Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – Dubai

Tutustu lomalla Dubaihin, uskomattomaan Arabian metropoliin, jonka tunnuslauseena on ”me voimme rakentaa kaiken, mistä voit unelmoida”.

Hieman yli 25 vuodessa Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ylöspäin syrjäisestä arabialaisesta kaupungista yhdeksi maailman dynaamisimmista ja visuaalisesti näyttävimmistä kaupungeista. Se on kasvanut uskomatonta vauhtia: 40 vuotta sitten Dubaissa ei ollut vielä yhtään pilvenpiirtäjää. Nykyisin kaupungissa on valtavia palmun muotoisia saaria, jotka näkyvät avaruuteen asti, ja maailman korkein rakennus, Burj Khalifa.

Dubai on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien seitsemästä osavaltiosta, ja sitä johtaa kuningasperhe, jonka visiona ja tavoitteena on jatkaa Dubain ilmiömäistä kasvua. 1960-luvulla löytyneiden öljyvarojen myötä alue kasvoi pienestä kalastajakylästä vaikutusvaltaiseksi rahoitusalan ja liikenteen keskukseksi. Kun öljyvarat alkoivat huveta, kaupunki käänsi huomionsa vahvasti matkailuun.

Yksi Dubain suurimmista huveista on ostosten tekeminen. Tutki matkallasi kultamarkkinoiden kimaltelevia kujia ja etsi koruja edulliseen hintaan tai eksy maailman suurimpiin kuuluvan Dubai Mall ‑ostoskeskuksen ostosparatiisissa. Tässä ostoskeskuksessa on yli 1 000 liikettä, jättiakvaario ja sisähuvipuisto.

Dubaissa näkee halvalla matkalla monia nähtävyyksiä, jotka uhmaavat ankaraa ja kuivaa ympäristöä. Ihaile Dubai Fountain ‑suihkulähdettä, joka on maailman suurin tanssiva suihkulähde, tai nappaa sukset mukaan ja hiihdä oikealla lumella sisätiloissa sijaitsevassa Ski Dubai ‑hiihtokeskuksessa.

Ihmisten luoman vaurauden lisäksi lomalla Dubaissa on paljon muuta nähtävää. Rentoudu kauniilla uimarannoilla, tutustu kosteikkojen kauniiseen luontoon ja taianomaiseen aavikkoympäristöön Dubain aavikon luonnonsuojelualueella.

Täydellisen ilmaston ansiosta Dubai on ympärivuotinen lomakohde. Jos et ole tottunut yli 40 asteen lämpötiloihin, paras aika vierailla on talvi- ja kevätkuukausina.

Dubaissa on erinomainen julkinen liikenne, johon kuuluu yli 50 bussireittiä, vesitakseja ja metro. Jos haluat mieluummin ajaa autoa, autonvuokraamot tyydyttävät kaikki tarpeesi ja tarjoavat tavallisten autojen lisäksi Hummereita ja italialaisia unelma-autoja.


Alueen Dubai opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 964 hotellia kohteessa Dubai
133 €
Dubai International Airport Terminal Hotel

Dubai International Airport Terminal Hotel

Dubai Airports, Dubai
4,2
/ 5 (1 552 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

Festival Center, Dubai Festival City -ostoskeskus ja Dubai Tennis Stadium sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Dubai Creek Golf & Yacht Club sijaitsee 5 kilometrin päässä.

218 €
FIVE Palm Jumeirah Dubai

FIVE Palm Jumeirah Dubai

No. 1 The Palm, Dubai
4,5
/ 5 (33 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Dubai College, Aquaventure ja Ski Dubai ovat 10 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Mall of the Emirates ja Emiraattien golfkerho ovat myös 10 kilometrin päässä.

199 €
Jumeirah Emirates Towers

Jumeirah Emirates Towers

Sheikh Zayed Road, Dubai
4,8
/ 5 (836 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Dubai International Financial Centre ja Dubai International Convention and Exhibition Centre sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Dubai World Trade Centre ja Dubai Mall ovat myös 3 kilometrin päässä.

231 €
Fairmont The Palm

Fairmont The Palm

Palm Jumeirah, Dubai
4,6
/ 5 (900 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Aquaventure on 4,7 kilometrin päässä tästä rannalle sijaitsevasta hotellista. Umm Suqeim ja Ski Dubai sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Mall of the Emirates ja Dubai College ovat myös 10 kilometrin päässä.

97 €
Rove Downtown Dubai

Rove Downtown Dubai

312 Happiness Street, Dubai
4,6
/ 5 (661 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Dubai Mall ja Burj Khalifa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dubai International Convention and Exhibition Centre sijaitsee 2,8 kilometrin päässä.

80 €
Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Airport Road, Dubai
4,3
/ 5 (1 448 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Dubai Tennis Stadium, Deira City Centre ja Dubai Creek sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Dubai Festival City -ostoskeskus sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.

171 €
Shangri La Hotel Dubai

Shangri La Hotel Dubai

Sheikh Zayed Road, Dubai
4,6
/ 5 (835 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

City Walk -ostoskeskus ja Burj Khalifa sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dubai Mall ja Jumeirahin moskeija ovat myös 5 kilometrin päässä.

211 €
Jumeirah Zabeel Saray

Jumeirah Zabeel Saray

Palm Jumeirah, West Crescent, Dubai
4,7
/ 5 (658 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Aquaventure, Dubai College ja Dubain amerikkalainen yliopisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta hotellista. Dubai Marina Mall ja Skydive Dubai ovat myös 15 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.