Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Matkaopas
Dubai joka esittää auringonlasku, taivas ja moderni arkkitehtuuri
Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa voit lähteä erämaasafarille, leiriytyä tähtien alla, nauttia illallisen dhow-risteilyllä ja tehdä edullisia ostoksia.

Matka Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin vie sinut Lähi-idän ja Euroopan kulttuurien risteyskohtaan, jossa laajat erämaa-alueet ovat saaneet vastapainokseen ylellisiä ostoskeskuksia, huippuravintoloita ja kauniita hiekkarantoja. Valtio koostuu AbuDhabin, Dubain, Sharjahin, Ajmanin, Ummal-Quwainin, Rasal-Khaimahin ja Fujairahin emiirikunnista. Vieraile kuuluisissa ostoskeskuksissa ja luksushotelleissa tai nauti erämaakulttuurista ja historiasta.

Vietä kaupunkiloma Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupungissa AbuDhabissa, joka on täynnä kiinnostavia historiallisia nähtävyyksiä. Vieraile AlAinin palatsimuseossa, AlJahilin linnoituksessa, AlAttaran taidekeskuksessa, fossiilien täyttämässä Hilin arkeologisessa puistossa sekä Heritage Villagessa, jossa voit tutustua alueen perinteisiin käsityöammatteihin. Myös kamelitori on suomalaiselle taatusti eksoottinen kokemus. Näe valkobeisoja ja vapaasti laiduntavia hirviantilooppeja Arabian Wildlife Parkissa tai lähde veneellä Saadiyatin saaren puhtaille hiekkarannoille ja lomakeskuksiin.

Vietä kokonaisia päiviä Dubain ostoskeskuksissa, joissa on kauppojen lisäksi muun muassa sisälaskettelurinteitä sekä valtavia akvaarioita ja eläintarhoja. Opi tuntemaan Dubain historiaa 1700-luvulla rakennetussa AlFahidin linnoituksessa, jossa toimii nykyään Dubain museo. Ihaile Jumeirahin moskeijan kaunista arkkitehtuuria. Katsele vanhoja puulaivoja Dubai Creekissä ja lähde tunnelmalliselle illallisristeilylle dhow-veneellä. Kiertele soukeissa ja osta mukaasi perinteisiä käsitöitä, käsin kudottuja mattoja, mausteita tai kultakoruja. Herkuttele edullisella kala-aterialla kalatorilla tai valitse jokin kiinnostava ruoka-annos soukin ruokakojuista.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kullankeltaisilla hiekkarannoilla kirkkaan veden ääressä voit nauttia elämästäsi vuodenajasta riippumatta. Yleisillä rannoilla on joitakin rajoituksia naisten uima-asujen pituudelle, mutta hotellien yksityisrannoilla ja uima-altailla on sallittua käyttää länsimaisia uimapukuja.

Sukeltele itärannikon värikkäiden korallien seassa vuokkokalojen, haiden ja kilpikonnien seassa. Myös Dibban vedenalaiset luolat sekä Abu Dhabin matalat riutat ja laivanhylyt ovat suosittuja sukelluskohteita.

Yksi unohtumattomimmista kokemuksista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lomalla on ehdottomasti erämaasafari. Katsele huikaisevan upeaa auringonlaskua erämaassa, yövy tähtitaivaan alla ja herää itämaisten mausteiden maustaman lämpimän aamiaisen tuoksuun aamuauringon säteiden kimaltaessa dyynien hiekalla.

Lennä Abu Dhabin tai Dubain kansainväliselle lentokentälle ja siirry paikasta toiseen käyttämällä Emiraattien erinomaista maantieverkostoa.

Suositut kaupungit kohteessa Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Jumeira Beach and Park joka esittää hiekkaranta sekä pieni ryhmä ihmisiä
Dubai
Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Dubai Mall ja Jumeirahin ranta.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Wild Wadin vesipuisto
  • Mall of the Emirates
  • Burj al-arab
Dubai featuring trooppiset näkymät, hiekkaranta ja moderni arkkitehtuuri
Abu Dhabi
Rannat, Shoppailu ja Urheilu
Romanttinen Abu Dhabi kutsuu! Koe sen rannat, urheilutapahtumat, kahvilat ja monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

  • Ferrari World
  • Yas Waterworld
  • Sheikh Zayedin suuri moskeija
Al Ain
Al Ain
Uinti, Shoppailu ja Eläintarha
Ota seuraavaksi lomakohteeksesi Al Ain ja koe sen eläintarha, museot, golfmahdollisuudet sekä monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

  • Al Ainin eläintarha
  • Jebel Hafeet -vuori
  • Al Ain -keidaspuisto
Ra’s al-Khaima
Ra’s al-Khaima
Rannat, Uinti ja Rentouttava
Rentouttava Ra’s al-Khaima kutsuu! Koe sen rannat, golfmahdollisuudet, kulttuuri ja monet muut nähtävyydet!
Al-Fujairah
Al-Fujairah
Uinti, Rannat ja Perheystävällinen
Ota suunnaksesi Al-Fujairah ja koe sen kahvilat, rannat sekä historialliset kohteet.
Sir Bani Yasin saari
Sir Bani Yasin saari
Villieläimet, Luonto ja Vaellus
Koe rentouttava Sir Bani Yasin saari ja sen villieläimet, safarit, saarimaisemat sekä monet muut nähtävyydet!

Suositut vierailukohteet

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: