Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – Dubai

Tutustu lomalla Dubaihin, uskomattomaan Arabian metropoliin, jonka tunnuslauseena on ”me voimme rakentaa kaiken, mistä voit unelmoida”.

Hieman yli 25 vuodessa Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ylöspäin syrjäisestä arabialaisesta kaupungista yhdeksi maailman dynaamisimmista ja visuaalisesti näyttävimmistä kaupungeista. Se on kasvanut uskomatonta vauhtia: 40 vuotta sitten Dubaissa ei ollut vielä yhtään pilvenpiirtäjää. Nykyisin kaupungissa on valtavia palmun muotoisia saaria, jotka näkyvät avaruuteen asti, ja maailman korkein rakennus, Burj Khalifa.

Dubai on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien seitsemästä osavaltiosta, ja sitä johtaa kuningasperhe, jonka visiona ja tavoitteena on jatkaa Dubain ilmiömäistä kasvua. 1960-luvulla löytyneiden öljyvarojen myötä alue kasvoi pienestä kalastajakylästä vaikutusvaltaiseksi rahoitusalan ja liikenteen keskukseksi. Kun öljyvarat alkoivat huveta, kaupunki käänsi huomionsa vahvasti matkailuun.

Yksi Dubain suurimmista huveista on ostosten tekeminen. Tutki matkallasi kultamarkkinoiden kimaltelevia kujia ja etsi koruja edulliseen hintaan tai eksy maailman suurimpiin kuuluvan Dubai Mall ‑ostoskeskuksen ostosparatiisissa. Tässä ostoskeskuksessa on yli 1 000 liikettä, jättiakvaario ja sisähuvipuisto.

Dubaissa näkee halvalla matkalla monia nähtävyyksiä, jotka uhmaavat ankaraa ja kuivaa ympäristöä. Ihaile Dubai Fountain ‑suihkulähdettä, joka on maailman suurin tanssiva suihkulähde, tai nappaa sukset mukaan ja hiihdä oikealla lumella sisätiloissa sijaitsevassa Ski Dubai ‑hiihtokeskuksessa.

Ihmisten luoman vaurauden lisäksi lomalla Dubaissa on paljon muuta nähtävää. Rentoudu kauniilla uimarannoilla, tutustu kosteikkojen kauniiseen luontoon ja taianomaiseen aavikkoympäristöön Dubain aavikon luonnonsuojelualueella.

Täydellisen ilmaston ansiosta Dubai on ympärivuotinen lomakohde. Jos et ole tottunut yli 40 asteen lämpötiloihin, paras aika vierailla on talvi- ja kevätkuukausina.

Dubaissa on erinomainen julkinen liikenne, johon kuuluu yli 50 bussireittiä, vesitakseja ja metro. Jos haluat mieluummin ajaa autoa, autonvuokraamot tyydyttävät kaikki tarpeesi ja tarjoavat tavallisten autojen lisäksi Hummereita ja italialaisia unelma-autoja.


Alueen Dubai opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 095 majoitusliikettä kohteessa Dubai
FIVE Palm Jumeirah Dubai 114 €
FIVE Palm Jumeirah Dubai

FIVE Palm Jumeirah Dubai

No. 1 The Palm, Dubai
   
  4,5
  / 5 (175 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Dubai College, Emiraattien golfkerho ja Jumeirahin ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta lomakeskuksesta. Marina Beach ja Dubai Marina ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Dubai International Airport Terminal Hotel 146 €
  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai Airports, Dubai
    
   4,3
   / 5 (1 680 arvostelua)
   0.0 kautta 5.0

   Al Twar Center, Dubai Tennis Stadium ja Dubai Festival City -ostoskeskus ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Deira City Centre ja Dubai Creek ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Jumeirah Creekside Hotel 78 €
   Jumeirah Creekside Hotel

   Jumeirah Creekside Hotel

   Road Al Garhoud Deira, Dubai
     
    4,6
    / 5 (627 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Dubai Tennis Stadium ja Deira City Centre sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Gold Souk ja Maustemarkkinat ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Bab Al Shams Desert Resort and Spa 128 €
    Bab Al Shams Desert Resort and Spa

    Bab Al Shams Desert Resort and Spa

    Al Qudra Road adjacent to, Endurance City
      
     4,5
     / 5 (464 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Dubai International Endurance City on 3,5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Arabian Ranches Golf Club ja Emiraattien golfkerho sijaitsevat 23 kilometrin päässä. Dubailand ja Dubai Butterfly Garden ovat myös 52 kilometrin päässä.

     Rove Downtown Dubai 61 €
     Rove Downtown Dubai

     Rove Downtown Dubai

     312 Happiness Street, Dubai
       
      4,6
      / 5 (855 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Dubai Mall ja Burj Khalifa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Dubai Opera ja Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha ovat myös 2 kilometrin päässä.

      DUKES Dubai Hotel - Palm Jumeirah 90 €
      DUKES Dubai Hotel - Palm Jumeirah

      DUKES Dubai Hotel - Palm Jumeirah

      Palm Jumeirah, Dubai
        
       4,3
       / 5 (191 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Dubai Marina Mall, Emiraattien golfkerho, ja Jebel Ali Race Course sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannalla kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. The Beach Mall -ostoskeskus sijaitsee 9,9 kilometrin päässä.

       Majestic Hotel Tower 31 €
       Majestic Hotel Tower

       Majestic Hotel Tower

       Mankhool Road, Dubai
         
        4,2
        / 5 (1 851 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Meena Bazaar, BurJuman Mall ja Dubain museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Suuri moskeija ja The Dubai Heritage Village ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road, Dubai 64 €
        Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road, Dubai

        Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road, Dubai

        Sheikh Zayed Road, Dubai
          
         4,4
         / 5 (1 229 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Dubai International Financial Centre, Dubai Mall ja Burj Khalifa sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Dubai International Convention and Exhibition Centre ja Jumeirahin moskeija ovat myös 5 kilometrin päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.