Hae vuokra-autoja kohteessa Etelä-Suomi

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Etelä-Suomi

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Etelä-Suomi

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Etelä-Suomi
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Etelä-Suomi vuokra-autovaraukseni?
Voit saada täyden hyvityksen, jos varaus peruutetaan viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakemista. Saat lisätietoja tästä matkasuunnitelmastasi tai vierailemalla asiakaspalvelumme sivuilla. Kaikki etukäteen maksetut ajoneuvovaraukset eivät kuitenkaan oikeuta hyvitykseen, joten on hyvä idea tarkistaa vuokra-ajoneuvosi vuokraehdot.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Etelä-Suomi?
Kompaktit autot ovat kohtuuhintaisia, helppoja käsitellä, ja ne kuluttavat vähän polttoainetta. Ei siis liene mikään yllätys, että ne ovat suosituin autotyyppi kohteessa Etelä-Suomi. Nämä ajoneuvot ovat käteviä kaupungeissa, koska ne mahtuvat pieneen tilaan ja ovat ketteriä ruuhkaisilla kaduilla. Kompakti ajoneuvo sopiikin täydellisesti kaupunkilomalle tai lyhyemmille matkoille. Mutta kompaktit autot eivät ole ainoa vaihtoehtosi. Voit varata vieläkin pienemmän economy-luokan auton tai suuremman intermediate-, full-size- tai premium-luokan auton – valinta on sinun!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Etelä-Suomi Expedian kautta?
Tutustu kattavaan valikoimaamme vuokrattavia autoja, tarkista niiden asiakasarvostelut ja vertaa suurimpien autovuokraamojen tarjouksia. Vain muutamalla klikkauksella Expedia auttaa sinua löytämään parhaimman autonvuokraustarjouksen. Oletko jo varannut lennon tai hotellin? Lisää varaukseesi kohteen Etelä-Suomi vuokra-auto ja säästä entisestään.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Etelä-Suomi?
Kuljettajien tulee olla vähintään 20-vuotiaita voidakseen vuokrata ajoneuvon kohteessa Etelä-Suomi. Nuorilta asiakkailta veloitetaan usein lisämaksuja ja heihin kohdistuu rajoituksia. Autovuokraamot veloittavat usein esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun, joka lisätään vuokra-ajoneuvon hintaan. Rajoituksia taas sovelletaan yleensä nuorempien kuljettajien vuokrattavissa oleviin autoluokkiin. Ikärajat vaihtelevat vuokraamosta toiseen, joten tarkista käytännöt ennen varauksen tekemistä.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Etelä-Suomi?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Lisäksi jos päätät olla ottamatta vuokraamon vakuutusta, saatat joutua näyttämään todisteen omasta vakuutuksestasi. Vaatimukset saattavat vaihdella autovuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua valitsemasi yrityksen ehtoihin huolellisesti ennen varaamista.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Etelä-Suomi?
Kyllä voit, ja löydät varmasti suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-ajoneuvon pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Voit vain antaa matkatietosi ja me näytämme sinulle useiden tunnetuimpien vuokra-autoyritysten upeat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Etelä-Suomi, jos olen alle 25-vuotias?
Kannattaa tarkistaa kohteen Etelä-Suomi autonvuokrausyritysten ikää koskevat käytännöt ja ehdot. Jos olet alle 25-vuotias, jotkut niistä veloittavat lisämaksuja. Tämä on hyvä tarkistaa etukäteen, jotta voit varautua mahdollisiin lisäkuluihin. Jokaisella autonvuokrausyrityksellä on omat käytäntönsä nuoremmille kuljettajille, joten kannattaa ehdottomasti tutustua niihin.