Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Burj Khalifa

Maailman korkein ihmisten rakentama rakennus on yläilmoissa sijaitseva kaupunki, jossa on luksusasuntoja, toimistoja ja hotelli.

Burj Khalifa nousee aavikon hietikoilta yhteensä 829,8 metrin korkeuteen. Maailman korkein rakennus on uskomaton insinööritaidonnäyte, jonka rakentamiseen kului kuusi vuotta ja 22 miljoonaa henkilötyötuntia.

Ylös 124. kerroksessa sijaitsevalle näköalatasanteelle pääset ostamalla At the Top Experience ‑lipun. Matka alkaa vastaanottoalueelta, josta liukukäytävä vie sinut tornin juurelle. Matkan aikana seinille heijastetaan Dubain historiaa.

Erittäin nopea hissi nousee 10 metriä sekunnissa ja kuljettaa sinut näköalatasanteelle alle 60 sekunnissa. Koko kerroksen korkuiset ikkunat tarjoavat esteettömät näkymät kaupunkiin, aavikolle ja Persianlahdelle. Voit myös vierailla ulkoilmatasanteella. Vaikka näköalatasanne ei sijaitse Burj Khalifan huipulla, voit silti sanoa käyneesi yhdellä maailman korkeimmista näköalatasanteista 452 metrin korkeudella.

Kaksi kerrosta näköalatasanteen alapuolella on maailman korkeimmalla sijaitseva ravintola ja lounge nimeltä At.mosphere. Vieraile ravintolassa lounaalla, illallisella tai iltapäiväteellä. Katso lisätietoja ja tee varaus ravintolan verkkosivuilla.

Burj Khalifassa vierailun jälkeen voit viettää aikaa rakennusta ympäröivässä puistossa. Yhteensä 11 hehtaarin suuruisella alueella on lammen rannalla kulkeva promenadi, metsikkö, lasten leikkialue ja vesinähtävyyksiä.

Dubain keskustassa Burjin alueella sijaitsevaan Burj Khalifaan pääsee helposti metrolla ja bussilla. Burj Khalifan vieressä sijaitsevassa Dubai Mall ‑ostoskeskuksessa on myös parkkipaikkoja 14 000 autolle.

At the Top Experience on avoinna joka päivä. Näköalatasanteelle on esteetön pääsy pyörätuolilla.  

Osta pääsyliput lipunmyyntipisteestä, johon pääsee Dubai Mallin alemmasta pohjakerroksesta. Ohita pilvenpiirtäjään jonottavat ihmiset varaamalla liput etukäteen tai maksamalla lisämaksu välittömästä sisäänpääsystä.


Alueen Burj Khalifa opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 868 majoitusliikettä kohteen Burj Khalifa lähellä
Shangri La Hotel Dubai 108 €
Shangri La Hotel Dubai

Shangri La Hotel Dubai

Sheikh Zayed Road, P.o. Box 75880, Dubai
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dubai International Financial Centre (alue), Dubai Mall ja Dubai International Convention and Exhibition Centre (kokous- ja messukeskus) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Burj Khalifa (rakennus) ja City Walk -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Financial Centren metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Emirates Towersin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sofitel Dubai Downtown 108 €
  Sofitel Dubai Downtown

  Sofitel Dubai Downtown

  Sheihk Zayed Road, Downtown Dubai, Dubai
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Emaar Square, Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Opera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Dubai Mall ja KidZania ovat myös 2 kilometrin päässä. Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Business Bayn metroasema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Armani Hotel Dubai 370 €
   Armani Hotel Dubai

   Armani Hotel Dubai

   Burj Khalifa, Mohamed Bin Rashid Blvd, Dubai
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Opera ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Dubai Mall ja Dubai Fountain ovat myös 2 kilometrin päässä. Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Business Bayn metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Roda Al Murooj 68 €
    Roda Al Murooj

    Roda Al Murooj

    Al Saffa Street, Off Sheikh Zayed Road, Opposite to Burj Khaliffa, Dubai
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dubai Mall, Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha ja KidZania sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Opera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Financial Centren metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Taj Dubai 128 €
     Taj Dubai

     Taj Dubai

     Burj Khalifa Street, Dubai
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Dubai Opera, Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Fountain sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dubai Mall ja Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Business Bayn metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Palace Downtown 270 €
      Palace Downtown

      Palace Downtown

      Mohammed Bin Rashid Boulevard, Downtown Dubai ,PO Box 9770, Dubai
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dubai Fountain ja Dubai Mall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai International Convention and Exhibition Centre (kokous- ja messukeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Ramada by Wyndham Downtown Dubai 92 €
       Ramada by Wyndham Downtown Dubai

       Ramada by Wyndham Downtown Dubai

       Mohammed Bin Rashid Boulevard, P.O. Box 116566, Dubai
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dubai Fountain ja Dubai Opera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Mall ovat myös 2 kilometrin päässä. Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Business Bayn metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        Address Dubai Mall 330 €
        Address Dubai Mall

        Address Dubai Mall

        Sheikh Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown Dubai, PO Box 31166, Dubai
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dubai Mall, Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Fountain sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Dubai International Convention and Exhibition Centre (kokous- ja messukeskus) sijaitsee 4,1 kilometrin päässä. Financial Centren metroasema on 28 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.