Helsinki-Vantaa (HEL) – Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Dubain kansainvälinen lentoasema

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 123 € yhdensuuntaisille lennoille ja 333 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Finnair
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Finnair
Air Baltic
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Turkish Airlines
Air Baltic
Turkish Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB) välillä?
Jos olet matkalla kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB) välillä, meno-paluuliput maksavat alkaen 333 €. Tämä hinta perustuu viimeisen viikon aikana tarjottuihin lentohintoihin, joten älä jää odottamaan. Tee varaus jo tänään ja säästät sekä rahaa että aikaa.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden HEL ja DXB välillä?
Ison osan lennoista voi kätevästi peruuttaa verkossa, mutta lentoyhtiöstä riippuen voit joskus joutua maksamaan peruutusmaksun. Jos sinun on pakko peruuttaa lomasi, seuraa asiakaspalvelumme sivuilla olevia helppoja ohjeita.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Helsinki-Vantaa ja Dubain kansainvälinen lentoasema välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB) välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden Helsinki-Vantaa ja Dubain kansainvälinen lentoasema välillä?
Lentoaika kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB) välillä on suurin piirtein vain 8 tuntia ja 38 minuuttia. Pistä vain kuulokkeet korvillesi ja kuuntele suosikkimusiikkiasi – aika tulee lentämään siivillä.
Miten pitkä lentomatka kohteiden HEL ja DXB välillä on?
Etäisyys on 4 500 km, joten kannattaa pakata käsimatkatavaroihisi kaikki tarpeellinen varmistaaksesi, että tämä pitkä lento sujuu mahdollisimman mukavasti. Etkö tiedä mitä sinun kannattaa ottaa mukaan lennolle kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Dubai (DXB-Dubain kansainvälinen lentoasema) välille? Niskatyyny, korvatulpat ja lämpimät sukat ovat joitain hyödyllisimpiä tavaroita.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Dubai (DXB-Dubain kansainvälinen lentoasema) välillä?
Juuri nyt mikään lentoyhtiö ei operoi välilaskuttomia lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB) välillä. Sinun on varattava lento, johon sisältyy vähintään yksi välilasku. Jos haluat maksaa lennoistasi mahdollisimman vähän, liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin etukäteen.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden HEL ja DXB välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Viime hetkellä lennot varaavat voivat joskus löytää upeita lentotarjouksia kohteiden Helsinki-Vantaa ja Dubain kansainvälinen lentoasema välisille lennoille vain pari viikkoa ennen lähtöpäivää. Jos haluat mieluummin varata etukäteen, Expedia vertailee usein parhaimpia lentotarjouksia ja päivittää ne sivustolleen – joissain tapauksissa jopa vuoden etukäteen. Tämä tosin riippuu yhtiöstä, koska kaikki eivät mainosta hintojaan näin pitkälle etukäteen.
Voinko lentää kentältä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) kentälle Dubai (DXB-Dubain kansainvälinen lentoasema) nyt heti?
Juuri nyt kentällä Dubai (DXB-Dubain kansainvälinen lentoasema) voimassa olevat matkustusohjeet ja karanteenivaatimukset löytyvät COVID-19-matkaneuvoista. Tarkista ne ennen kuin järjestät lentosi, jotta et joudu kohtaamaan ongelmia kesken kaiken matkallasi.