Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Burj Khalifa

Maailman korkein ihmisten rakentama rakennus on yläilmoissa sijaitseva kaupunki, jossa on luksusasuntoja, toimistoja ja hotelli.

Burj Khalifa nousee aavikon hietikoilta yhteensä 829,8 metrin korkeuteen. Maailman korkein rakennus on uskomaton insinööritaidonnäyte, jonka rakentamiseen kului kuusi vuotta ja 22 miljoonaa henkilötyötuntia.

Ylös 124. kerroksessa sijaitsevalle näköalatasanteelle pääset ostamalla At the Top Experience ‑lipun. Matka alkaa vastaanottoalueelta, josta liukukäytävä vie sinut tornin juurelle. Matkan aikana seinille heijastetaan Dubain historiaa.

Erittäin nopea hissi nousee 10 metriä sekunnissa ja kuljettaa sinut näköalatasanteelle alle 60 sekunnissa. Koko kerroksen korkuiset ikkunat tarjoavat esteettömät näkymät kaupunkiin, aavikolle ja Persianlahdelle. Voit myös vierailla ulkoilmatasanteella. Vaikka näköalatasanne ei sijaitse Burj Khalifan huipulla, voit silti sanoa käyneesi yhdellä maailman korkeimmista näköalatasanteista 452 metrin korkeudella.

Kaksi kerrosta näköalatasanteen alapuolella on maailman korkeimmalla sijaitseva ravintola ja lounge nimeltä At.mosphere. Vieraile ravintolassa lounaalla, illallisella tai iltapäiväteellä. Katso lisätietoja ja tee varaus ravintolan verkkosivuilla.

Burj Khalifassa vierailun jälkeen voit viettää aikaa rakennusta ympäröivässä puistossa. Yhteensä 11 hehtaarin suuruisella alueella on lammen rannalla kulkeva promenadi, metsikkö, lasten leikkialue ja vesinähtävyyksiä.

Dubain keskustassa Burjin alueella sijaitsevaan Burj Khalifaan pääsee helposti metrolla ja bussilla. Burj Khalifan vieressä sijaitsevassa Dubai Mall ‑ostoskeskuksessa on myös parkkipaikkoja 14 000 autolle.

At the Top Experience on avoinna joka päivä. Näköalatasanteelle on esteetön pääsy pyörätuolilla.  

Osta pääsyliput lipunmyyntipisteestä, johon pääsee Dubai Mallin alemmasta pohjakerroksesta. Ohita pilvenpiirtäjään jonottavat ihmiset varaamalla liput etukäteen tai maksamalla lisämaksu välittömästä sisäänpääsystä.


Alueen Burj Khalifa opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 127 majoitusliikettä kohteen Burj Khalifa lähellä
Shangri La Hotel Dubai 204 €
Shangri La Hotel Dubai

Shangri La Hotel Dubai

Sheikh Zayed Road, P.o. Box 75880, Dubai
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dubai International Financial Centre (alue), Dubai Mall ja Dubai International Convention and Exhibition Centre sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Burj Khalifa ja City Walk -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Financial Centren metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Emirates Towersin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Armani Hotel Dubai 507 €
  Armani Hotel Dubai

  Armani Hotel Dubai

  Burj Khalifa, Mohamed Bin Rashid Blvd, Dubai
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Burj Khalifa ja Dubai Opera ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Dubai Fountain ja Dubai Mall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Business Bayn metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

   Rove Downtown Dubai 105 €
   Rove Downtown Dubai

   Rove Downtown Dubai

   312 Happiness Street, Dubai
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kaupungin keskustassa, lähellä rinteitä sijaitseva hotelli kohteessa Dubai. Lähellä sijaitsevat Dubai Mall, Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha ja Burj Khalifa. Lähistöllä ovat myös Dubai Fountain ja Dubai Opera.

    Address Dubai Mall 331 €
    Address Dubai Mall

    Address Dubai Mall

    Sheikh Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown Dubai, PO Box 31166, Dubai
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dubai Mall ja Dubai Fountain sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Burj Khalifa ja Dubai International Convention and Exhibition Centre ovat myös 5 kilometrin päässä. Financial Centren metroasema on 28 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sofitel Dubai Downtown 188 €
     Sofitel Dubai Downtown

     Sofitel Dubai Downtown

     Sheihk Zayed Road, Downtown Dubai, Dubai
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Emaar Square, Burj Khalifa ja Dubai Opera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Dubai Mall ja KidZania ovat myös 2 kilometrin päässä. Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Business Bayn metroasema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Ramada by Wyndham Downtown Dubai 124 €
      Ramada by Wyndham Downtown Dubai

      Ramada by Wyndham Downtown Dubai

      Mohammed Bin Rashid Boulevard, P.O. Box 116566, Dubai
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dubai Fountain ja Dubai Opera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Burj Khalifa ja Dubai Mall ovat myös 2 kilometrin päässä. Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Business Bayn metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       DoubleTree by Hilton Dubai - Business Bay 114 €
       DoubleTree by Hilton Dubai - Business Bay

       DoubleTree by Hilton Dubai - Business Bay

       Bay Square 5, Business Bay, Dubai
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dubai Fountain, Burj Khalifa ja Dubai Mall sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubai Opera ja KidZania ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront 107 €
        Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront

        Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront

        Al Abraaj Street, Business Bay, Dubai
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Burj Khalifa ja Dubai Mall sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. BurJumanin ostoskeskus ja Dubain poukama ovat myös 15 kilometrin päässä. Business Bayn metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.