COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Matkaopas

Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa voit lähteä erämaasafarille, leiriytyä tähtien alla, nauttia illallisen dhow-risteilyllä ja tehdä edullisia ostoksia.

Matka Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin vie sinut Lähi-idän ja Euroopan kulttuurien risteyskohtaan, jossa laajat erämaa-alueet ovat saaneet vastapainokseen ylellisiä ostoskeskuksia, huippuravintoloita ja kauniita hiekkarantoja. Valtio koostuu Abu Dhabin, Dubain, Sharjahin, Ajmanin, Umm al-Quwainin, Ras al-Khaimahin ja Fujairahin emiirikunnista. Vieraile kuuluisissa ostoskeskuksissa ja luksushotelleissa tai nauti erämaakulttuurista ja historiasta.

Vietä kaupunkiloma Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupungissa Abu Dhabissa, joka on täynnä kiinnostavia historiallisia nähtävyyksiä. Vieraile Al Ainin palatsimuseossa, Al Jahilin linnoituksessa, Al Attaran taidekeskuksessa, fossiilien täyttämässä Hilin arkeologisessa puistossa sekä Heritage Villagessa, jossa voit tutustua alueen perinteisiin käsityöammatteihin. Myös kamelitori on suomalaiselle taatusti eksoottinen kokemus. Näe valkobeisoja ja vapaasti laiduntavia hirviantilooppeja Arabian Wildlife Parkissa tai lähde veneellä Saadiyatin saaren puhtaille hiekkarannoille ja lomakeskuksiin.

Vietä kokonaisia päiviä Dubain ostoskeskuksissa, joissa on kauppojen lisäksi muun muassa sisälaskettelurinteitä sekä valtavia akvaarioita ja eläintarhoja. Opi tuntemaan Dubain historiaa 1700-luvulla rakennetussa Al Fahidin linnoituksessa, jossa toimii nykyään Dubain museo. Ihaile Jumeirahin moskeijan kaunista arkkitehtuuria. Katsele vanhoja puulaivoja Dubai Creekissä ja lähde tunnelmalliselle illallisristeilylle dhow-veneellä. Kiertele soukeissa ja osta mukaasi perinteisiä käsitöitä, käsin kudottuja mattoja, mausteita tai kultakoruja. Herkuttele edullisella kala-aterialla kalatorilla tai valitse jokin kiinnostava ruoka-annos soukin ruokakojuista.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kullankeltaisilla hiekkarannoilla kirkkaan veden ääressä voit nauttia elämästäsi vuodenajasta riippumatta. Yleisillä rannoilla on joitakin rajoituksia naisten uima-asujen pituudelle, mutta hotellien yksityisrannoilla ja uima-altailla on sallittua käyttää länsimaisia uimapukuja.

Sukeltele itärannikon värikkäiden korallien seassa vuokkokalojen, haiden ja kilpikonnien seassa. Myös Dibban vedenalaiset luolat sekä Abu Dhabin matalat riutat ja laivanhylyt ovat suosittuja sukelluskohteita.

Yksi unohtumattomimmista kokemuksista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lomalla on ehdottomasti erämaasafari. Katsele huikaisevan upeaa auringonlaskua erämaassa, yövy tähtitaivaan alla ja herää itämaisten mausteiden maustaman lämpimän aamiaisen tuoksuun aamuauringon säteiden kimaltaessa dyynien hiekalla.

Lennä Abu Dhabin tai Dubain kansainväliselle lentokentälle ja siirry paikasta toiseen käyttämällä Emiraattien erinomaista maantieverkostoa.

Suositut kaupungit kohteessa Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Jumeira Beach and Park joka esittää hiekkaranta sekä pieni ryhmä ihmisiä
Dubai

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Gold Souk
  • Jumeirahin ranta
  • Maustemarkkinat
Dubai featuring trooppiset näkymät, hiekkaranta ja moderni arkkitehtuuri
Abu Dhabi
Beach View, Shoppailu ja Urheilu

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Abu Dhabi Corniche
  • The Corniche
  • Capital Garden
Al Ain
Al Ain
Uinti, Shoppailu ja Eläintarha

…"

Ra’s al-Khaima
Ra’s al-Khaima
Beach View, Uinti ja Rentouttava

…"

Al-Fujairah
Uinti, Beach View ja Lapsiystävällinen

…"

Sir Bani Yasin saari
Sir Bani Yasin saari
Villieläimet, Luonto ja Virkistys

…"

Suositut vierailukohteet – Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: