Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Göteborgissa

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee maan länsirannikolla. Sinne suuntaavaan matkailijan kannattaa vuokrata auto käyttöönsä, jos suunnitelmissa on liikkua myös kaupungin laitamilla tai sen ulkopuolella. Vuokra-auto tuo vapautta liikkumiseen, ja sillä pääsee helposti myös kauempana sijaitseviin kohteisiin. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät itsellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa auto Göteborgista ja nauti matkastasi enemmän!

Götajoen suulla Kattegatin itärannalla sijaitseva Göteborg on veden äärellä sijaitseva vehreä kaupunki, joka houkuttelee turisteja veden läheisyydellä, vilkkaalla kaupunkielämällä, merenherkuilla sekä erinomaisilla ostosmahdollisuuksilla. Vuokra-auton voi hankkia käyttöönsä jo heti Göteborgin lentoasemalta, mutta keskustassakin toimii monia autovuokraamoja. Autovuokraamojen nouto- ja palautuspaikoista on helppo valita itselle sopivin vaihtoehto. Vuokra-autolla pääsee halutessaan tutustumaan laajemminkin Ruotsin länsirannikkoon.

Ruotsin tyylikäs kakkoskaupunki

Göteborg on Länsi-Ruotsin merkittävin kaupunki. Se on perinteisesti tunnettu teollisuus- ja satamakaupunkina, mutta nykyään se on myös vilkas kulttuurikaupunki. Kaupunkikuvaa hallitsevat Götajoki ja kanavat sekä suuri satama-alue. Keskustassa on hyvät ostosmahdollisuudet sekä kävelykaduilla että Nordstan-ostoskeskuksessa. Göteborg tunnetaan myös erinomaisena ruokakaupunkina. Keskustassa on monia huippuluokan ravintoloita, joissa kannattaa maistella erityisesti erilaisia kalaruokia. Koko Länsi-Götanmaan alue on tunnettu paikallisista herkuistaan ja lähiruokatuotannostaan, ja vuokra-autolla pääsee helposti maistelemaan herkkuja kauemmaksikin.

Göteborg houkuttelee matkailijaa myös värikkäällä kulttuuritarjonnalla. Klassisen musiikin ystävän kannattaa suunnata sinfoniaorkesterin konserttiin Konserthusetiin tai katsomaan oopperaa tai tanssia Oopperataloon. Molemmat rakennukset ovat myös itsessään upeita nähtävyyksiä.

Vuokra-autolla enemmän irti matkasta

Göteborgin autovuokraamot tarjoavat erilaisia autoja eri tarpeisiin. Kaupunkiajossa käteviä ovat erityisesti pienikokoiset henkilöautot, jotka soveltuvat hyvin pienemmille matkaseurueille. Valittavissa on toki myös sekä normaalikokoisia henkilöautoja ja farmariautoja että pakettiautoja. Tilavimpiin malleihin mahtuu suurempikin matkaseurue, ja matkatavarat kulkevat myös kätevästi mukana. Jos suunnitelmissa on automatka Etelä-Ruotsiin ja Ruotsin rannikolle, hyvä vaihtoehto on lentää Göteborgiin ja jatkaa sieltä matkaa vuokra-autolla.

Göteborgissa viihtyvät myös lapset. Kaupungin ehdoton vetonaula on Liseberg-huvipuisto. Siellä viihtyvät taatusti sekä perheen pienemmät että vähän vanhemmatkin. Huvipuisto on Pohjoismaiden suurin, ja sieltä löytyy niin vatsanpohjaa kutittavia vuoristoratoja kuin perinteisempiä karuselleja. Lapset viihtyvät myös läheisessä Universeum-tiedekeskuksessa, jonka näyttelyissä pääsee tutustumaan niin sademetsiin, dinosauruksiin kuin eläviin kaloihin. Lasten kanssa matkustaminen on helppoa Göteborgissa, sillä Expedian hakupalvelusta löytyvät vuokra-autot on varusteltu uusimmilla turvallisuusominaisuuksilla. Lapsille ja vauvoille on saatavissa lisävarusteina turvaistuimia, minkä ansiosta matkustaminen on varmasti turvallista myös perheen pienimmille.

Jos kaupungin sykkeestä haluaa suunnata hetkeksi rauhallisempiin maisemiin, autolla voi suunnata rannikolle tai sisämaahan. Suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Götan kanava, Läckön linna tai Boråsin villieläinpuisto. Rannikkoa pitkin ajaessa matkailija pääsee ihastelemaan herttaisia kalastajakyliä sekä nauttimaan merenherkuista. Myös rannikon saaret ovat vierailemisen arvoisia. Uusiin kohteisiin on helppo löytää, kun auton vuokraamisen yhteydessä valitsee lisävarusteeksi navigointijärjestelmän.

Kaikki matkavalmistelut kotoa käsin

Autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää vuokra-auto juuri haluamalleen ajankohdalle. Lisäasetusten ansiosta on mahdollista valita jopa tietty autovuokraamo. Expedian palvelussa on mahdollista rajata hakutuloksia esimerkiksi vaihteiston tyypin mukaan. Halutessaan voi valita myös ilmastoidun auton, jolloin matkustaminen on miellyttävää myös kesän hellepäivinä. Mikäli matka sattuisi jostain syystä peruuntumaan, vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta. Kaikkiin Expedian palvelun kautta vuokrattaviin autoihin sisältyy vakuutus.

Kaikki Göteborgiin suuntautuvien matkojen järjestelyt voi hoitaa luotettavasti Expedian kautta. Palvelusta on mahdollista varata myös lennot Göteborgiin sekä hotellit matkan ajaksi. Sivuilta löytyy edulliset hinnat ja useiden eri yritysten tarjonta. Hintavertailun ansiosta voi aina hyödyntää parhaat tarjoukset. Edullinen ja mukava loma on helppo järjestää etukäteen ja luotettavasti vain pienellä vaivalla.

Tutustu kohteeseen Göteborg

Tutustu kohteeseen Göteborg Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!