Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Oslo

Katso kaikki kohteen Oslo vuokra-autot

Autonvuokraus Oslossa

Oslo on Norjan pääkaupunki ja se sijaitsee Etelä-Norjassa lähellä Ruotsin rajaa. Oslon kaupungin alueella ja sen ympäristössä on runsaasti mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille matkaajille. Jos haluat matkasi aikana liikkua myös Oslon keskustan ulkopuolella, helpoin tapa siirtyä paikasta toiseen on vuokra-auton avulla. Oslon alueella sijaitseekin runsaasti autovuokraamoita, joista voit Expedia-palvelun kautta helposti valita itsellesi mieluisimman.

Helppoa liikkumista kauas ja lähelle

Oslon kaupunki levittäytyy varsin laajalle alueelle, joten vuokraamalla auton Oslosta matkasi ajaksi pääset helposti siirtymään paikasta toiseen niin erilaisiin nähtävyyksiin kuin majoitus- tai ostospaikkoihinkin sekä lentoasemalle ja sieltä takaisin. Vuokra-auton avulla koko perhe pääsee helposti tutustumaan kuvankauniiseen Norjan luontoon. Expedian kautta voitkin varata vuokra-autosi valmiiksi muiden matkajärjestelyiden yhteydessä.

Autonvuokraus lentoasemalta tai satamasta

Jos suunnitelmissa on lento Osloon, helpointa on noutaa vuokra-auto suoraan lentoasemalta. Oslon ympäristössä sijaitsee kolme lentoasemaa, joista suurin ja yleisimmin käytetty on Gardermoenin lentoasema. Se sijaitsee n. 45 km päässä Oslon keskustassa. Gardermoenin lentoaseman yhteydessä toimii useita autovuokraamoja joten saapuessasi Osloon voit helposti noutaa vuokra-autosi suoraan lentoasemalta. Autonvuokrauspalveluiden pisteet sijaitsevat saapuvien terminaalin länsiosassa rautatieaseman lähettyvillä. Palvelut tarjoavat vuokra-autoja jokaiseen makuun, joten löydät valikoimasta varmasti mieluisan vaihtoehdon, matkustitpa sitten puolisosi, ystäviesi tai koko perheen kanssa. Oslossa autovuokraamojen aukioloajat vaihtelevat, joten muistathan autoa varatessasi varmistaa, että palvelun aukioloajat sopivat yhteen matkasi aikataulujen kanssa.

Muita Oslon lähettyvillä sijaitsevia lentoasemia ovat Sandefjordin lentoasema Torpissa sekä Mossin lentoasema Ryggessä. Nämä lentoasemat sijaitsevat kauempana Oslosta, joten auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto siirryttäessä näiltä lentoasemilta Osloon tai muualle Norjaan. Myös näillä lentoasemilla toimii useita eri autonvuokrauspalveluja, joita hyödyntämällä pääset helposti siirtymään Osloon ja valitsemallesi hotellille Oslossa. Kun varaat pakettimatkan Osloon Expedian kautta, voit hoitaa autonvuokrausjärjestelysi helposti samalla kertaa muiden matkajärjestelyiden kanssa.

Koska Oslo on satamakaupunki, sinne on luonnollisesti mahdollista saapua myös meriteitse. Osloon on mahdollista matkustaa laivalla esimerkiksi Saksasta ja Tanskasta. Useimmilla suurilla autonvuokraamoilla Oslossa on piste myös sataman tuntumassa, joten siirtyminen satamasta muualle Osloon tai sen ympäristöön on vaivatonta.

Nähtävyyksiä Oslon ympäristössä

Oslon kaupunki on perustettu lähes tuhat vuotta sitten, ja historiallisen kaupungin alueelta löytyykin paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Vaikka aivan Oslon ydinkeskustassakin riittää näkemistä ja tekemistä kaikenikäisille, monet suosituista nähtävyyksistä sijaitsevat hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Yksi näistä suosituista nähtävyyksistä on Holmenkollen, jossa järjestetään kuuluisia talviurheilukilpailuja. Norja on myös kuuluisa viikinkimenneisyydestään, ja Norjasta löytyy lukuisia mielenkiintoisia viikinkien historiaan liittyviä nähtävyyksiä. Näistä suosituin Oslossa sijaitseva nähtävyys on viikinkilaivamuseo.

Oslo sijaitsee varsin lähellä Ruotsin rajaa, joten vuokratessasi lomasi ajaksi auton, sinun on helppo käydä tutkimassa myös Norjan naapurimaata ja sen nähtävyyksiä. Lomaa varatessa kannattaakin tutkia myös mitä mielenkiintoista nähtävää tai koettavaa voisi löytyä Ruotsin puolelta, sillä ajomatka rajan toiselle puolelle ei ole kovin pitkä. Muistathan kuitenkin ennen matkaasi varmistaa rajanylitykseen liittyvät säädökset ja varmistaa, että sinulla on mukanasi kaikki tarvittavat asiakirjat.

Aktiivista lomailua Oslossa

Jos kaipaat lomaltasi myös liikuntaa, vuokra-auton turvin voit helposti siirtyä erilaisiin Oslon ympäristössä sijaitseviin ulkoilukohteisiin. Norja on hyvin suosittu aktiivilomailukohde, sillä siellä on loistavat mahdollisuudet esimerkiksi lasketteluun, hiihtämiseen ja vaellukseen. Oslon ympäristöstä löytyy paljon upeita vuoristomaisemia ja runsaasti erilaisia kuvankauniita luontokohteita. Esimerkiksi Nordmarkan alue Oslon tuntumassa on suosittu matkakohde niin kesällä kuin talvellakin. Alueelta löytyy runsaasti laadukkaita hiihtolatuja ja vaelluspolkuja.

Tutustu kohteeseen Oslo

Tutustu kohteeseen Oslo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!