Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Antalya

Autonvuokraus Antalyassa

Antalya on suosittu lomakohde Turkissa, Antalyanlahden rannikolla. Pitkät hiekkarannat tarjoavat kaiken puolin miellyttävää rantaelämää ja upeat vesiputoukset ovat näkemisen arvoisia. Varaa halpa matka Antalyaan, niin pääset nauttimaan rennosta lomasta ja turkkilaisesta elämänmenosta. Jos haluat kulkea mielesi mukaan Antalyassa ja tehdä esimerkiksi autoretken vähän kauemmas, voit vuokrata auton Antalyassa.

Liiku vuokra-autolla Antalyassa

Antalyassa on erityisesti kesällä loistava, lämmin ja aurinkoinen lomasää, mistä on kiittäminen Välimeren ilmastoa. Antalyassa rantaelämä on keskittynyt tietyille hiekkarannoille, koska osassa Antalyaa rannikko on jyrkkää ja kallioista. Hotellit Antalyassa mukailevat myös suosituimpia hiekkarantoja, vaikka jyrkän rannikon läheltäkin avautuvat upeat maisemat kauas Välimerelle. Auton vuokraus Antalyassa toimii hyvin ja antaa matkailijoille mahdollisuuden lomanviettoon täysin omaan tahtiin.

Matkustaminen Antalyaan ja autonvuokraus

Antalya sijaitsee hyvällä paikalla, jonne matkailijan on helppo tulla. Antalyassa on oma lentoasema, joka ottaa vastaan Antalyan omien matkailijoiden lisäksi lähiseutujen muutkin matkailijat. Turkin rannikkokohteet Välimerellä ovat suosittuja matkakohteita, joihin Antalya Havalimanin lentoasema tarjoaa kätevän pääsyn. Suomesta lento Antalyaan kestää nopeimmillaan hieman yli kuusi tuntia yhden välilaskun kanssa, joten Välimeren lämmöstä pääsee nauttimaan melko nopeasti. Jos aikoo vuokrata auton Antalyassa, voi miettiä, kannattaako auto vuokrata heti lentoasemalla. Tällöin matkaa pääsisi jatkamaan sujuvasti vuokra-autolla kohti hotellia eikä tarvitsisi turvautua bussiin tai taksiin. Antalyan lentoasemalta on noin 17 kilometriä Antalyan keskustaan. Ajaminen vuokra-autolla onnistuu hyvin selkeästi viitoitettua Alanya-tietä pitkin, joten kovin haastava matka lentoasemalta hotellille ei matkailijalle ole.

Antalyan autovuokraamot ovat hyvin edustettuina lentoasemalla, jossa niiden palvelupisteet ovat terminaalien tuloauloissa lähellä matkatavaroiden noutopisteitä. Matkailijoiden on helppo löytää autonvuokrauspisteet Antalyan lentoasemalla, eikä niiden etsimiseen tarvitse hukata aikaa. Kätevä tapa vuokrata auto nykyään on tehdä vuokraus jo ennen matkalle lähtöä autonvuokrauspalvelun avulla, jolloin voi valita itselleen parhaan mahdollisen auton käyttöön loman ajaksi ja voi valita myös, mistä autovuokraamosta auton perillä matkakohteessa noutaa. Vaikka lentoasema on hyvä paikka noutaa vuokra-auto, Antalyassa on autovuokraamoja muuallakin. Jos autonvuokrausta tulee harkinneeksi vasta loman jo alettua, auton voi siis hyvin vuokrata vielä kesken loman ja esimerkiksi vain yhdeksi päiväksi tarpeen mukaan. Kun rannalla on makoillut riittävästi ja Antalyan lähialueiden nähtävyydet on kierretty, voi paikan päälläkin verrata Antalyan autovuokraamoiden autonvuokraushintoja ja vuokrata sopivan auton koko lomaseurueen yhteistä autoretkeä varten.

Autovuokraamoja Antalyassa löytyy ainakin keskustasta, jossa hotellien ja suosittujen hiekkarantojen lähialueet sekä autoliikkeet ovat paikkoja, joista autovuokraamoja kannattaa hakea. Hotellista, jossa Antalyassa majoittuu, voi myös kysyä autovuokraamoita. Jos auton on vuokrannut etukäteen autonvuokrauspalvelusta, autovuokraamon osoite auttaa löytämään oikean autovuokraamon Antalyassa. Siksi kaikki tiedot on autoa vuokrattaessa hyvä ottaa ylös ja valita auton noutopaikka siten, että vuokra-auton noutaminen on mahdollisimman yksinkertaista.

Mielenkiintoinen Antalya

Antalya on Välimeren rannikolla sijaitsevana matkakohteena erinomainen rantalomakohde. Antalyan pitkät hiekkarannat, päivästä toiseen aurinkoinen sää, hienot nähtävyydet ja monipuoliset ostosmahdollisuudet tekevät Antalyasta mielenkiintoisen ja upean lomanviettopaikan, jossa myös lapset viihtyvät. Erityisesti monen kilometrin pituinen Lara Plajin hiekkaranta on suosittu ranta, jonka lähistölle on keskittynyt runsaasti erilaisia palveluja, aktiviteetteja ja esimerkiksi vesipuisto. Ajanvietettä Antalyassa tarjoavat myös turkkilaiset kylpylät, vesiurheilu eri muodoissaan, ostoksilla käynti, vanhankaupungin historialliset ja muut nähtävyydet sekä upeat vesiputoukset. Varaa matka aurinkoiseen Antalyaan, ja voit lähteä viettämään rentouttavaa lomaa hienoissa puitteissa.

Autonvuokraus kohteessa Antalya: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Antalya?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Antalya halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Antalya?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Antalya keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Antalya?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Antalya?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Antalya

Tutustu kohteeseen Antalya Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!