Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Bergenissä

Norjan toiseksi suurin kaupunki Bergen tunnetaan Hurtigruten-laivareitin pääteasemana. Kaunis Bergen sijaitsee Hordalandin läänissä Norjan länsirannikolla, jossa ainutlaatuista maisemaa hallitsevat vuonot ja vuoret. Lähde viikonloppumatkalle Bergeniin tai viivy pidempään ja ota kaikki ilo irti kaupungista. Vuokraa auto Bergenissä, niin pääset parhaiten nauttimaan lomasta oman aikataulusi mukaan.

Tee vuokra-autolla päiväretkiä Bergenin ulkopuolelle

Bergen on monipuolinen matkakohde, jossa riittää tekemistä koko perheelle. Vuorilta aukeavat panoraamanäköalat houkuttelevat kaupunkiin runsain mitoin matkailijoita, jotka voivat nähtävyyksien katselun ohella esimerkiksi lähteä patikoimaan vuorille, lähteä vuonoristeilylle tai nauttia vanhan satama-alueen Bryggenin tunnelmasta. Bergenissä vuokra-auto on kätevä kulkuneuvo, koska sillä voi ajaa myös hieman kauemmas tutustumaan kaupungin ulkopuolisiin nähtävyyksiin.

Etsi autonvuokraustarjouksia Bergenissä

Bergen on kiistatta yksi Norjan suosituimmista matkakohteista. Idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki tarjoaa matkailijoille unohtumattomia elämyksiä kauniiden vuonojen keskellä. Bergenin viehättävä vanha satama on aikojen saatossa riemastuttanut matkailijoita ja ottanut vastaan myös lukemattomia ulkomaalaisia, jotka ovat vanhan hansakaupungin hengessä matkustaneet Bergeniin kokemaan sen lumoavan tunnelman. Bergen on satamansa ansiosta erittäin kansainvälinen kaupunki, jonka viehätystä on vaikea kuvailla sanoin – sen ymmärtää täysin vain matkustamalla paikan päälle. Suomalaisten onneksi matkustaminen Bergeniin on helppoa ja nopeaa, koska halpa lento Bergeniin kestää yhdellä välilaskulla Helsingistä vain noin kolme tuntia. Siksi Bergen on suomalaisten keskuudessa myös suosittu viikonloppukohde. Jos Bergeniin ja sen nähtävyyksiin haluaa tutustua kunnolla tai etsii matkakohdetta, jossa saa rentoutua rauhassa, kannattaa kaupungissa viettää pidempi loma. Vaikka kyseessä on melko pieni kaupunki, autonvuokrausta Bergenissä voi suositella.

Bergenin merkityksestä matkakohteena kertoo sen suositun lentoaseman vuosittainen kävijämäärä, joka on maan toiseksi suurin. Bergenin lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Bergenin keskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lentoasemalta pääsee kätevästi Bergeniin esimerkiksi junalla, jos lentoasemalla ei vielä halua vuokrata autoa, vaan haluaa nauttia täysin siemauksin maisemista. Autovuokraamoja Bergenissä on runsaasti niin keskustan alueella kuin lentoasemalla, joten autonvuokraus on erittäin helppoa. Bergenissä kannattaa myös ehdottomasti vuokrata auto, jotta siellä ja lähialueilla voi liikkua omaan tahtiin. Lentoasemalla autovuokraamoiden palvelupisteet samoin kuin suurin osa vuokra-autojen noutopisteistä sijaitsee poikkeuksetta sisällä terminaalissa, joten matkailija löytää ne helposti seuraamalla opasteita. Myös terminaalin ulkopuolella sijaitseviin noutopisteisiin pääsee kätevästi, koska niihin on järjestetty kuljetus sukkulabussilla. Kun auton vuokraa etukäteen hyödyntämällä autonvuokrausvertailua Bergenissä, lentoasemalta pääsee lähtemään omaan tahtiin kohti hotellia, johon hotellivaraus Bergenissä on tehty. Myös Bergenin keskustassa autovuokraamot ovat hyvin edustettuina, ja ne löytää pienestä kaupungista helposti, joten autonvuokrauksen voi halutessaan tehdä täysin sen mukaan, missä autovuokraamossa hinnat Bergenissä ovat edullisimmat.

Tutustu monipuoliseen Bergeniin vuokra-autolla

Bergenin vuonot houkuttelevat vuosittain runsaasti matkailijoita myös Suomesta. Bergen on kaupunki, jonne voi lähteä koko perheen voimalla nauttimaan upeista maisemista ja harrastamaan automatkailua. Perheen pienimmille kaupungissa on leikkipaikkoja ja -puistoja, ja lapset viihtyvät hyvin myös esimerkiksi hotellien kylpylöissä. Matka köysiratajunalla Fløyen-vuorelle on elämys kaikille matkailijoille iästä riippumatta. Merelle tehtävä valasretki on myös kaikille sopiva vaihtoehto, ja Bergenin akvaario on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Luonto on useimmiten pääosassa Bergenissä, kun puhutaan kaupungin nähtävyyksistä. Bergen on luontomatkailijan paratiisi, sillä sen vuonot, vuoret, metsät ja meri tarjoavat ainutlaatuisen kokonaisuuden luonnossa liikkumiseen ja monenlaisten kasvien ja eläinten seuraamiseen. Patikkaretki vuorille kannattaa ehdottomasti sisällyttää jokaiseen Bergeniin tehtävään matkaan. Veneristeily vuonojen keskellä on myös uskomaton kokemus, ja muista nähtävyyksistä kalatori ja sen antimet, satama-alue Bryggen, taidegalleriat, museot ja kirkot sekä keskiajalta peräisin oleva Rosenkrantzin torni ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Autonvuokraus kohteessa Bergen: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Bergen?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Bergen halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Bergen?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Bergen keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Bergen?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Bergen?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Bergen

Tutustu kohteeseen Bergen Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!