Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Brisbane

Australian itärannikolla sijaitseva Brisbane on eloisa miljoonakaupunki, jossa pääsee samalla matkalla viettämään kaupunkilomaa joen rannalla ja rentoutumaan luonnossa vaeltaen tai merenrannalla makaillen. Vuokraamalla auton Brisbanesta pääsee helposti käymään kaupunkia lähellä olevissa luonnonpuistoissa, joissa Australian monipuolinen luonto näyttäytyy kaikessa kauneudessaan. Kaupunkina Brisbane on monipuolinen ja nuorekas, joten kuka tahansa matkailija löytää sieltä itselleen sopivaa tekemistä.

Matka Brisbaneen

Suomesta käsin lennot Brisbaneen vievät parhaimmassakin tapauksessa lähes vuorokauden, joten hyvän matkalukemisen lisäksi kannattaa varata tarpeeksi aikaa Australiassa oleskeluun. Brisbanen lentoasema (IATA: BNE) sijaitsee suurkaupunkialueen laidalla, eikä matka keskikaupungille vie autolla kuin parikymmentä minuuttia. Kaupungissa on toimiva julkinen liikenne, joten autonvuokraus Brisbanessa kannattaa suunnitella sen mukaan, paljonko aikoo matkustella myös lähiseudulla.

Hyvä tietää autoilusta Brisbanessa

Suomalainen matkailija tarvitsee Australiassa kansainvälisen ajokortin, joka tulee hankkia jo ennen matkaa. Kansainvälistä ajokorttia ei tarvitse suorittaa, jos ajajan oma kortti on myönnetty englanninkielisessä maassa. Todennäköisesti suurin haaste hotellin Brisbanesta varanneelle autoilijalle on Australian vasemmanpuoleinen liikenne, johon myös jalankulkijan on syytä totutella rauhassa ennen kaupungin sykkeeseen suuntaamista. Helpotusta suomalaiselle autoilijalle tuo kuitenkin se, että nopeusrajoitukset ilmoitetaan kilometreissä eikä maileissa. Australiassa ajavien on syytä pitää silmät auki muun muassa kenguruiden ja villiintyneiden hevosten varalta, sillä teille eksyvät luontokappaleet ovat vakava riski autoilijoille. Brisbanen ja muiden Australian suurten kaupunkien välillä kulkevilla moottoriteillä, silloilla ja tunneleilla on käytössä tullimaksuja, jotka Queenslandin osavaltiossa maksetaan joko etukäteen tai jälkikäteen netissä tai puhelimitse. Autovuokraamot Brisbanessa neuvovat mielellään käytännön asioiden hoitamisessa. Sopivan vuokraamon voi etsiä turvallisin mielin jo etukäteen, sillä tunnetut kansainväliset yhteistyökumppanit eivät veloita yllättäviä lisämaksuja.

Kierros vehreässä Brisbanessa

Australian kolmanneksi suurin kaupunki Brisbane on suosittu matkakohde ympäri vuoden, mutta lämpötila on yleensä miellyttävimmillään joulukuusta helmikuuhun kestävän kesäkauden ulkopuolella. Brisbanejoen rannalle levittäytyneeseen kaupunkiin on helppo tutustua esimerkiksi bussilla tai jokea pitkin kulkevilla katamaraaneilla. Vuokra-autoa Brisbanessa liikkumiseen ei välttämättä tarvitse, joten autoilun voi säästää suurkaupungin ulkopuolelle suuntautuvia matkoja varten. Monet Brisbanen kauniimmista nähtävyyksistä, kuten Story Bridge ja South Bankin kaupunginosa, ovat aivan joen tuntumassa. Story Bridge on yksi Brisbanen tunnetuimpia maamerkkejä, jolle järjestetään kiipeilyretkiä. Korkeuksiin pääsee kurkistamaan myös Wheel of Brisbane -maailmanpyörästä käsin. Korkeuksia kammoavat matkailijat voivat pysytellä maanpinnan tasalla ja kierrellä South Bankin alueen puistoja, kahviloita ja ravintoloita. Parklands-nimellä tunnettu kaunis joenranta-alue South Bankissa on suosittu vierailukohde, jonne sekä paikalliset että matkailijat suuntaavat rentoutumaan ja nauttimaan olostaan. Kulttuurin ystävät löytävät itselleen mieleistä tekemistä esimerkiksi Grey Streetiltä, jonka varrella on muun muassa QAGOMA eli Queenslandin taidemuseo. Brisbanen paras yöelämä on ehdottomasti Fortitude Valleyssa, jossa on valtava määrä baareja, pubeja ja yökerhoja.

Autoillen Brisbanen ympäristössä

Queenslandin osavaltiossa on paljon upeita luontokohteita, joista moniin on helpointa mennä tutustumaan vuokraamalla auton Brisbanesta. Mount Coot-tha on Brisbanen korkein huippu, joka hallitsee maisemaa suurimmassa osassa kaupunkia. Upean näköalatasanteen lisäksi Mount Coot-thalla pääsee käymään Brisbanen kasvitieteellisessä puutarhassa ja Sir Thomas Brisbanen planetaariossa. Noin viidentoista minuutin ajomatkan päässä Brisbanen keskustasta on Lone Pine Koala Sanctuary, jossa näkee koalojen lisäksi muun muassa kenguruita lähietäisyydeltä. Todellista luontoseikkailua kaipaavien on syytä suunnata noin 70 kilometrin päässä Brisbanesta sijaitsevalle Scenic Rimin alueelle, jonka vulkaanista alkuperää olevien vuorten katveessa kulkee hyviä vaelluspolkuja. Rantalomailun ystävät eivät joudu pulaan Brisbanessa, sillä Gold Coastin huikaisevat hiekkarannat ovat noin tunnin ajomatkan päässä kaupungista.

Autonvuokraus kohteessa Brisbane: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Brisbane?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Brisbane halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Brisbane?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Brisbane keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Brisbane?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Brisbane?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Brisbane

Tutustu kohteeseen Brisbane Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!