Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kuala Lumpur

Katso kaikki kohteen Kuala Lumpur vuokra-autot

Autonvuokraus Kuala Lumpurissa

Autonvuokraus Kuala Lumpurissa on erinomainen idea, varsinkin jos haluat tutkia nähtävyyksiä kaupungin ulkopuolella. Malesian pääkaupunki on vilkas ja monikulttuurinen kaupunki, jonka alueella asuu noin 1,9 miljoonaa ihmistä. Kaupunki sijaitsee Länsi-Malesiassa Malakan niemimaalla, jossa on trooppisen ilmaston ansioista lämmintä ympäri vuoden. Kaupungista itsestään löytyy paljon nähtävää, mutta myös Kuala Lumpurin ulkopuolella on useita mielenkiintoisia kohteita, joihin pääsee kätevästi vuokra-autolla. Vuokraa auto Kuala Lumpurista, niin voit tutustua esimerkiksi Hindujen pyhiin Batu-luoliin tai viettää päivän Port Dicksonin rannoilla.

Olemme pyrkineet tekemään auton vuokraamisesta mahdollisimman helppoa. Vuokra-autoja voi helposti vertailla keskenään, ja yhteistyö usean autovuokraamon kanssa takaa, että kaikille löytyy sopiva auto. Hakupalvelussa voit selvittää vuokra-autojen nouto- ja palautuspaikat Kuala Lumpurissa, ja varata auton sinulle sopivasta sijainnista.

Autolla ajaminen Kuala Lumpurissa

Kuala Lumpur on vilkas kaupunki, ja liikenne voi olla ajoittain hyvinkin ruuhkaista. Keskustan alueella liikkuminen on usein kätevämpää kävellen tai julkisilla liikennevälineillä, mutta jos haluat vierailla kaupungin keskustan ulkopuolella, auton vuokraus on hyvä idea. Kaupungin lähellä sijaitsee paljon kohteita, joihin voi tehdä päivän mittaisia retkiä. Autoilevan on kuitenkin hyvä muistaa, että ajokulttuuri eroaa Suomesta, eikä liikennesääntöjä välttämättä noudateta samalla tavalla.

Kun haluat vuokrata matkaasi varten auton, Expedian kautta varaaminen hoituu kätevästi vaikka kotisohvalta käsin. Hakupalvelusta löytyy paljon eri autovaihtoehtoja, joiden ominaisuuksia voi vertailla keskenään. Vuokra-autoon saa myös halutessaan erilaisia lisävarusteita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen. Edullinen auto löytyy helposti, sillä hakupalvelu näyttää automaattisesti ensimmäisenä parhaat tarjoukset. Hakupalvelulla voit lisäksi etsiä lentoja Kuala Lumpuriin. Muista myös, että matka Kuala Lumpuriin saattaa tulla edullisemmaksi, jos varaat lennot ja majoituksen yhdessä samalla kertaa.

Päiväretkiä Kuala Lumpurista

Kuala Lumpurista käsin voi helposti tehdä päivän mittaisia retkiä myös kaupungin ulkopuolelle. Kun matkustat Malesiaan asti, kannattaa lomasta ottaa kaikki irti ja tutustua myös lähialueen nähtävyyksiin sekä aktiviteetteihin. Kaupunkilomaan saa yhdistettyä kätevästi rantaloman, kun ajat Kuala Lumpurista noin 90 kilometriä etelään sijaitsevaan Port Dicksoniin. Port Dicksonista löytyy useita rantoja, joilla voi nauttia tropiikin lämmöstä ja harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja kuten vesihiihtoa, purjelautailua tai snorklaamista.

Jos paikallinen uskonto ja kulttuuri kiinnostavat, kannattaa tutustua hindujen pyhiin Batu-luoliin, jotka sijaitsevat vain 13 kilometrin päässä Kuala Lumpurin keskustasta. Luolat ovat sekä turistien että pyhiinvaeltajien suosiossa varsinkin vuosittain järjestettävän Thaipusan-juhlan aikaan. Matka luolille kestää Kuala Lumpurista autolla noin 40 minuuttia, ja paikan päältä löytyy parkkipaikkoja.

Luontoa rakastavien kannattaa vierailla Malesian metsäntutkimuslaitoksella ja sen viereisellä metsänsuojelualueella. Tutkimuslaitos ja metsänsuojelualue sijaitsevat vain kymmenen kilometrin päässä Batu-luolilta ja parinkymmenen kilometrin päässä Kuala Lumpurista. Alueelta löytyy muun muassa mielenkiintoinen kasvitieteellinen puutarha, erilaisia luontopolkuja sekä piknik-alue. Tänne voit ajaa helposti vaikka vierailtuasi Batu-luolilla tai varata kokonaisen päivän rauhoittumiseen luonnon äärellä.

Vuokra-auton varaaminen

Sopivan vuokra-auton löytäminen ja varaaminen palvelumme kautta on erittäin helppoa. Hakupalvelun avulla löydät nopeasti parhaat hinnat ja tarpeisiisi sopivan auton. Kun olet löytänyt itsellesi auton, voit varata sen antamalla henkilö- ja yhteystietosi sekä maksukortin tiedot. Kun varaus on tehty, saat sähköpostiisi vahvistuksen. Muista, että voit varata sivustoltamme myös muita palveluita. Hakupalvelun avulla löytyy vuokra-auton lisäksi esimerkiksi hotelli Kuala Lumpurissa. Jos sinua askarruttaa jokin palveluiden varaamiseen liittyvä asia, sivustolta löytyy hyödyllisiä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme.

Tutustu kohteeseen Kuala Lumpur

Tutustu kohteeseen Kuala Lumpur Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!