Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Samoksella

Samos on Kreikan kahdeksanneksi suurin saari, joka sijaitsee Egeanmerellä lähellä Turkin rannikkoa. Pieni saari tarjoilee matkailijalle lukemattomia ihastuttavia rantoja, idyllisiä kyliä sekä tunnelmallisia tavernoita. Samos kuuluu myös Kreikan vihreimpiin saariin, ja siellä kasvaa runsaasti plataani-, oliivi- ja sitruunapuita sekä viinitarhoja. Parhaiten pääset tutustumaan saareen vuokraamalla auton Samoksella.

Lennot Samokselle laskeutuvat Samoksen kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Vahtista eli Samoksen kaupungista. Vuokraa auto Samoksella suoraan lentokentältä, niin saat sen käyttöösi heti saarelle saapuessasi. Lentokentällä sijaitsee autovuokraamojen palvelupisteitä. Halutessasi voit vuokrata auton helposti myös Samoksen suurimmista kaupungeista. Katso kaikki lennot Samokselle kätevästi varauspalvelussamme. Autonvuokrausvertailu Samoksella puolestaan auttaa eri autovaihtoehtojen hintojen vertailemisessa ja parhaiden tarjousten löytämisessä.

Vuokra-auto laajentaa valinnanvaraa hotellien osalta

Samoksen saarella on hyvä valikoima erilaisia hotelleja. Hotellitarjontaa on erityisesti suurimmissa kaupungeissa. Valikoima ulottuu tasokkaista lomahotelleista pienempiin ja edullisempiin hotelleihin, joista löytyy varmasti sopiva jokaiselle lomabudjetille. Kun otat alle vuokra-auton, voit halutessasi valita majoituksen helposti perinteisen turistien suosimien lomahotellien sijaan vaikkapa hieman kauempaa pienemmistä kylistä, sillä vuokra-autolla hotellille siirtyminen on kaikkein kätevintä. Myös saarikierros on varteenotettava vaihtoehto: valitse lomallesi useampi yöpymiskohde eri puolilta saarta. Näin pääset tutustumaan saareen parhaiten. Voit tehdä hotellivaraukset Samokselle helposti varauspalvelussa. Tutustu myös edullisiin pakettimatkoihin Samokselle.

Vuokra-autolla Samoksen saari on ulottuvillasi

Samos on erittäin aurinkovarma lomasaari, jossa sadepäivät ovat erittäin harvinaisia toukokuusta syyskuuhun. Samoksen saarella on yli 300 rantaa, jotka vaihtelevat pikkukivirannoista hiekkarantoihin. Vuokraa auto Samoksella, niin pääset tutustumaan rantamaisemiin helposti. Samoksen saari on kooltaan vain noin 470 neliökilometriä, joten siihen on helppo tutustua vuokra-autolla. Aktiivilomaa kaipaaville puolestaan löytyy vuoristosta vaellusreittejä, ja saarella on myös hyvät maastot pyöräilyyn. Näillekin reiteille pääsee helpoiten vuokra-autolla. Autonvuokraus Samoksella avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet tutustua saareen. Saarikierrosta varten vuokra-auto on ehdottomasti paras vaihtoehto, sillä syrjäisimpiin pikkukyliin ei pääse kovin hyvin millään muulla kulkuvälineellä. Samoksella auton vuokraaminen on lisäksi turvallista, sillä tiet ovat saarella hyväkuntoisia. Vaikka liikennekulttuuri eroaa hieman suomalaisesta, ajaminen sujuu turvallisesti, kun noudattaa tavanomaista varovaisuutta liikenteessä.

Vuokraa auto Samoksella, niin pääset tekemään helposti erilaisia päiväretkiä ympäri saarta. Turismin lisääntymisestä huolimatta aito kreikkalainen tunnelma on saarella tallella, ja parhaiten siihen pääsee tutustumaan kiertämällä saarta. Samoksen saarella on huomattava kulttuurihistoriallinen perintö ja paljon mielenkiintoista nähtävää historiasta ja arkeologiasta kiinnostuneille. Samoksen tunnetuin nähtävyys on orjien vuoren läpi rakentama, yli kilometrin mittainen Eupalinioksen vesitunneli Pythagorionin kaupungissa. Noin 60 kilometrin päässä Pythagorionin kaupungista sijaitsee myös Pythagoraan asuinluola, jossa matemaatikko Pythagoras asui ja opetti. Samoksella sijaitsee myös Unescon maailmanperintökohteeksi luokitellut Heraionin temppelin rauniot, jotka ovat peräisin yli 2 500 vuoden takaa. Kaikkiin näihin pääset tutustumaan kätevästi vuokra-autolla.

Katso tarjoukset ja varaa vuokra-auto hyvissä ajoin

Kuten muissakin Välimeren matkakohteissa, vilkkain matkustusaika Samoksella on kesä‒elokuussa, jolloin myös autovuokraamoissa voi olla ruuhkaa. Erityisesti elokuu voi olla saarella ruuhkainen, sillä se on monien keskieurooppalaisten lomakuukausi. Jos matkasi saarelle ajoittuu vilkkaimpaan kesäaikaan, varaa vuokra-auto Samokselle hyvissä ajoin, niin löydät parhaimmat tarjoukset ja saat juuri haluamasi automallin. Vertaa Samoksen sopivia vuokra-autoja varauspalvelussa matkaseurueen koon ja haluamiesi lisävarusteiden, kuten ilmastoinnin, perusteella. Jos matkustat lasten kanssa, voit varata vuokra-autoon myös lastenistuimen. Jos matkustat Samokselle keväällä tai syksyllä, saatat löytää vuokra-autoista hyviä tarjouksia.

Autonvuokraus kohteessa Samos: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Samos?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Samos halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Samos?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Samos keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Samos?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Samos?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Samos

Tutustu kohteeseen Samos Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!