Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Kuala Lumpurissa

Autonvuokraus Kuala Lumpurissa on erinomainen idea, varsinkin jos haluat tutkia nähtävyyksiä kaupungin ulkopuolella. Malesian pääkaupunki on vilkas ja monikulttuurinen kaupunki, jonka alueella asuu noin 1,9 miljoonaa ihmistä. Kaupunki sijaitsee Länsi-Malesiassa Malakan niemimaalla, jossa on trooppisen ilmaston ansioista lämmintä ympäri vuoden. Kaupungista itsestään löytyy paljon nähtävää, mutta myös Kuala Lumpurin ulkopuolella on useita mielenkiintoisia kohteita, joihin pääsee kätevästi vuokra-autolla. Vuokraa auto Kuala Lumpurista, niin voit tutustua esimerkiksi Hindujen pyhiin Batu-luoliin tai viettää päivän Port Dicksonin rannoilla.

Olemme pyrkineet tekemään auton vuokraamisesta mahdollisimman helppoa. Vuokra-autoja voi helposti vertailla keskenään, ja yhteistyö usean autovuokraamon kanssa takaa, että kaikille löytyy sopiva auto. Hakupalvelussa voit selvittää vuokra-autojen nouto- ja palautuspaikat Kuala Lumpurissa, ja varata auton sinulle sopivasta sijainnista.

Autolla ajaminen Kuala Lumpurissa

Kuala Lumpur on vilkas kaupunki, ja liikenne voi olla ajoittain hyvinkin ruuhkaista. Keskustan alueella liikkuminen on usein kätevämpää kävellen tai julkisilla liikennevälineillä, mutta jos haluat vierailla kaupungin keskustan ulkopuolella, auton vuokraus on hyvä idea. Kaupungin lähellä sijaitsee paljon kohteita, joihin voi tehdä päivän mittaisia retkiä. Autoilevan on kuitenkin hyvä muistaa, että ajokulttuuri eroaa Suomesta, eikä liikennesääntöjä välttämättä noudateta samalla tavalla.

Kun haluat vuokrata matkaasi varten auton, Expedian kautta varaaminen hoituu kätevästi vaikka kotisohvalta käsin. Hakupalvelusta löytyy paljon eri autovaihtoehtoja, joiden ominaisuuksia voi vertailla keskenään. Vuokra-autoon saa myös halutessaan erilaisia lisävarusteita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen. Edullinen auto löytyy helposti, sillä hakupalvelu näyttää automaattisesti ensimmäisenä parhaat tarjoukset. Hakupalvelulla voit lisäksi etsiä lentoja Kuala Lumpuriin. Muista myös, että matka Kuala Lumpuriin saattaa tulla edullisemmaksi, jos varaat lennot ja majoituksen yhdessä samalla kertaa.

Päiväretkiä Kuala Lumpurista

Kuala Lumpurista käsin voi helposti tehdä päivän mittaisia retkiä myös kaupungin ulkopuolelle. Kun matkustat Malesiaan asti, kannattaa lomasta ottaa kaikki irti ja tutustua myös lähialueen nähtävyyksiin sekä aktiviteetteihin. Kaupunkilomaan saa yhdistettyä kätevästi rantaloman, kun ajat Kuala Lumpurista noin 90 kilometriä etelään sijaitsevaan Port Dicksoniin. Port Dicksonista löytyy useita rantoja, joilla voi nauttia tropiikin lämmöstä ja harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja kuten vesihiihtoa, purjelautailua tai snorklaamista.

Jos paikallinen uskonto ja kulttuuri kiinnostavat, kannattaa tutustua hindujen pyhiin Batu-luoliin, jotka sijaitsevat vain 13 kilometrin päässä Kuala Lumpurin keskustasta. Luolat ovat sekä turistien että pyhiinvaeltajien suosiossa varsinkin vuosittain järjestettävän Thaipusan-juhlan aikaan. Matka luolille kestää Kuala Lumpurista autolla noin 40 minuuttia, ja paikan päältä löytyy parkkipaikkoja.

Luontoa rakastavien kannattaa vierailla Malesian metsäntutkimuslaitoksella ja sen viereisellä metsänsuojelualueella. Tutkimuslaitos ja metsänsuojelualue sijaitsevat vain kymmenen kilometrin päässä Batu-luolilta ja parinkymmenen kilometrin päässä Kuala Lumpurista. Alueelta löytyy muun muassa mielenkiintoinen kasvitieteellinen puutarha, erilaisia luontopolkuja sekä piknik-alue. Tänne voit ajaa helposti vaikka vierailtuasi Batu-luolilla tai varata kokonaisen päivän rauhoittumiseen luonnon äärellä.

Vuokra-auton varaaminen

Sopivan vuokra-auton löytäminen ja varaaminen palvelumme kautta on erittäin helppoa. Hakupalvelun avulla löydät nopeasti parhaat hinnat ja tarpeisiisi sopivan auton. Kun olet löytänyt itsellesi auton, voit varata sen antamalla henkilö- ja yhteystietosi sekä maksukortin tiedot. Kun varaus on tehty, saat sähköpostiisi vahvistuksen. Muista, että voit varata sivustoltamme myös muita palveluita. Hakupalvelun avulla löytyy vuokra-auton lisäksi esimerkiksi hotelli Kuala Lumpurissa. Jos sinua askarruttaa jokin palveluiden varaamiseen liittyvä asia, sivustolta löytyy hyödyllisiä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme.

Autonvuokraus kohteessa Kuala Lumpur: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kuala Lumpur?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kuala Lumpur halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kuala Lumpur?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kuala Lumpur keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kuala Lumpur?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kuala Lumpur?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kuala Lumpur

Tutustu kohteeseen Kuala Lumpur Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!