Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Innsbruckissa

Itävallassa Tirolin sydämessä ja Alppien keskellä sijaitseva Innsbruck on historiallinen ja viehättävä kaupunki. Se houkuttelee aktiivisia matkailijoita ympäri vuoden – talvella tarjolla on lumisia rinteitä ja kesällä hyvin hoidettuja retkeilyreittejä. Innsbruck ei ole pelkästään aktiivilomakohde, vaan kaupungissa voi ihastella upeita rakennuksia, vierailla 1500-luvulla rakennetussa Ambrasin linnassa tai herkutella kahvilassa maailmankuululla sacherkakulla. Innsbruckin keskusta on suhteellisen tiivis, joten siellä liikkuminen onnistuu mainiosti jalan. Kun vuokraat auton Innsbruckissa, pääset kätevästi myös vuoristoon ja lähiseudun pikkukyliin.

Helsingistä tehdään suoria lentoja Innsbruckin lentoasemalle, josta on vain neljä kilometriä kaupungin keskustaan. Varsinkin hiihtomatkailijoiden kannattaa harkita auton vuokraamista jo lentoasemalta, jotta sukset saa kätevästi kuljetettua majapaikkaan. Lentokentällä on useita autovuokraamoiden palvelupisteitä. Autonvuokraus Innsbruckissa onnistuu myös kaupungin keskustassa.

Vuokra-autolla Innsbruckin ympäristöön

Innsbruckin majoitustarjonta on erittäin monipuolinen. Keskustasta löytyy niin luksushotelleja kuin hostellejakin. Keskustassa liikkuessa tulee huomioida, että ydinkeskusta on autotonta aluetta. Alueen ulkopuolelta löytyy kuitenkin pysäköintialueita. Myös monissa hotelleissa on ilmainen pysäköinti. Kun vuokraat auton Innsbruckissa, myös hieman kauempana keskustasta ja vuoristossa sijaitsevat hotellit ovat ulottuvillasi. Vuoristosta löydät perinteisten hotellien lisäksi vierasmajoja ja vuoristomökkejä, jotka soveltuvat hyvin hiihto- ja retkeilymatkailijoille. Katso kaikki hotellit Innsbruckissa varauspalvelustamme. Etsi samalla halpoja lentoja Innsbruckiin. Pakettimatkoja Innsbruckiin tehdään Suomesta sekä talvisin että kesäisin.

Kun suunnittelet autonvuokrausta Innsbruckissa, tutustut eri vaihtoehtoihin helposti varauspalvelussamme. Voit hakea saatavana olevia vuokra-autoja palvelussa helposti toivomiesi päivämäärien, automallin ja haluamiesi lisävarusteiden perusteella. Varauspalvelun laajasta valikoimasta löydät varmasti oman matkaseurueesi tarpeisiin sopivan vuokra-auton. Vertaa vuokra-autoja ja katso tarjoukset Innsbruckiin varauspalvelustamme.

Vuokra-auto helpottaa lomaasi

Innsbruck on aktiivilomailijoiden paratiisi. Talvella Innsbruckin ympäristössä voi lasketella, lumilautailla, hiihtää, laskea kelkalla, tehdä lumikenkävaelluksen ja harrastaa muuta talviurheilua. Laskettelurinteistä löytyy vaihtoehtoja kaikille aina aloittelijoista kokeneisiin laskijoihin. Kesäaikaan vuoristossa voi vaeltaa, kiipeillä, maastopyöräillä tai kokeilla koskenlaskua. Kun vuokraat auton Innsbruckissa, saat sukset ja muut välineet kätevästi mukaasi ja pääset helposti eri laskettelukeskuksiin. Suuntaa vuokra-auto vaikkapa Bad Gasteiniin, jossa pääset laskettelemaan jopa 2 500 metrin korkeudessa. Bad Gastein oli suosittu kylpyläkaupunki jo 1800-luvulla, ja vielä nykyäänkin ihmiset tulevat nauttimaan radon- ja mineraalipitoisen veden terveysvaikutuksista.

Kun allasi on vuokra-auto Innsbruckissa, voit yhdistää matkaasi retkiä myös hieman kauempana sijaitseviin kohteisiin. Näet upeita alppimaisemia ja maalauksellisia pikkukyliä tai voit ihastella vaikkapa Salzkammergutin upeita järvimaisemia. Hemmottelulomaa kaipaava voi yhdistää Innsbruckin matkaan käynnin jossain alppikylpylässä, jossa on kuumia lähteitä. Kulttuurilomaa kaipaavan kannattaa suunnata vuokra-auto pääkaupunki Wieniin ja oopperaan. Wien on myös hyvä shoppailukohde, joten kun olet vuokra-autolla liikkeellä, saat kaikki ostokset mukaasi kätevästi. Wien sijaitsee Itävallan toisella laidalla viiden tunnin ajomatkan päässä, joten Wienissä kannattaa yöpyä. Varaa hotelli Wienistä varauspalvelussamme.

Toinen erinomainen kaupunkikohde on kaunis ja romanttinen Salzburg, joka on Mozartin synnyinkaupunki. Ajoaika Innsbruckista Salzburgiin kestää kaksi tuntia. Huomioi Itävallassa ajaessasi, että moottoritiet ovat maksullisia. Hoida maksu heti maahan saavuttuasi Asfinagin maksupisteessä tai huoltoasemalla. Huomioi myös, että liikkumiseen kohteesta toiseen saattaa kulua suhteellisen paljon aikaa maan korkeuseroista johtuen.

Varaa vuokra-auto kätevästi varauspalvelussamme

Jos matkasi ajoittuu kiireisimpään sesonkiin, kuten joulu-maaliskuulle tai kesäkaudelle, vuokraa auto ajoissa, jotta saat juuri matkaseurueesi tarpeisiin sopivan mallin. Varaa samalla halvat lennot ja hotelli Innsbruckissa. Vertaa vuokra-autoja ja hintoja, katso tarjoukset Innsbruckiin ja tee varaus kätevästi varauspalvelussamme helposti kotonasi.

Autonvuokraus kohteessa Innsbruck: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Innsbruck?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Innsbruck halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Innsbruck?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Innsbruck keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Innsbruck?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Innsbruck?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Innsbruck

Tutustu kohteeseen Innsbruck Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!