Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Antalya

Autonvuokraus Antalyassa

Antalya on suosittu lomakohde Turkissa, Antalyanlahden rannikolla. Pitkät hiekkarannat tarjoavat kaiken puolin miellyttävää rantaelämää ja upeat vesiputoukset ovat näkemisen arvoisia. Varaa halpa matka Antalyaan, niin pääset nauttimaan rennosta lomasta ja turkkilaisesta elämänmenosta. Jos haluat kulkea mielesi mukaan Antalyassa ja tehdä esimerkiksi autoretken vähän kauemmas, voit vuokrata auton Antalyassa.

Liiku vuokra-autolla Antalyassa

Antalyassa on erityisesti kesällä loistava, lämmin ja aurinkoinen lomasää, mistä on kiittäminen Välimeren ilmastoa. Antalyassa rantaelämä on keskittynyt tietyille hiekkarannoille, koska osassa Antalyaa rannikko on jyrkkää ja kallioista. Hotellit Antalyassa mukailevat myös suosituimpia hiekkarantoja, vaikka jyrkän rannikon läheltäkin avautuvat upeat maisemat kauas Välimerelle. Auton vuokraus Antalyassa toimii hyvin ja antaa matkailijoille mahdollisuuden lomanviettoon täysin omaan tahtiin.

Matkustaminen Antalyaan ja autonvuokraus

Antalya sijaitsee hyvällä paikalla, jonne matkailijan on helppo tulla. Antalyassa on oma lentoasema, joka ottaa vastaan Antalyan omien matkailijoiden lisäksi lähiseutujen muutkin matkailijat. Turkin rannikkokohteet Välimerellä ovat suosittuja matkakohteita, joihin Antalya Havalimanin lentoasema tarjoaa kätevän pääsyn. Suomesta lento Antalyaan kestää nopeimmillaan hieman yli kuusi tuntia yhden välilaskun kanssa, joten Välimeren lämmöstä pääsee nauttimaan melko nopeasti. Jos aikoo vuokrata auton Antalyassa, voi miettiä, kannattaako auto vuokrata heti lentoasemalla. Tällöin matkaa pääsisi jatkamaan sujuvasti vuokra-autolla kohti hotellia eikä tarvitsisi turvautua bussiin tai taksiin. Antalyan lentoasemalta on noin 17 kilometriä Antalyan keskustaan. Ajaminen vuokra-autolla onnistuu hyvin selkeästi viitoitettua Alanya-tietä pitkin, joten kovin haastava matka lentoasemalta hotellille ei matkailijalle ole.

Antalyan autovuokraamot ovat hyvin edustettuina lentoasemalla, jossa niiden palvelupisteet ovat terminaalien tuloauloissa lähellä matkatavaroiden noutopisteitä. Matkailijoiden on helppo löytää autonvuokrauspisteet Antalyan lentoasemalla, eikä niiden etsimiseen tarvitse hukata aikaa. Kätevä tapa vuokrata auto nykyään on tehdä vuokraus jo ennen matkalle lähtöä autonvuokrauspalvelun avulla, jolloin voi valita itselleen parhaan mahdollisen auton käyttöön loman ajaksi ja voi valita myös, mistä autovuokraamosta auton perillä matkakohteessa noutaa. Vaikka lentoasema on hyvä paikka noutaa vuokra-auto, Antalyassa on autovuokraamoja muuallakin. Jos autonvuokrausta tulee harkinneeksi vasta loman jo alettua, auton voi siis hyvin vuokrata vielä kesken loman ja esimerkiksi vain yhdeksi päiväksi tarpeen mukaan. Kun rannalla on makoillut riittävästi ja Antalyan lähialueiden nähtävyydet on kierretty, voi paikan päälläkin verrata Antalyan autovuokraamoiden autonvuokraushintoja ja vuokrata sopivan auton koko lomaseurueen yhteistä autoretkeä varten.

Autovuokraamoja Antalyassa löytyy ainakin keskustasta, jossa hotellien ja suosittujen hiekkarantojen lähialueet sekä autoliikkeet ovat paikkoja, joista autovuokraamoja kannattaa hakea. Hotellista, jossa Antalyassa majoittuu, voi myös kysyä autovuokraamoita. Jos auton on vuokrannut etukäteen autonvuokrauspalvelusta, autovuokraamon osoite auttaa löytämään oikean autovuokraamon Antalyassa. Siksi kaikki tiedot on autoa vuokrattaessa hyvä ottaa ylös ja valita auton noutopaikka siten, että vuokra-auton noutaminen on mahdollisimman yksinkertaista.

Mielenkiintoinen Antalya

Antalya on Välimeren rannikolla sijaitsevana matkakohteena erinomainen rantalomakohde. Antalyan pitkät hiekkarannat, päivästä toiseen aurinkoinen sää, hienot nähtävyydet ja monipuoliset ostosmahdollisuudet tekevät Antalyasta mielenkiintoisen ja upean lomanviettopaikan, jossa myös lapset viihtyvät. Erityisesti monen kilometrin pituinen Lara Plajin hiekkaranta on suosittu ranta, jonka lähistölle on keskittynyt runsaasti erilaisia palveluja, aktiviteetteja ja esimerkiksi vesipuisto. Ajanvietettä Antalyassa tarjoavat myös turkkilaiset kylpylät, vesiurheilu eri muodoissaan, ostoksilla käynti, vanhankaupungin historialliset ja muut nähtävyydet sekä upeat vesiputoukset. Varaa matka aurinkoiseen Antalyaan, ja voit lähteä viettämään rentouttavaa lomaa hienoissa puitteissa.

Tutustu kohteeseen Antalya

Tutustu kohteeseen Antalya Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!