Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Dubai

Tutustu lomalla Dubaihin, uskomattomaan Arabian metropoliin, jonka tunnuslauseena on ”me voimme rakentaa kaiken, mistä voit unelmoida”.

Hieman yli 25 vuodessa Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti ylöspäin syrjäisestä arabialaisesta kaupungista yhdeksi maailman dynaamisimmista ja visuaalisesti näyttävimmistä kaupungeista. Se on kasvanut uskomatonta vauhtia: 40 vuotta sitten Dubaissa ei ollut vielä yhtään pilvenpiirtäjää. Nykyisin kaupungissa on valtavia palmun muotoisia saaria, jotka näkyvät avaruuteen asti, ja maailman korkein rakennus, Burj Khalifa.

Dubai on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien seitsemästä osavaltiosta, ja sitä johtaa kuningasperhe, jonka visiona ja tavoitteena on jatkaa Dubain ilmiömäistä kasvua. 1960-luvulla löytyneiden öljyvarojen myötä alue kasvoi pienestä kalastajakylästä vaikutusvaltaiseksi rahoitusalan ja liikenteen keskukseksi. Kun öljyvarat alkoivat huveta, kaupunki käänsi huomionsa vahvasti matkailuun.

Yksi Dubain suurimmista huveista on ostosten tekeminen. Tutki matkallasi kultamarkkinoiden kimaltelevia kujia ja etsi koruja edulliseen hintaan tai eksy maailman suurimpiin kuuluvan Dubai Mall ‑ostoskeskuksen ostosparatiisissa. Tässä ostoskeskuksessa on yli 1 000 liikettä, jättiakvaario ja sisähuvipuisto.

Dubaissa näkee halvalla matkalla monia nähtävyyksiä, jotka uhmaavat ankaraa ja kuivaa ympäristöä. Ihaile Dubai Fountain ‑suihkulähdettä, joka on maailman suurin tanssiva suihkulähde, tai nappaa sukset mukaan ja hiihdä oikealla lumella sisätiloissa sijaitsevassa Ski Dubai ‑hiihtokeskuksessa.

Ihmisten luoman vaurauden lisäksi lomalla Dubaissa on paljon muuta nähtävää. Rentoudu kauniilla uimarannoilla, tutustu kosteikkojen kauniiseen luontoon ja taianomaiseen aavikkoympäristöön Dubain aavikon luonnonsuojelualueella.

Täydellisen ilmaston ansiosta Dubai on ympärivuotinen lomakohde. Jos et ole tottunut yli 40 asteen lämpötiloihin, paras aika vierailla on talvi- ja kevätkuukausina.

Dubaissa on erinomainen julkinen liikenne, johon kuuluu yli 50 bussireittiä, vesitakseja ja metro. Jos haluat mieluummin ajaa autoa, autonvuokraamot tyydyttävät kaikki tarpeesi ja tarjoavat tavallisten autojen lisäksi Hummereita ja italialaisia unelma-autoja.


Alueen Dubai opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 310 majoitusliikettä kohteessa Dubai
Atlantis The Palm 263 €
Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Crescent Road, Dubai
   
  4,5
  /5 (2 345 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Aquaventure Waterpark on 0,4 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. The World -saaristo ja Dubai College sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Emiraattien golfkerho ja Jumeirahin ranta ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Dubai International Airport Terminal Hotel 143 €
  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai Airports, Dubai
    
   4,3
   /5 (1 826 arvostelua)
   0.0 kautta 5.0

   Al Twar Center, Dubai Festival City -ostoskeskus ja Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubain poukama ja Wafi City Mall (ostoskeskus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Shangri La Hotel Dubai 184 €
   Shangri La Hotel Dubai

   Shangri La Hotel Dubai

   Sheikh Zayed Road, Dubai
     
    4,6
    /5 (1 093 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Dubai International Financial Centre (alue) ja City Walk -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dubai Mall (ostoskeskus) ja Burj Khalifa (rakennus) ovat myös 3 kilometrin päässä. Financial Centren metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Emirates Towersin metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    FIVE Palm Jumeirah Dubai 167 €
    FIVE Palm Jumeirah Dubai

    FIVE Palm Jumeirah Dubai

    No. 1 The Palm, Dubai
      
     4,5
     /5 (398 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Dubai College, Emiraattien golfkerho ja Jumeirahin ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta lomakeskuksesta. Marina Beach ja Dubai Marina ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Fairmont The Palm 163 €
     Fairmont The Palm

     Fairmont The Palm

     Palm Jumeirah, Dubai
       
      4,6
      /5 (1 138 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Dubai College, Emiraattien golfkerho ja Jumeirahin ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta hotellista. Marina Beach ja Umm Suqeim (ranta) ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Premier Inn Dubai International Airport 55 €
      Premier Inn Dubai International Airport

      Premier Inn Dubai International Airport

      Opposite Terminal 3, via Street 52b, Dubai
        
       4,4
       /5 (1 102 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) on 2,2 kilometrin ja Dubai Festival City -ostoskeskus on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubain poukama ja Wafi City Mall (ostoskeskus) ovat myös 10 kilometrin päässä. Emiratesin metroasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Jumeirah Creekside Hotel 95 €
       Jumeirah Creekside Hotel

       Jumeirah Creekside Hotel

       Road Al Garhoud Deira, Dubai
         
        4,6
        /5 (740 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) on 0,4 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Gold Souk (ostoskeskus) ja Maustemarkkinat sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Bastakiya (historiallinen alue) ja Dubain museo ovat myös 10 kilometrin päässä. GGICO:n metroasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Express Dubai Airport 64 €
        Holiday Inn Express Dubai Airport

        Holiday Inn Express Dubai Airport

        Opp. Dubai Int'l Airport Terminal 3, Dubai
          
         3,9
         /5 (1 672 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) on 2,3 kilometrin ja Dubai Festival City -ostoskeskus on 2,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubain poukama ja Wafi City Mall (ostoskeskus) ovat myös 10 kilometrin päässä. Emiratesin metroasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.