Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus: Queenstown

Kaunis Queenstown

Helmeilevän Wakatipujärven rannalla Uuden-Seelannin eteläsaarella sijaitseva Queenstown on yksi maan suosituimpia matkailukohteita. Queenstown on seikkailunhaluisten matkailijoiden paratiisi, sillä siellä pystyy kokeilemaan kaikkea vuorikiipeilystä vaijeriliukuun. Vuokraa auto Queenstownissa, niin pääset vierailemaan helposti laskettelurinteillä tai Taru sormusten herrasta trilogian kuvauspaikoilla. Valitsemalla luotettavan autonvuokrausyhtiön jo ennen matkaa varmistat, ettet joudu maksamaan yllättäviä lisämaksuja loman lopuksi.

Matka Queenstowniin

Lennot Queenstowniin laskeutuvat kaupungin omalle lentoasemalle (IATA: ZQN), joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä ydinkeskustasta. Autonvuokraus Queenstownissa onnistuu heti lentoasemalla, mutta myös perillä kaupungissa, sillä lentokentältä on hyvät julkiset yhteydet keskustaan. Pitkä lento Uuteen-Seelantiin vie takuuvarmasti voimat matkailijalta kuin matkailijalta, joten yksi mahdollisuus on ottaa lentokenttäkuljetus suoraan hotellille Queenstownissa ja ottaa autoilu haltuun vasta aikaerosta selviämisen jälkeen.

Turvallista vuokra-autoilua Queenstownissa

Suomalainen kuljettaja tarvitsee Uudessa-Seelannissa autoillessaan kansainvälisen ajokortin, sillä vain englanninkielisenä myönnetyt ulkomaalaiset ajokortit hyväksytään maassa. Kansainvälinen ajokortti tulee hankkia Autoliitosta jo ennen matkaa, sillä Uudessa-Seelannissa sitä ei voida enää myöntää. Silmäänpistävin ero suomalaisen ja uusiseelantilaisen liikenteen välillä on vasemmanpuoleinen liikenne, johon totutteluun kannattaa varata hieman aikaa. Voit säästää aikaa ja hermojasi varaamalla valitsemastasi autovuokraamosta Queenstownissa automaattivaihteisen auton, jolloin tien päällä liikkuessa on yksi huoli vähemmän. Uusiseelantilaiset autoilijat ovat yleisesti ottaen varsin kohteliaita, joten vaikka joutuisit liikenteeseen totutellessasi ajamaan hieman tavanomaista hiljempaa, et joudu katsomaan kaistapäisiä ohituksia ja kuuntelemaan torvien tööttäilyä. Queenstownissa pääsee kokemaan kaikki neljä vuodenaikaa kaikessa näyttävyydessään, mikä tarkoittaa myös vaikeita talviolosuhteita. Uuden-Seelannin vuoristoisilla osuuksilla joutuu joskus turvautumaan jopa lumiketjuihin. Niiden käytöstä saat lisätietoa vuokratessasi auton Queenstownissa. Vuoristoteillä ajaminen on usein myös tavallista hitaampaa, joten matka-aikaa on syytä varata normaalia enemmän. Kiirettä ei kannata muutenkaan pitää, sillä huikaisevan upeista maisemista nauttimiselle on syytä jättää aikaa.

Nähtävää ja koettavaa Queenstownissa

Queenstown on aktiivi ja seikkailulomailijoiden unelmakohde, sillä kaupungissa pääsee kokeilemaan lähes mitä tahansa extremelajia. Tekemistä riittää vuoden ympäri, joten matkan ajankohta kannattaa valita omien lajimieltymysten mukaan. Yksi suosituimpia kokemuksia on benjihyppy Karawaun sillalta, sillä kyseinen Queenstownin silta oli ensimmäinen paikka maailmassa, jossa aloitettiin kaupallinen benjihyppytoiminta. Lyhyen vapaapudotuksen lisäksi Queenstownissa voi kokeilla myös varjoliitämistä tai laskuvarjohyppäämistä, mutta jos niiden vaatima korkeus huimaa jo etukäteen, voi vuorenrinteitä lasketella alas myös vaijereita pitkin. Ilmojen teillä liitelyn lisäksi Queenstownissa on helppo lähteä vesille. Vuorten seassa virtaavat purot ja kosket tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden koskenlaskuun, joka on erittäin suosittua ajanvietettä Queenstownissa. Vauhdikkaan päivän jälkeen on mukava rentoutua esimerkiksi risteilyllä Wakatipujärvellä. Queenstownin maisemat ovat ainutlaatuisen upeat, joten nauti vuorten ympäröimän järven rauhasta ennen seuraaviin seikkailuihin suuntaamista.

Autoillen Queenstownin lähiseuduilla

Queenstownista löytää helposti puuhaa pitkänkin loman ajaksi, mutta myös kaupungin ulkopuolella on runsaasti nähtävää ja koettavaa. Talviaikaan erilaiset lumilajit ovat erittäin suosittuja, joten ota allesi vuokra-auto Queenstownista ja lähde esimerkiksi The Remarkablesin tai Coronet Peakin laskettelurinteille. Parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Queenstownista on Arrowtown, joka on Uuden-Seelannin kultaryntäyksen aikaan perustettu kaupunki. Arrowtownin rauhallinen tunnelma on aivan toisesta maailmasta kuin Queenstownin meno ja meininki, joten Arrowtownin historiallisilla kaduilla kävely on miellyttävä hengähdystauko aktiiviloman keskellä. Luontoretkeilyn ja vaeltamisen ystävien kannattaa käydä Glenorchyssa, jonne on noin kolmen vartin ajomatka Queenstownista. Glenorchyn ja Queenstownin väliä pidetään yleisesti yhtenä maailman kauneimmista autoreiteistä. Queenstownin ympäristöstä löytää myös Lothlórienin haltiametsän, Isengardin eli Rautapihan ja Minas Tirithin, joten Taru sormusten herrasta fanien kannattaa pitää silmänsä auki.

Autonvuokraus kohteessa Queenstown: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Queenstown?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Queenstown halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Queenstown?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Queenstown keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Queenstown?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Queenstown?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Queenstown

Tutustu kohteeseen Queenstown Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!