matkaasi myös hieman kaupunkilomailua Levin kupeessa ja lähde viettämään iltaa maankuululle Hullu Poro Areenalle, jossa esiintyy aina suomalaisia huippuartisteja.

Talvisesonki ajoittuu lokakuun ja toukokuun välille, joten halpoja matkoja Leville kannattaa metsästää muina aikoina. Levillä on runsaasti tekemistä myös laskettelukauden ulkopuolella, sillä myös Lapin lyhyt kesä ja värikäs syksy houkuttelevat matkailijoita alueelle. Tunturin eteläpuolella on esimerkiksi Activity Park, josta löydät muun muassa kesäkelkkaradan, kiipeilemiseen keskittyneen Seikkailupuiston ja Gondoli2000-näköalahissin. Lapsille on tarjolla esimerkiksi oma rata Seikkailupuistossa sekä hauska liikenne- ja leikkipuisto.

Lähde myös verryttelemään jalkojasi Levin rinteiden luontopoluille tai täysimittaiselle erävaellukselle. Seikkailunhaluiset pääsevät Leviltä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon asti, joka on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Levitunturin rinteillä on lisäksi monia opastekyltein merkittyjä polkuja, kuten geologinen polku tai entisaikojen eloa -polku, joilla pääset tutustumaan samalla myös alueen historiaan ja maantieteeseen.

Leville pääsee helposti lentämällä Kittilän lentoasemalle tai saapumalla junalla Kolarin tai Rovaniemen asemalle. Lapin luonto tarjoaa elämyksiä Levillä niin kesällä kuin talvella.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 56 majoitusliikettä kohteessa Levi
Break Sokos Hotel Levi 117 €
Arvosteltu 8.8.2019
Katso tiedot
 
Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

Tähtitie 5, Kittilä
   
  4,3/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muutaman yön visiitti. Mukava hotelli ja kiva sijainti. Hotelli sinänsä ei tarjoa elämyksiä, mutta sijainti ja lähipalvelut varmasti takaavat että lomareissu on antoisa. Ravintolassa maistuvat annokset, tosin menu on sen tyyppinen ettei siellä hirveän usein tule käytyä. Huoneeni oli oikein siisti ...

  Hotel Levi Panorama 155 €
  Arvosteltu 24.8.2019
  Katso tiedot
   
  Hotel Levi Panorama

  Hotel Levi Panorama

  Tunturitie 205, Kittilä
    
   4,5/5
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Hotelli oli hyvällä sijainnilla sekä kulku levikylään onnistui kondoolilla sekä menevillä taksibusseilla näppärästi! Hotelli ja ravintola olivat kyllä kallista.

   Levi Hotel Spa 197 €
   Arvosteltu 19.8.2019
   Katso tiedot
    
   Levi Hotel Spa

   Levi Hotel Spa

   Levintie 1590, Kittilä
     
    4,1/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Olen yöpynyt kylpylähotellissa useampana vuotena. Nyt yleisilmettä on vaivannut pari vuotta työmaa. Kokonaisuutena kiva hotelli, mutta usean vuoden kokemuksella muutama pettymys: ei aamu-uintimahdollisuutta (syy hotellin valintaan), joskus aiemmin kylpylä kuului hintaan (eipä enää), tänä vuonna huoneessa ...

    Hotel K5 Levi 171 €
    Arvosteltu 7.5.2019
    Katso tiedot
     
    Hotel K5 Levi

    Hotel K5 Levi

    Katkanrannantie 2, Kittilä
      
     4,5/5
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     hyvä ja rauhallinen hotelli, isot huoneet, hyvä aamiainen. Meillä oli parveke poroaitaukselle päin joita sai seurailla kun vilvoitteli saunan jälkeen. Huoneistosauna piti laittaa maksimille että oli kohtuullisen lämmin.

     Lapland Hotel Sirkantähti 95 €
     Arvosteltu 26.8.2019
     Katso tiedot
      
     Lapland Hotel Sirkantähti

     Lapland Hotel Sirkantähti

     Levintie 1630, Kittilä
       
      3,8/5
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vanha tuttu yöpymispaikka. Hinta laatusuhde kohdallaan

      Levi Suites Levi Gold 140 €
      Arvosteltu 26.3.2019
      Katso tiedot
       
      Levi Suites Levi Gold

      Levi Suites Levi Gold

      Torikuja 3, Kittilä
        
       4,3/5
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hyvätasoinen huoneisto erinomaisella paikalla. Miinukset siisteydestä, sängyn ja sohvan alta ei oltu pitkiin aikoihin imuroitu/luututtu. Olimme C talossa ja sinne ei keilahallin ja pubin äänet isommin kantautuneet. Autohalli hyvällä paikalla ja lämmin.

       Hotel Hullu Poro 98 €
       Arvosteltu 19.10.2019
       Katso tiedot
        
       Hotel Hullu Poro

       Hotel Hullu Poro

       Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
         
        3,8/5
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Yleisesti ottaen hyvä.aamupala myöhäiselle syöjälle oli vähän nuiva.

        Levi Suites Levin Klubi
        Arvosteltu 2.5.2019
        Katso tiedot
         
        Levi Suites Levin Klubi

        Levi Suites Levin Klubi

        Golfväylä 7, Kittilä
          
         4,4/5
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hieno sijainti kävelymatkan päässä rinteestä. Rauhallinen myös. Levin keskustaan tarvii auton tai taksin. Siisti mukava asunto.