COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

A CoruñaGalicia, Espanja

Santiago de Compostelan katedraali joka esittää perintökohteet, kirkko tai katedraali ja uskonnolliset aiheet

Usein lähellä sijaitsevan Santiago de Compostelan varjoon jäävä vilkas satamakaupunki La Coruña tarjoaa kaunista arkkitehtuuria, vauhdikasta yöelämää ja kiehtovia historiallisia nähtävyyksiä.

La Coruña on suuri ja moderni metropoli, jossa on kaksi kultahiekkaista rantaa. Rannikkovesiltä saatavien runsaiden ja tuoreiden kalasaaliiden ansiosta kaupunkia pidetään yhtenä alueen parhaimmista ruokamatkakohteista. Tutustu La Coruñan ‑matkalla vanhankaupungin viehättäviin romaanisiin kirkkoihin.

La Coruñan Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva tunnetuin nähtävyys Torre de Hércules sijaitsee kaupungin pohjoispuolella. Todisteiden perusteella roomalaiset rakensivat tämän majakan ensimmäisellä vuosisadalla. Suurin osa majakasta rakennettiin uudelleen 1700-luvulla, mutta voit tutkiskella alkuperäisestä roomalaisesta majakasta jäljellä olevia kaiverrettuja peruskiviä. Kiipeä 242 askelta majakan huipulle, jolta avautuvat upeat näkymät kaupunkiin ja rannikolle.

Ihaile Paseo Marítimoa reunustavia lasitettujen parvekkeiden koristamia rakennuksia, joiden vuoksi La Coruña on saanut lempinimen Lasikaupunki. Lasitetut parvekkeet suojaavat kaupungin usein sateiselta ja tuuliselta säältä.

Tutustu La Coruñan ‑lomalla kauniiseen Plaza de María Pitan aukioon, joka erottaa vanhankaupungin ja uudemmat kaupunginosat toisistaan. Keskeinen aukio sai nimensä paikalliselta perheenemännältä María Pitalta, jonka sanotaan ampuneen tykinlaukauksen varoittaakseen kaupunkilaisia Sir Francis Draken kaupunkiin hyökkääviltä joukoilta 1500-luvulla.

Museo Nacional de Ciencia y Tecnología on tieteelle ja teknologialle omistettu moderni museo. Sen kohokohtiin kuuluu ainutlaatuinen huone, jossa esitellään teknologinen innovaatio 1900-luvun jokaiselta vuodelta.

La Coruñan ‑lomalla voit nauttia myös kaupungin kultahiekkaisista rannoista. Orzánin ranta on erityisen suosittu surffareiden keskuudessa, kun taas Riazorin rannan rauhallinen meri soveltuu parhaiten uimiseen.

La Coruñaan pääset lentämällä, bussilla tai junalla Madridista ja Barcelonasta. Hyvä aika La Coruñan ‑matkalle on elokuu, jolloin sää on lämpimimmillään ja kaupungissa järjestetään monia eloisia festivaaleja.

Suositut kaupungit kohteessa A Coruña

Santiago de Compostela featuring vanha arkkitehtuuri, kirkko tai katedraali ja puutarha
Santiago de Compostela
Historiallinen, Katedraali ja Kulttuuriaktiviteetti
Santiago de Compostela on apostolin haudan ympärille kasvanut kaupunki. Tutustu sen historiallisiin nähtävyyksiin: museoihin, kirkkoihin ja palatsiin.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Praza de Galician puisto
  • Santiago de Compostelan katedraali
  • Santiago de Compostelan yliopisto
Galicia featuring patsas tai veistos, vanha arkkitehtuuri ja tori
La Coruna
Beach View, Historiallinen ja Kävely
Tutustu upeaan Atlantin rannoilla, Galician maakunnassa sijaitsevaan A Coruñan kaupunkiin, joka on todellinen Luoteis-Espanjan helmi niin arkkitehtuuriltaan, kulttuuriltaan kuin ruoaltaan ja luonnoltaankin.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Marineda City
  • Herkuleksen torni
  • Plaza de Maria Pita
Muros
Muros
Kaikki hinnat on ilmoitettu valuutassa: Saari
Ota suunnaksi Muros ja koe sen saarimaisemat.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Ría de Muros e Noia
Ribeira
Ribeira
Saari, Kulttuuriaktiviteetti ja Monumentti
Ota suunnaksi Ribeira ja koe sen saarimaisemat, kulttuuri sekä rannat.
Ferrol
Ferrol
Luonnonpuisto, Monumentti ja Luonto
Ota suunnaksi Ferrol ja koe sen puistot, muistomerkit sekä kulttuuri.
A Illa de Arousa
A Illa de Arousa
Luonnonpuisto, Seikkailu ja Luonto
Aika lähteä lomalle! Koe puistoistaan ja seikkailuistaan tunnettu A Illa de Arousa.