Matkat – Eilat 2021

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Huippuhotellit kohteessa Eilat

Aria
Aria
5 out of 5
North Beach Eilat, Eilat
Hinta on 218 € per yö ajalle 6. lokak. viiva 6. lokak.
4.1/5Very Good! (96 arvostelua)
"Vietimme kaksi viikkoa tässä hotellissa. Se on tosi viihtyisä, elävää musiikkiakin oli monena päivänä aulassa ja ulkona. Olimme varanneet huoneen aamiaisella. Aamiainen oli loistava, tarjonta oli monipuolista. Aika usein oli lisäksi ulkona tarjolla päivän mittaan naposteltavaa, hedelmiä ja juomia. ..."

Arvosteltu 27.11.2019

Aria
Isrotel Agamim
Isrotel Agamim
4.5 out of 5
Kampen St, North Beach, Eilat
4.4/5Wonderful! (289 arvostelua)
Good hotel, the best breakfast ever
"Really nice hotel, location is good and the breakfast is the best we've ever had anywhere in the world."

Arvosteltu 28.10.2015

Hae hinnat
Isrotel Agamim
Queen of Sheba Eilat Hotel
Queen of Sheba Eilat Hotel
5 out of 5
8 Antib Road, North Shore, Eilat
Hinta on 219 € per yö ajalle 2. lokak. viiva 2. lokak.
4.2/5Excellent! (751 arvostelua)
Classic.
"Well kept hotel. Amazing Breakfast."

Arvosteltu 23.10.2019

Queen of Sheba Eilat Hotel
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Rantaloma – Eilat (ja lähialueet)

Jos haluat rentoutua, mikään ei voita lomaa kohteessa Eilat (ja lähialueet). Aaltojen rentouttava ääni ja raikas meri-ilma piristävät taatusti kehoa ja mieltä. Jos haluat varata majoituksen lähellä keskustaa lomalla kohteessa Eilat (ja lähialueet), Korallirannan luonnonsuojelualue on hyvä kohde, joka sijaitsee vain 4 km:n päässä. Jos aiot olla täällä pitempään, kannattaa harkita kohteen Eilat (ja lähialueet) lomapaketin varaamista. Näin voit rahan säästämisen lisäksi myös nauttia lähiseudun kauniista rannoista, joihin kuuluvat HaNesiha-ranta ja Papaya-ranta.

Eilat (ja lähialueet) – hyvä tietää

  • Vietä loma rannan tuntumassa ja anna huolien ja stressin haihtua virkistävän merituulen mukana. Tutustu rantahotelleihin kohteessa Eilat (ja lähialueet) ja koe unohtumaton rantaloma.
  • Huoneisto on toinen suosittu vaihtoehto kohteeseen Eilat (ja lähialueet) matkaavien joukossa. Kaksi loistavaa vaihtoehtoa yöpymiselle ovat Isrotel Riviera Club ja Avi's Suites Royal Park.
  • Kohteen Eilat (ja lähialueet) asukasluku on suurin piirtein 45 600, ja se tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä. Kaipaatko ideoita matkallesi? Suuntaa suoraan kohteen Eilat (ja lähialueet) aktiviteettisivullemme.
  • Varaa pakettiloma kohteeseen Eilat (ja lähialueet) ja nauti säästämilläsi rahoilla tämän kohteen parhaimmasta tarjonnasta. Korallirannan luonnonsuojelualue, Delfiiniriutta ja HaNesiha-ranta ovat hyviä kohteita, joissa kannattaa vierailla ensin.

Usein kysytyt kysymykset