Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Valittavanasi on 321.000 hotellia ja 400 lentoyhtiötä.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.


Matkat – Dubai

Tutustu lomalla Dubaihin, uskomattomaan Arabian metropoliin, jonka tunnuslauseena on ”me voimme rakentaa kaiken, mistä voit unelmoida”.

Hieman yli 25 vuodessa Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ylöspäin syrjäisestä arabialaisesta kaupungista yhdeksi maailman dynaamisimmista ja visuaalisesti näyttävimmistä kaupungeista. Se on kasvanut uskomatonta vauhtia: 40 vuotta sitten Dubaissa ei ollut vielä yhtään pilvenpiirtäjää. Nykyisin kaupungissa on valtavia palmun muotoisia saaria, jotka näkyvät avaruuteen asti, ja maailman korkein rakennus, Burj Khalifa.

Dubai on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien seitsemästä osavaltiosta, ja sitä johtaa kuningasperhe, jonka visiona ja tavoitteena on jatkaa Dubain ilmiömäistä kasvua. 1960-luvulla löytyneiden öljyvarojen myötä alue kasvoi pienestä kalastajakylästä vaikutusvaltaiseksi rahoitusalan ja liikenteen keskukseksi. Kun öljyvarat alkoivat huveta, kaupunki käänsi huomionsa vahvasti matkailuun.

Yksi Dubain suurimmista huveista on ostosten tekeminen. Tutki matkallasi kultamarkkinoiden kimaltelevia kujia ja etsi koruja edulliseen hintaan tai eksy maailman suurimpiin kuuluvan Dubai Mall ‑ostoskeskuksen ostosparatiisissa. Tässä ostoskeskuksessa on yli 1 000 liikettä, jättiakvaario ja sisähuvipuisto.

Dubaissa näkee halvalla matkalla monia nähtävyyksiä, jotka uhmaavat ankaraa ja kuivaa ympäristöä. Ihaile Dubai Fountain ‑suihkulähdettä, joka on maailman suurin tanssiva suihkulähde, tai nappaa sukset mukaan ja hiihdä oikealla lumella sisätiloissa sijaitsevassa Ski Dubai ‑hiihtokeskuksessa.

Ihmisten luoman vaurauden lisäksi lomalla Dubaissa on paljon muuta nähtävää. Rentoudu kauniilla uimarannoilla, tutustu kosteikkojen kauniiseen luontoon ja taianomaiseen aavikkoympäristöön Dubain aavikon luonnonsuojelualueella.

Täydellisen ilmaston ansiosta Dubai on ympärivuotinen lomakohde. Jos et ole tottunut yli 40 asteen lämpötiloihin, paras aika vierailla on talvi- ja kevätkuukausina.

Dubaissa on erinomainen julkinen liikenne, johon kuuluu yli 50 bussireittiä, vesitakseja ja metro. Jos haluat mieluummin ajaa autoa, autonvuokraamot tyydyttävät kaikki tarpeesi ja tarjoavat tavallisten autojen lisäksi Hummereita ja italialaisia unelma-autoja.


Alueen Dubai opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 817 hotellia kohteessa Dubai
23 €
Panorama Deira Hotel

Panorama Deira Hotel

Omar Bin Al-Khattab Rd, Dubai
2,9
/ 5 (43 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Al Ghurair Centre, Gold Souk ja Deira City Centre sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. BurJuman Mall ja Dubai Creek ovat myös 5 kilometrin päässä.

64 €
Al Jawhara Hotel Apartments

Al Jawhara Hotel Apartments

Port Saeed Street, Deira , Dubai
3,8
/ 5 (4 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Deira City Centre, Dubai Tennis Stadium ja Dubai Creek sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. BurJuman Mall ja Gold Souk ovat myös 5 kilometrin päässä.

48 €
Millennium Airport Hotel Dubai

Millennium Airport Hotel Dubai

Airport Road, Casablanca Street, Dubai
4,1
/ 5 (421 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Dubai Tennis Stadium on 0,7 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Deira City Centre ja Dubai Creek Golf & Yacht Club sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Creek Park ja Dubai Creek ovat myös 5 kilometrin päässä.

26 €
Downtown Hotel

Downtown Hotel

Street 18 Sabkah Road, Dubai
3,4
/ 5 (5 arvostelua)
1.0 kautta 5.0

Naif Souq, Gold Souk ja The Dubai Heritage Village sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Suuri moskeija ja Dubain museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

40 €
Holiday Inn Express Dubai Airport

Holiday Inn Express Dubai Airport

Opp. Dubai Int'l Airport Terminal 3, Dubai
3,8
/ 5 (438 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Festival Center, Dubai Festival City -ostoskeskus ja Dubai Tennis Stadium sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Deira City Centre sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.