Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Bukarest

Autonvuokraus Bukarestissa

Romanian pääkaupunki Bukarest sijaitsee Karpaattien vuoriston vieressä, ja sen läpi virtaa Dâmbovita-joki. Romania on loistava kaupunkikohde, koska siellä sekoittuvat eri ajoilta peräisin olevat kulttuurinähtävyydet, jotka luovat siten mielenkiintoisen ja värikkään kokonaisuuden. Jos matkailija suunnittelee tutustuvansa myös Bukarestin ulkopuolisiin kohteisiin, on suositeltavaa vuokrata auto Bukarestissa. Vuokra-autolla liikkuminen on helpompaa ja turvallisempaa kuin julkisten liikennevälineiden käyttö.

Liiku Bukarestissa vuokra-autolla

Bukarestissa neuvostoajan vaikutukset näkyvät edelleen joissakin rakennuksissa, kuten myös diktaattori Nikolai Ceausescun hallinnon jäänteet. Kaupunkiloma Bukarestissa näyttää kuitenkin myös toisen puolen Bukarestista, jossa on lukuisia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja vihreitä puistoalueita. Bukarestin autovuokraamot toimivat myös kaupungin kansainvälisellä lentoasemalla, josta kannattaa vuokrata auto ja kiertää sillä ympäri Bukarestia ja lähialueita omaan tahtiin.

Lentoaseman autovuokraamot Bukarestissa

Bukarestissa on oma lentoasema, jonka virallinen nimi on Henri Coandan kansainvälinen lentoasema. Lentoasemaa kutsuttiin aiemmin sen sijainnin mukaan myös Otopenin kansainväliseksi lentoasemaksi. Se sijaitsee noin 16 kilometrin päässä Bukarestin keskustasta, johon pääsee DN1-tietä pitkin. Jos suunnittelee vuokraavansa auton Bukarestin lentoasemalla, kaupungin keskustaan on verraten helppo ja nopea ajaa, koska lentoaseman liittymä ja muut opasteet on merkitty hyvin eikä erehtymisen varaa juurikaan ole. Navigaattori on kuitenkin hyvä apuväline vieraassa maassa ajettaessa, erityisesti, jos aikoo lähteä tutustumaan maaseudun nähtävyyksiin kaupunkialueen ulkopuolelle. Maaseudulla opasteet eivät välttämättä ole kuin romaniaksi, joten kulkeminen voi olla helpompaa ja turvallisempaa navigaattorin avustuksella.

Lukuisilla Bukarestin autovuokraamoilla on toimipiste Henri Coandan lentoasemalla, joka palvelee matkailijoita monipuolisesti. Toimipisteet sijaitsevat lähtö- ja tuloterminaalien välisellä käytävällä, joten matkailijoiden on helppo löytää autonvuokrauspisteet. Se on luonnollisesti tärkeää jo siksi, että harva ulkomainen matkailija hallitsee paikallisen kielen ja erehtymisen vaara on pienempi, jos autonvuokrauspisteet sijaitsevat helposti löydettävässä paikassa. Jos auton on vuokrannut jo etukäteen käyttämällä autonvuokrausvertailua Bukarestissa, täytyy matkailijan vain löytää oikean autovuokraamon toimipiste. Kun matkailija on saanut paperit kuntoon ja avaimet käteen, matka kohti hotellihuonetta Bukarestissa voi alkaa. Bukarestissa on monentasoisia hotelleja, joten matkailija voi lähteä Bukarestiin lomalle, vaikka kukkaronnyörejä tiukalla pitäisikin pitää. Bukarest on muutenkin suomalaisten näkökulmasta edullinen maa, joten Bukarestiin matkustaminen ei ole kovin kallista.

Bukarestiin matkustaa Helsingistä suhteellisen nopeasti, koska matka yhdellä välilaskulla kestää noin viisi tuntia. Bukarestiin voi lähteä hieman lyhyemmällekin lomalle, joten lentotarjouksia Bukarestiin kannattaa etsiä. Koska lentoasemalla on useamman autovuokraamon edustajia, keskinäinen kilpailu on kovaa, mikä laskee hintoja Bukarestissa ja mahdollistaa auton vuokraamisen edullisesti. Hintoja kannattaa muutenkin seurata pidemmän aikaa ennen auton vuokraamista, jos se vain suinkin on mahdollista, koska hinnoissa esiintyy välillä vaihtelua ja toisinaan saatavilla on myös huipputarjouksia.

Bukarest – vanhaa ja uutta rinnakkain

Bukarest ei ole niinkään kaunis kaupunki, mutta se on kuitenkin mielenkiintoinen matkakohde, josta löytyy rinnakkain vanhaa ja uutta. Neuvostoaikojen linnat ja kartanot ovat saaneet viereensä modernia arkkitehtuuria edustavia rakennuksia, joten kontrasti voi välillä vaikuttaa myös hieman oudolta. Kulttuurikohteena Bukarest on erittäin viihdyttävä ja monipuolinen kohde, jossa riittää katseltavaa erityisesti arkkitehtuurista ja historiasta kiinnostuneille matkailijoille. Myös Bukarestin vanhakaupunki ja siellä sijaitsevat palatsit sekä esimerkiksi sotahistorian museo ja useat kirkot ja hautausmaat tarjoavat matkailijoille nähtävää. Ihastuttavat puistot tuovat palan kaunista luontoa ja rauhaa Bukarestin keskelle. Matkusta Bukarestiin kokemaan eläväinen kaupunki, jossa ostosten teko on edullista ja ruoka maittavaa.

Autonvuokraus kohteessa Bukarest: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Bukarest?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Bukarest halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Bukarest?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Bukarest keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Bukarest?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Bukarest?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Bukarest

Tutustu kohteeseen Bukarest Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!