Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Menorcalla

Espanja ja sen saaret ovat monille tuttuja lomakohteita, mutta Menorca on niistä ehkä vähiten tunnettu. Jos haluat kokea lomallasi palan aitoa Espanjaa, Baleaarien saariryhmään kuuluva, Mallorcan ja Ibizan tuntumassa sijaitseva Menorca on ehdottomasti vierailun arvoinen. Menorca on matkakohde, jossa auton vuokraus kannattaa, sillä autoillen pääset tutustumaan saareen parhaiten. Menorcan saaren leveys on vain noin 16 kilometriä ja pituus 48 kilometriä, joten saari on helppo ja kätevä ottaa haltuun vuokra-auton avulla.

Jos saavut Menorcalle lentäen, voit vuokrata auton kätevästi suoraan lentokentältä. Jos taas saavut saarelle lautalla muualta päin Espanjaa, auton vuokraus Menorcalla onnistuu esimerkiksi Menorcan kahdessa suurimmassa kaupungissa, Mahónissa ja Ciutadellassa. Vuokra-autohaku auttaa eri vaihtoehtojen hintojen vertailemisessa ja parhaiden tarjousten löytämisessä.

Vuokraa auto helposti lentokentältä tai kaupungista

Menorcalle ei ole Suomesta suoria lentoja, vaan sinne lennetään esimerkiksi Lontoon tai Barcelonan kautta. Matka onnistuu kuitenkin sujuvasti, sillä esimerkiksi lento Barcelonasta Menorcalle kestää vain noin 45 minuuttia. Menorcan lentokenttä sijaitsee kätevästi vajaan viiden kilometrin päässä saaren pääkaupungista Mahónista. Samalla kun varaat lennot Menorcalle, voit varata myös vuokra-auton noudettavaksi suoraan lentokentältä. Lentokenttä on aivan saaren Me-1-päätien tuntumassa. Voit saapua Menorcalle myös lentämällä ensin naapurisaarelle Mallorcalle ja sieltä meriteitse lautalla. Nopein lauttayhteys Alcudiasta Menorcan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Ciutadellaan kestää tunnin verran. Autonvuokraus onnistuu myös Ciutadellasta.

Kun otat alle vuokra-auton, voit halutessasi valita majoituksen helposti perinteisen turistien suosimien lomahotellien sijaan vaikkapa hieman kauempaa pienemmistä kylistä, sillä vuokra-autolla hotellille siirtyminen on kaikkein kätevintä. Voit tehdä hotellivaraukset Menorcalle helposti varauspalvelussa. Tutustu myös edullisiin pakettimatkoihin Menorcalle.

Vuokra-autolla koko saari on ulottuvillasi

Autonvuokraus Menorcalla avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet tutustua saareen. Menorca on tunnettu valkoisista hiekkarannoistaan, ja vuokra-auton avulla pääset tutustumaan vaikka kaikkiin 120 rantaan. Menorca tarjoaa nähtävää ja koettavaa ympäri saarta: merenpoukamien lisäksi löydät saarelta kauniita kalastajakyliä, historiallisia raunioita ja vanhoja, tunnelmallisia kaupunkeja. Näkemisen arvoisia ovat myös Menorcan lukuiset majakat. Saarikierrosta varten vuokra-auto on ainoa varteenotettava vaihtoehto. Menorcalla auton vuokraaminen on lisäksi turvallista, sillä liikenne saarella on erittäin rauhallista.

Koska Menorcan kompaktilla saarella etäisyydet ovat lyhyitä, voit valita hotellin kaupungista, mutta vuokra-autolla pääset tekemään erilaisia päiväretkiä ympäri saarta. Suosituimpia kohteita ovat etelän rantakylät Cala’n Bosch, Cala Galdana ja Punta Prima sekä pohjoisessa Arenal d’en Castell. Keskellä Menorcaa puolestaan sijaitsee saaren korkein huippu, 358 metrin korkeuteen kurotteleva Monte Toro, jonka laelta löytyvät luostarin rauniot. Menorcan saari on rauhallinen luonnonystävän paratiisi, ja se sopiikin hyvin lapsiperheille. Lasten kanssa matkustettaessa ilmastoitu vuokra-auto on paitsi mukava se helpottaa paikasta toiseen siirtymistä ja tavaroiden kuljettamista huomattavasti, jolloin pienimmätkin matkustajat pysyvät paremmin hyvällä tuulella.

Katso tarjoukset ja varaa vuokra-auto hyvissä ajoin

Kuten muissakin Välimeren matkakohteissa, Menorcan saarella on vilkkainta heinä‒elokuussa, jolloin myös autovuokraamoissa voi olla ruuhkaa. Jos suunnittelet matkaa Menorcalle turistisesongin ulkopuolella, ota huomioon, että silloin monet lomakylät ovat käytännössä suljettuja, ja eniten tapahtumia on suurimmissa kaupungeissa Mahónissa ja Ciutadellassa. Menorcalle voi toki matkustaa talvellakin, jolloin vuokra-autoista voi löytää hyviä tarjouksia. Keväällä ja syksyllä saarella voi puolestaan esiintyä voimakkaita sateita ja ukkosia.

Jos matkasi Menorcalle ajoittuu kesäaikaan, varaa vuokra-auto ajoissa, niin löydät parhaimmat tarjoukset ja haluamasi tyyppisen auton. Vertaa sopivia vuokra-autoja varauspalvelussa matkaseurueen koon ja haluamiesi lisävarusteiden perusteella.

Autonvuokraus kohteessa Menorca: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Menorca?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Menorca halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Menorca?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Menorca keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Menorca?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Menorca?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Menorca

Tutustu kohteeseen Menorca Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!