Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Krakovassa

Etelä-Puolassa sijaitseva Krakova on yksi Puolan suosituimmista matkakohteista. Sen historiallinen keskusta on täynnä toinen toistaan komeampia rakennuksia. Krakovan tunnetuimmat nähtävyydet, Auschwitzin keskitysleiri sekä Wieliczkan suolakaivokset, sijaitsevat kaupungin ulkopuolella, joten auton vuokraaminen Krakovassa on erittäin suositeltava vaihtoehto. Samalla pääsee tutustumaan Etelä-Puolaan hieman laajemminkin.

Autonvuokraus Krakovassa on helppoa ja turvallista Expedian hakupalvelun avulla. Palvelu on helppokäyttöinen, kun tietää halutun matkustusajankohdan. Autonvuokrausvertailussa on mahdollista etsiä juuri itselle sopiva ajoneuvo. Hakutuloksista näkee kerralla kaikki hakumäärityksiin sopivat vuokra-autot, jolloin autovuokraamojen hintoja on helppo vertailla. Expedian sivuston avulla kaikki matkavalmistelut on helppo hoitaa etukäteen. Autonvuokrauksen lisäksi sivustolta voi varata lennot ja hotellin sekä niiden yhdistelmät, joten Krakovaan suuntautuvan loman räätälöinti on erittäin vaivatonta.

Vuokra-autolla vapautta matkustamiseen

Krakovassa on turistille paljon mielenkiintoista nähtävää. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva vanha kaupunki on kompakti, ja suuressa osassa vanhaa kaupunkia voikin liikkua vain jalan. Krakova oli Puolan pääkaupunki 1500-luvun lopulle, ja historiaa havisevassa kaupungissa riittää nähtävää. Tunnetuimmat rakennukset ovat Mariankirkko ja Verkahalli. Hieman vanhan kaupungin ulkopuolella olevalla Wawelin kukkulalla sijaitsevat kuninkaanlinna sekä tuomiokirkko, jossa on kuninkaallisia hautoja ja aarrekammio. Keskustan merkittäviin nähtävyyksiin kuuluu myös Kazimierzin juutalaiskaupunginosa, jossa pääsee tutustumaan juutalaisten historiaan ja maistelemaan perinteisiä juutalaisia ruokia.

Vaikka Krakovan keskustassa riittää nähtävää, vuokraamalla auton pääsee helposti myös Krakovan ulkopuolelle. Myös Wieliczkan suolakaivokset ovat Unescon maailmanperintökohde. Ne sijaitsevat hieman Krakovan ulkopuolella Wieliczkan kaupungissa. Matkailija pääsee opastetulla kierroksella tutustumaan valtavaan maanalaiseen suolakaivokseen, jonka mielenkiintoisin nähtävyys on maanalainen kappeli suolasta rakennettuine patsaineen ja kristallikruunuineen. Toinen pakollinen kohde Krakovaan saapuvalle matkailijalle on Auschwitzin keskitysleiri, joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Krakovasta. Museoina toimivia leirejä on kaksi, Auschwitz I ja Auschwitz-Birkenau, ja niissä käy vuosittain tuhansia ihmisiä tutustumassa holokaustiin, viime vuosisadan eurooppalaisen historiankirjoituksen synkimpään kappaleeseen.

Nämä Krakovan ulkopuolella sijaitsevat nähtävyydet on helppo saavuttaa vuokra-autolla. Expedian autonvuokrauspalvelun avulla on kätevä etsiä sopivaa autoa, olipa toiveissa sitten näppärä ja pienikokoinen henkilöauto, tilava farmariauto tai suuremmallekin seurueelle sopiva pakettiauto. Useimmissa Expedian kautta vuokrattavissa autoissa on ilmastointi, mikä tekee matkanteosta miellyttävää helteisinä kesäpäivinäkin. Halutessaan vuokra-auton saa myös automaattivaihteistolla, mikä tekee loma-autoilusta huoletonta ja mukavaa.

Jos Krakovassa ja Etelä-Puolassa aikoo viipyä hieman pidempään, kannata suunnata myös luonnon helmaan ja vuorille. Parin tunnin ajomatkan päässä Krakovasta Tatra-vuoriston juurella sijaitseva Zakopanen talviurheilukaupunki on tuttu erityisesti mäkihyppykilpailuistaan. Talvisin siellä on mahdollista lasketella useissa hiihtokeskuksissa, mutta se on oiva kohde myös kesällä. Aktiivilomailijaa houkuttelevat vaellus, pyöräily, ratsastus ja koskenlasku. Kesäkuukausina turisteja on myös huomattavasti talvikautta vähemmän.

Luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta

Vuokra-auton voi halutessaan vuokrata jo Krakovan kansainväliseltä lentoasemalta, jolloin vuokra-auton tuomasta omatoimisuudesta pääsee nauttimaan heti maahan saavuttua. Myös lasten kanssa on turvallista matkustaa autolla Krakovassa ja Etelä-Puolassa, koska vuokra-autoihin on saatavilla vauvan- ja lastenistuimia. Matkatavarat on helppo kuljettaa auton kyydissä, ja uudet kohteet on helppo löytää, sillä vuokra-auton lisävarusteeksi voi valita navigointijärjestelmän, jonka avulla löytää taatusti perille. Expedian hakuvaihtoehdoilla onkin helppo löytää juuri omia tarpeita vastaava auto. Mikäli matka sattuisi jostain syystä peruuntumaan, Expedian kautta tehdyn varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Vuokra-auton lisäksi Expedian hakupalvelulla voi varata lennot Krakovaan sekä hotellit Krakovasta tai sen ympäristöstä. Tarjolla on monentasoista majoitusta, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri omiin toiveisiin sopiva vaihtoehto. Kun kaikki matkajärjestelyt hoituvat yhdestä paikasta mukavasti ennen matkaa, lomalla voi keskittyä olennaiseen: matkasta nauttimiseen.

Autonvuokraus kohteessa Krakova: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Krakova?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Krakova halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Krakova?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Krakova keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Krakova?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Krakova?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Krakova

Tutustu kohteeseen Krakova Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!