Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Fuerteventura

Katso kaikki kohteen Fuerteventura vuokra-autot

Autonvuokraus Fuerteventuralla

Kanariansaariin kuuluva Fuerteventura on karun kaunis ja rauhallinen lomasaari, jossa voi tavoittaa aitoa kanarialaista tunnelmaa. Hiekkarantojen ansiosta se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa, mutta saarella viihtyvät hyvin muutkin. Fuerteventura on varsin pieni saari, sillä sen pituus on noin 100 kilometriä ja leveys keskimäärin vain noin 30 kilometriä. Autonvuokraus Fuerteventuralla onkin erinomainen vaihtoehto, sillä saarella on helppo ajaa, ja vuokra-autolla pääset tutustumaan kätevästi koko saareen.

Lennot Fuerteventuralle laskeutuvat saaren ainoalle lentokentälle, joka sijaitsee itärannikolla saaren puolivälin tietämillä. Sijaintinsa ansiosta lentokentältä on helppo jatkaa matkaa minne päin saarta tahansa. Vuokraa auto Fuerteventurassa suoraan lentokentältä, niin se on käytettävissäsi heti loman alkaessa, ja pääset siirtymään hotellille vaivattomasti. Katso parhaat tarjoukset Fuerteventuralle kätevästi varauspalvelusta.

Vuokraa auto Fuerteventuralla, niin liikkuminen on helppoa

Fuerteventuran lentokentältä on matkaa saaren pääkaupunkiin Puerto del Rosarioon 3 kilometriä, sekä muihin saaren suurimpiin lomakohteisiin Corralejoon 40 kilometriä ja Jandiaan 90 kilometriä. Auton vuokraaminen onnistuu suoraan lentokentältä. Autonvuokraus Fuerteventuralla kannattaa, sillä vuokra-auto avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet tutustua kompaktiin saareen sen päästä päähän. Fuerteventuran tieverkosto on suurimmaksi osaksi erittäin hyväkuntoinen pääteiden osalta. Fuerteventuralla on yksi suurempi valtatie, joka kulkee saaren itärannikon tuntumassa.

Kun vuokraat auton Fuerteventuralla, saaren koko hotellivalikoima on helposti ulottuvillasi. Vuokra-autolla hotellille siirtyminen on helppoa ja kätevää, ja voit halutessasi kiertää saarta ja yöpyä useammissa paikoissa. Fuerteventuralla on valittavana perinteisiä hotelleja, huoneistohotelleja ja vuokrattavia loma-asuntoja. Hotellivaraukset Fuerteventuralle teet helposti varauspalvelussamme. Tutustu myös edullisiin pakettimatkoihin Fuerteventuralle, sillä lentojen ja hotellin varaaminen yhdessä tulee usein edullisimmaksi.

Vuokra-autolla koko saari on ulottuvillasi

Fuerteventuralla on rantaviivaa yhteensä 340 kilometriä, josta hiekkarantaa on noin 50 kilometriä. Rantojen vesi on turkoosinvihreää, koska rannat ovat matalia ja vesi on kirkasta. Saaren parhaat rannat ovat Sotavento ja Isla de Lobos. Corralejon eteläpuolella puolestaan sijaitsee upea valkohiekkainen dyynialue. Tuulisen ilmastonsa ansiosta Fuerteventura on maailman suosituimpia surffauskohteita. Saarella on tarjolla runsaasti muitakin vesiaktiviteetteja rannikon turistikohteissa. Vuokraa auto Fuerteventuralla ja lähde tutustumaan saaren kauniiseen rannikkoon täysin oman aikataulusi mukaan. Fuerteventura on erinomainen kohde lapsiperheille, koska matalilla rannoilla viihtyvät kaikenikäiset uimarit.

Rantojen lisäksi Fuerteventuralla on muutama golfkenttä ja useita patikointireittejä, joten tekemistä löytyy myös aktiivisemmille lomailijoille. Suurin osa saaresta on kivikkoista aavikkoa. Karun kauniita maisemia pääset ihastelemaan kätevimmin vuokraamalla auton Fuerteventuralla. Saaren keskiosassa on pieniä kyliä, joissa pääset nauttimaan aidosta kanarialaistunnelmasta, jota ei kaikilta Kanarian saarilta enää löydy. Fuerteventuran pääkaupunki Puerto del Rosario sijaitsee saaren keskiosassa. Sen lähellä sijaitsee myös Caleta de Fusten kaupunki. Saaren eteläosasta löytyy rauhallinen lomakeidas Jandia, ja pohjoisosasta puolestaan saaren vilkkain kaupunki Corralejo. Kun vuokraat auton Fuerteventuralla, saaren kaikki kohteet ovat helposti ulottuvillasi.

Vuokraa auto Fuerteventuralle helposti varauspalvelussa

Fuerteventuran ilmasto on varsin tasainen ympäri vuoden, ja saari soveltuukin erinomaisesti matkakohteeksi vuodenajasta riippumatta. Lämpötilat pysyttelevät aina 18‒24 asteessa, joten saarella on lämmin, mutta ei koskaan tukalan kuuma. Lisäksi saarella tuulee aina jonkin verran, mikä viilentää auringon paahdetta mukavasti. Joulukuusta helmikuuhun sää voi tosin olla hieman epävakainen.

Jos matkustat saarelle kesäloma-aikaan tai talvilomalla, vuokraa auto Fuerteventuralle ajoissa, niin saat käyttöösi juuri matkaseurueellesi sopivan mallin ja haluamasi lisävarusteet. Vertaa sopivia vuokra-autoja matkaseurueen koon ja lisävarusteiden perusteella ja katso vuokra-autojen hinnat Fuerteventuralle helposti varauspalvelussamme.

Tutustu kohteeseen Fuerteventura

Tutustu kohteeseen Fuerteventura Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!