Kultabasaari

Gold Souk johon kuuluu sisäkuvat sekä suuri ryhmä ihmisiä
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Nämä maailmankuulut markkinat ovat täynnä kimaltelevia jalometalleja ja jalokiviä, joita on esillä satojen liikkeiden näyteikkunoissa.

Lähde kävelylle kultamarkkinoiden kapeille kaduille ja kujille, joiden varrella olevien liikkeiden ikkunat ovat yksi toisensa jälkeen täynnä kultaa, platinaa ja timantteja. Sadat myymälät myyvät kaikkea pikkuruisista jalokivistä ja helmistä painaviin kultaisiin ranne-ja kaulakoruihin. Suurin osa koruista on 21–24 karaatin kultaa, eikä missään myydä alle 18 karaatin kultaa.Kulta on hinnoiteltu painon mukaan. Korujen hinnat ovat harvoin esillä näyteikkunoissa, joten sinun kannattaa hioa tinkimistaitojasi ja neuvotella myyjän kanssa. Kun myyjä on ilmoittanut sinulle hinnan, pyydä lisäalennusta käteisellä maksamisesta. Voit tehdä monia hyviä löytöjä. Kultamarkkinoiden suurin houkutus ovat maailman alhaisimmat kullan hinnat. Voit myös ostaa kultaharkkoja sijoituksena. Osa liikkeistä vaihtaa vanhaa kultaa uuteen kultaan. Kullan päivittäinen arvo markkinoilla määräytyy kullan kansainvälisen arvon mukaan ja on esillä monen liikkeen ikkunassa.Vaikka et haluaisi ostaa mitään uutta, kiiltävää ja kallista, kultamarkkinoilla kannattaa silti vierailla pelkästään sen vuoksi, että juuri missään ei näe yhtä paljon vaurautta yhdessä paikassa.Paras aika vierailla on illalla, jolloin lämpötila on viileämpi, ilmapiiri eloisampi ja korut näyttävät entistä kauniimmilta heijastaessaan katujen ja liikkeiden valoja.Kultamarkkinat sijaitsevat Deiran ostosalueella. Hyvän parkkipaikan löytäminen läheltä markkinoita voi olla vaikeaa, mutta tarjolla on monia vaihtoehtoisia kulkutapoja. Ota taksi, bussi tai metro. Jos tulet Bur Dubaista, voit hypätä vesitaksiin (abra) ja matkata yli Dubain lahden. Matka kestää noin 10 minuuttia.Kultamarkkinat ovat avoinna joka päivä. Suurin osa koruliikkeistä on tavallisesti auki klo 10–22 välisenä aikana. Koruliikkeet sulkevat ovensa päivällä klo 13–16 välisenä aikana. Perjantaisin liikkeet avautuvat klo 16.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Kultabasaari

Super 8 by Wyndham Dubai Deira
Super 8 by Wyndham Dubai Deira
2 out of 5
Maryam Plaza 1, Al Daghaya Rd- 113, Deira, Dubai
Hinta on 45 € per yö ajalle 17. kesäk. viiva 18. kesäk.
45 €
per yö
17. kesäk.–18. kesäk.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. ...
8/10 Very Good! (102 arvostelua)
"I come twice a Year I have booking I paid all money but still it is very difficult to get my room no respect"

Arvosteltu 25.5.2023

Super 8 by Wyndham Dubai Deira
Wyndham Dubai Deira
Wyndham Dubai Deira
4 out of 5
Sherina Plaza 4 Al Corniche Rd 111, Dubai, Dubai
Hinta on 98 € per yö ajalle 3. kesäk. viiva 4. kesäk.
98 €
per yö
3. kesäk.–4. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta valet-pysäköinnistä ja 2 ravintolasta. ...
8,6/10 Excellent! (111 arvostelua)
"Need to fix sink in bathrooms as it is poorly designed. Also, why cant I choose two beds instead of 1 king in Expedia?"

Arvosteltu 23.4.2023

Wyndham Dubai Deira
Arabian Courtyard Hotel & Spa
Arabian Courtyard Hotel & Spa
4 out of 5
Al Fahidi Street, Bur Dubai, Dubai
Hinta on 56 € per yö ajalle 2. heinäk. viiva 3. heinäk.
56 €
per yö
2. heinäk.–3. heinäk.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta valet-pysäköinnistä ja 2 ravintolasta. ...
8,2/10 Very Good! (995 arvostelua)
"The location of the hotel is not that good. There are no nice restaurants nearby. In the near area there are lots of people trying to sell you fake watches and bags which is annoying. At the hotel we asked for a non smoking room and still they gave us a smoking room. They changed the room for us ..."

Arvosteltu 2.12.2017

Arabian Courtyard Hotel & Spa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suunnittele matka ja näe Kultabasaari

Grand Hyatt Dubai
Jumeirah Creekside Hotel
Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek

Suositut vierailukohteet


Parhaat hotellitarjoukset