Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Alicantessa

Alicante on reilun 300 000 asukkaan kaupunki Välimeren rannikolla keskellä aurinkoista Costa Blancaa, erästä Espanjan tärkeimmistä matkailualueista. Costa Blancan tärkeimmät matkailukaupungit Alicante ja Benidorm ovat tuttuja jo monelle suomalaiselle, mutta entä jos tällä kertaa yhdistäisitkin rantalomaan autonvuokrauksen ja tutustuisit Alicanten maakunnan nähtävyyksiin hieman tarkemmin? Tai ehkä olisi aika käydä vierailulla Costa Blancalla asuvien suomalaissukulaisten luona? Auton vuokraaminen Espanjassa antaa mahdollisuuden nähdä lyhyelläkin lomalla jo paljon ja edetä omien aikataulujen mukaan.

Expedian palvelua käyttämällä auton vuokraaminen Alicantessa on helppoa, sillä voit tutkia ja verrata tarjolla olevia vuokra-autoja samalla, kun varaat lentoa ja hotellia Alicantessa. Jos mielessäsi on perheloma aurinkoisessa Espanjassa, on hyvä muistaa, että vuokra-autoon voi varata turvaistuimen tai vauvan turvakaukalon jo etukäteen.

Vuokra-auto tekee matkasta paljon helpomman

Espanjaa maana ei suomalaisille juuri tarvitse esitellä, ja etenkin Costa Blanca kuuluu suomalaisten kestosuosikkeihin – itse asiassa niin moni suomalainen on menettänyt sydämensä pysyvästi Espanjalle, että Alicantessa toimii jopa suomalainen koulu. Syksyn tullen moni matkustaakin nauttimaan Espanjan lämmöstä useiksi viikoiksi tai jopa kuukausiksi. Halpoja lentoja Alicanteen löytyy helposti, ja useimpina viikonpäivinä on mahdollista lentää Alicanteen suoraan tai enintään yhden välilaskun kautta.

Jos suunnittelet lähteväsi Espanjan aurinkoon tavallista lomaa pitemmäksi ajaksi, auton vuokraamista kannattaa ehdottomasti harkita. Silloin voit jättää oman auton kotiin ja matkustaa mukavasti lentäen monipäiväisen ajomatkan sijasta. Turvallisuutta tuo tieto siitä, että vuokra-auton hintaan sisältyy aina vakuutus, ja tarvittaessa varauksen voi peruuttaa lyhyelläkin varoitusajalla. Jos et tarvitse autoa koko oleskelusi ajaksi, autoa ei ole pakko palauttaa samaan paikkaan, josta sen hait.

Costa Blanca itsessään on yli 200 kilometriä pitkä rannikkoalue, jonka valkohiekkaiset rannat ja sievät pikkukaupungit tarjoavat uteliaalle matkailijalle nähtävää moneksi päiväksi. Nouseva matkailun muoto Alicantessa ja lähiympäristössä on terveys- ja hyvinvointimatkailu, ja seudulta löytyykin runsaasti teemaan liittyviä palveluita: ohjattua terveysliikuntaa, kylpylöitä, kauneushoitoloita ja hierontapalveluita.

Terveysteemaan sopii myös aktiivilomailu, ja eri liikuntamahdollisuuksissa löytyy valinnan varaa: voit harrastaa golfia tai vesiurheilua tai ottaa vaeltaen haltuun jonkin Costa Blancan kymmenestä luonnonpuistosta – tai vaikka ne kaikki! Costa Blanca on Espanjan toiseksi vuoristoisin alue, ja vaeltaja saa nähtäväkseen taatusti ainutlaatuisia maisemia, kun yhdellä silmäyksellä voi nähdä meren ja jopa 1 500 metrin korkeuteen nousevia vuoria. Auton vuokraaminen Alicantessa on erinomainen vaihtoehto harrastusvälineitä mukanaan tuovalle aktiivilomailijalle, sillä vuokra-auton kyydissä kulkevat kätevästi kaikki matkatavarat kerralla. Reippaan ulkoilun jälkeen on mukava istahtaa hetkeksi autoon ja ajaa syömään hyvin tai rentoutumaan vaikka kylpylään.

Vuokraa auto Alicantesta ja näet enemmän

Alicante on vilkas turistikaupunki, josta on helppo löytää majoitusta monenlaiseen makuun. Halpaa hotellia Alicantesta kannattaa etsiä etenkin alkukevään tai syksyn kuukausille, jolloin kiivain turistisesonki ei ole päällä, mutta ilmasto on silti suomalaiseen makuun miellyttävän lämmin. Vaikka kesätkään eivät Costa Blancalla yleensä ole tukahduttavan kuumia, varsinkin aktiivilomailija arvostaa hieman leudompaa säätä, jolloin liikunnan harrastaminen on miellyttävää.

Alicantessa on helppo viettää myös täysiverinen kaupunkiloma ja piipahtaa välillä aivan kauppojen ja ravintoloiden vieressä olevalle rannalle, mutta lisää elämyksiä löydät, kun vuokraat auton Alicantesta ja lähdet tutkimaan kaupungin ympärille levittäytyvää samannimistä maakuntaa. Ottaisitko kohteeksi esimerkiksi lukuisat hurmaavat viinitilat yhdistävän viinitien? Tai entä jos kävisit kaikissa Alicanten maakunnan Michelin-ravintoloissa, joita löytyy eri kaupungeista peräti kuusi? Hyvä ruoka, unohtumattomat maisemat ja rento liikkuminen omaan tahtiin – siinä takuuvarmat onnistuneen loman ainekset.

Autonvuokraus kohteessa Alicante: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Alicante?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Alicante halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Alicante?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Alicante keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Alicante?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Alicante?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Alicante

Tutustu kohteeseen Alicante Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!