Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lefkada

Katso kaikki kohteen Lefkada vuokra-autot

Vuokraa auto Lefkasilla

Joonianmeressä sijaitseva Lefkasin saari sopii poikkeuksellisen hyvin nimenomaan autolomailuun. Syynä tähän ovat saaren pieni koko, upeat maisemat sekä puutteellinen julkinen liikenne. Lisäksi autonvuokraus Lefkasilla on täydellinen valinta myös saarelta Kreikan mantereelle suunnistaville. Kun varaat vuokra-auton Lefkasilla sivustomme kautta, vältät kaikki yllättävät lisämaksut. Kaikissa sivustomme vuokraamoissa yleissääntö on, että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Autonvuokraus Lefkasilla ja Kreikassa – käytännön vinkkejä

Jylhää vuoristoa ja kauniita rantoja tarjoava Lefkas on lomakohde vailla vertaa. Juuri saaren vaihteleva maasto tekee siitä erityisen sopivan vuokra-autoiluun. Toinen tätä liikkumismuotoa tukeva seikka on saaren koko: kaikki on lähellä, mutta ei kuitenkaan aivan pyöräily- tai kävelyetäisyydellä. Julkiset liikennevälineet kulkevat tärkeimpien kaupunkien ja mantereen väliä, mutta kovin kattavaa lomailua ne eivät mahdollista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos olet varannut matkan Lefkasille, kannatta varata sen ajaksi myös vuokra-auto.

Suomalainen voi vuokrata auton Lefkasilla turvallisin mielin. Liikennesäännöt ovat saarella muun Kreikan tapaan jokseenkin samat kuin Suomessa, eikä liikennemerkeissä tai -viitoissakaan ole Suomeen verrattuna suuria eroja. Kenties ainoa asia, jotka edellyttävät hieman Suomea suurempaa valppautta, on paikallinen liikennekulttuuri.

Kreikassa kuten myös muissa Välimeren maissa autoja ohjaillaan nimittäin kiistatta eri tapaan kuin pohjolassa. Sääntöjen ja etenkin nopeusrajoitusten noudattaminen on lepsua, ja toisiin kuskeihin suhtaudutaan välillä hyvinkin aggressiivisesti. Yleisohjeeksi voikin sanoa, että toisiin kuljettajiin kannattaa suhtautua varauksella. Näin etenkin kapeilla tieosuuksilla ja ohitustilanteissa. Toki välillä kannattaa ottaa huomioon myös tapaerot: esimerkiksi äänitorvea käytetään Kreikassa yleisesti ottaen Suomea herkemmin – ja joskus jopa vain tervehtimiseen! Lefkasin kaltaisissa kohtuullisen syrjäisissä ympäristöissä kuljettajien ohella kannattaa varoa myös eläimiä. Esimerkiksi lampaita liikkuu nimittäin teiden lähettyvillä usein hyvinkin paljon.

Vuokra-auto Lefkasilla – ohittamaton valinta kaikille lapsiperheille

Pienten lasten kanssa liikuttaessa vuokra-auto on aina ehdoton valinta. Lefkasilla asiaa korostaa entisestään se, että bussiyhteydet jättävät paikoin hyvinkin paljon toivomisen varaa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että odotusajat voivat venyä pitkiksi. Kun käytössä on vuokra-auto, kaikkialle pääsee nopeasti ja vaivattomasti. Perheellisten kannalta Lefkas on erityisen hyvä kohde myös sen vuoksi, että mihinkään ei ole kovin pitkä matka.

Lefkasilla ei ole yksinomaan lapsille tarkoitettuja kohteita, mutta saaren upeiden maisemien ja rantojen ansiosta se sopii silti hyvin koko perheen matkakohteeksi. Yksinkertaisin ratkaisu on aluksi autoilla saaren ympäri tärkeimmissä paikoissa pysähtyen. Tällöin saa yleiskuvan saaren tärkeimmistä kohteista, minkä jälkeen voi palata niiden luo helposti uudelleen. Saarella on lukuisia historiallisia kyliä sekä tietysti monta uskomattoman kaunista rantaa. Suosituimpia viimeksi mainituista ovat Porto Katsikin ja Eggremnoin rannat.

Niiden, jotka ovat varanneet hotellin Lefkasilla hieman pidemmäksi aikaa, kannattaa ehdottomasti autoilla myös Kreikan mantereelle. Mantereen kautta pääsee kohtuullisen vaivattomasti esimerkiksi Korfun ja Paxósin saarille. Lähin suuri kaupunki on puolestaan etelässä sijaitseva Patras. Matkaan kannattaa lähteä jo pelkästään maisemien vuoksi, sillä ne ovat paikoin suorastaan hengästyttävän upeita.

Autovuokraamot Lefkasilla

Vuokra-auton käyttöönotto sujuu Lefkasilla todella helposti ja vaivattomasti. Jos olet varannut lennot Lefkasille, kenties helpoin vaihtoehto on ottaa vuokra-auto käyttöön jo Preveza Aktionin lentoasemalta. Mikäli taas hyppäät rattiin mieluummin vasta itse saarella, löydät autovuokraamon Lefkasilla esimerkiksi saaren samannimisestä keskuskaupungista, Agios Nikitasista tai saaren itärannikon Nydristä. Myös se kannattaa huomioida, että useissa sivustomme vuokraamoissa auton nouto- ja palautuspisteiden ei ole pakko olla samat. Pienissä paikallisissa autonvuokraamoissa tätä vaihtoehtoa ei yleensä ole tarjolla.

Autonvuokraus kohteessa Lefkada: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Lefkada?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Lefkada halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 21 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Lefkada?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Lefkada keskimäärin 22 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Lefkada?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Lefkada?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Lefkada

Tutustu kohteeseen Lefkada Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!