Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Hordaland

Katso kaikki kohteen Hordaland vuokra-autot

Piilota

Autonvuokraus Bergenissä

Norjan toiseksi suurin kaupunki Bergen tunnetaan Hurtigruten-laivareitin pääteasemana. Kaunis Bergen sijaitsee Hordalandin läänissä Norjan länsirannikolla, jossa ainutlaatuista maisemaa hallitsevat vuonot ja vuoret. Lähde viikonloppumatkalle Bergeniin tai viivy pidempään ja ota kaikki ilo irti kaupungista. Vuokraa auto Bergenissä, niin pääset parhaiten nauttimaan lomasta oman aikataulusi mukaan.

Tee vuokra-autolla päiväretkiä Bergenin ulkopuolelle

Bergen on monipuolinen matkakohde, jossa riittää tekemistä koko perheelle. Vuorilta aukeavat panoraamanäköalat houkuttelevat kaupunkiin runsain mitoin matkailijoita, jotka voivat nähtävyyksien katselun ohella esimerkiksi lähteä patikoimaan vuorille, lähteä vuonoristeilylle tai nauttia vanhan satama-alueen Bryggenin tunnelmasta. Bergenissä vuokra-auto on kätevä kulkuneuvo, koska sillä voi ajaa myös hieman kauemmas tutustumaan kaupungin ulkopuolisiin nähtävyyksiin.

Etsi autonvuokraustarjouksia Bergenissä

Bergen on kiistatta yksi Norjan suosituimmista matkakohteista. Idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki tarjoaa matkailijoille unohtumattomia elämyksiä kauniiden vuonojen keskellä. Bergenin viehättävä vanha satama on aikojen saatossa riemastuttanut matkailijoita ja ottanut vastaan myös lukemattomia ulkomaalaisia, jotka ovat vanhan hansakaupungin hengessä matkustaneet Bergeniin kokemaan sen lumoavan tunnelman. Bergen on satamansa ansiosta erittäin kansainvälinen kaupunki, jonka viehätystä on vaikea kuvailla sanoin – sen ymmärtää täysin vain matkustamalla paikan päälle. Suomalaisten onneksi matkustaminen Bergeniin on helppoa ja nopeaa, koska halpa lento Bergeniin kestää yhdellä välilaskulla Helsingistä vain noin kolme tuntia. Siksi Bergen on suomalaisten keskuudessa myös suosittu viikonloppukohde. Jos Bergeniin ja sen nähtävyyksiin haluaa tutustua kunnolla tai etsii matkakohdetta, jossa saa rentoutua rauhassa, kannattaa kaupungissa viettää pidempi loma. Vaikka kyseessä on melko pieni kaupunki, autonvuokrausta Bergenissä voi suositella.

Bergenin merkityksestä matkakohteena kertoo sen suositun lentoaseman vuosittainen kävijämäärä, joka on maan toiseksi suurin. Bergenin lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Bergenin keskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lentoasemalta pääsee kätevästi Bergeniin esimerkiksi junalla, jos lentoasemalla ei vielä halua vuokrata autoa, vaan haluaa nauttia täysin siemauksin maisemista. Autovuokraamoja Bergenissä on runsaasti niin keskustan alueella kuin lentoasemalla, joten autonvuokraus on erittäin helppoa. Bergenissä kannattaa myös ehdottomasti vuokrata auto, jotta siellä ja lähialueilla voi liikkua omaan tahtiin. Lentoasemalla autovuokraamoiden palvelupisteet samoin kuin suurin osa vuokra-autojen noutopisteistä sijaitsee poikkeuksetta sisällä terminaalissa, joten matkailija löytää ne helposti seuraamalla opasteita. Myös terminaalin ulkopuolella sijaitseviin noutopisteisiin pääsee kätevästi, koska niihin on järjestetty kuljetus sukkulabussilla. Kun auton vuokraa etukäteen hyödyntämällä autonvuokrausvertailua Bergenissä, lentoasemalta pääsee lähtemään omaan tahtiin kohti hotellia, johon hotellivaraus Bergenissä on tehty. Myös Bergenin keskustassa autovuokraamot ovat hyvin edustettuina, ja ne löytää pienestä kaupungista helposti, joten autonvuokrauksen voi halutessaan tehdä täysin sen mukaan, missä autovuokraamossa hinnat Bergenissä ovat edullisimmat.

Tutustu monipuoliseen Bergeniin vuokra-autolla

Bergenin vuonot houkuttelevat vuosittain runsaasti matkailijoita myös Suomesta. Bergen on kaupunki, jonne voi lähteä koko perheen voimalla nauttimaan upeista maisemista ja harrastamaan automatkailua. Perheen pienimmille kaupungissa on leikkipaikkoja ja -puistoja, ja lapset viihtyvät hyvin myös esimerkiksi hotellien kylpylöissä. Matka köysiratajunalla Fløyen-vuorelle on elämys kaikille matkailijoille iästä riippumatta. Merelle tehtävä valasretki on myös kaikille sopiva vaihtoehto, ja Bergenin akvaario on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Luonto on useimmiten pääosassa Bergenissä, kun puhutaan kaupungin nähtävyyksistä. Bergen on luontomatkailijan paratiisi, sillä sen vuonot, vuoret, metsät ja meri tarjoavat ainutlaatuisen kokonaisuuden luonnossa liikkumiseen ja monenlaisten kasvien ja eläinten seuraamiseen. Patikkaretki vuorille kannattaa ehdottomasti sisällyttää jokaiseen Bergeniin tehtävään matkaan. Veneristeily vuonojen keskellä on myös uskomaton kokemus, ja muista nähtävyyksistä kalatori ja sen antimet, satama-alue Bryggen, taidegalleriat, museot ja kirkot sekä keskiajalta peräisin oleva Rosenkrantzin torni ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.Tutustu kohteeseen Hordaland

Tutustu kohteeseen Hordaland Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!