Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Sorrento

Autonvuokraus Sorrentossa vie upeisiin kohteisiin

Italian lounaisrannikolla Campanian alueella sijaitseva Sorrento on suosittu matkailukaupunki, jossa häikäisevän kauniit merimaisemat ja viehättävästi säilynyt vanha kaupunkirakentaminen lyövät kättä. Kaupungin lähistöllä on monia Italian kuuluisimpia nähtävyyksiä kuten tulivuorenpurkauksen alle hautautunut Pompeji, joten vuokraa auto Sorrentossa ja lähde tutustumaan seudun kiehtoviin käyntikohteisiin. Mantereella sijaitsevien vierailupaikkojen lisäksi Sorrentosta on helppo suunnata merelle ja esimerkiksi viehättävälle Caprin saarelle.

Lennot Sorrentoon kannattaa varata Napolin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee hieman yli viidenkymmenen kilometrin päässä pienestä merenrantakaupungista. Matkan kentältä Sorrentoon voi taittaa esimerkiksi bussilla tai lautalla, mutta lentokentällä on myös hyvä valikoima autovuokraamoja. Sorrenton vuokra autovalikoimassa ei tosin ole valittamista, joten jos haluaa aloittaa loman Sorrentossa rennosti ja italialaiseen ajotapaan totutellen, voi menopelin hommata vasta kaupunkiin päästyään.

Hyvä tietää autoilusta Sorrentossa ja Italiassa

Suomalainen kuljettaja voi huoletta ottaa alleen vuokra auton Sorrentossa, sillä suomalainen ajokortti varmistaa ajoluvan myös Italiassa. Liikennesäännöt ovat pääasiassa samat kuin Suomessa niin nopeusrajoitusten kuin turvallisuusvaatimusten suhteen. Paikalliseen liikennekulttuuriin sopeutuminen saattaa vaatia jonkin verran totuttelua, sillä italialainen ajotyyli on nopea ja jopa hieman uhkarohkea. On kuitenkin aivan turha linnoittautua omaan hotelliin Sorrentossa ja vältellä ajamista, sillä varsinkin italialaisella maaseudulla ajaminen on parhaimmillaan jopa rentouttava kokemus. Paikalliseen ajokulttuuriin kannattaa sopeutua ja ajaa rohkeasti ja itsevarmasti, mutta ylinopeuksiin ei ole syytä sortua. Ylinopeuksista sakotetaan aivan kuten Suomessakin, ja myös italialaisten itsensä hanakasti käyttämän auton äänimerkin ylenpalttisesta painelusta voi saada sakot.

Auton koko on ehdottomasti merkittävä tekijä, kun teet autonvuokrausvertailua Sorrentoon suuntaavalla lomalla. Italian maaseudulla tiet saattavat olla kapeita ja mutkittelevia varsinkin vuoristoisilla alueilla, mutta kaupungissa autoilu on omalla tavallaan stressaavampi kokemus. Parkkipaikan löytäminen kadun varresta on useimmissa italialaiskaupungeissa vaikeaa, eikä Sorrenton kaltaisissa roomalaisajoilta peräisin olevissa kaupungeissa osattu aikanaan ennakoida autoliikenteen haasteita. Pieni ja ketterä vuokra auto sujahtaa kapeaankin rakoon kaistaa vaihtaessa ja katuparkissa. Monissa suurissa kaupungeissa, kuten Sorrentoa lähellä sijaitsevassa Napolissa, on ZTL alueita, joilla saa autoilla ainoastaan erikoisluvalla. Valitse omaan lomatyyliisi sopivin auto luotettavasta autovuokraamosta, niin vältät parkkiongelmat etkä joudu maksamaan yllättäviä lisämaksuja esimerkiksi polttoaineesta loman päätteeksi.

Koettavaa kauniissa Sorrentossa

Napolinlahden rannalla sijaitseva Sorrento on noin 16 000 asukkaan kaupunki, jonka viehätys ja vetovoima perustuvat etenkin upeisiin merimaisemiin, rantaelämään ja vanhankaupungin viehätykseen. Sorrento on loistava lomakaupunki lämpöä etsiville lomailijoille, sillä huhtikuusta syyskuuhun lämpötila huitelee hellelukemissa päivästä toiseen. Meriyhteydet toimivat kaupungissa hyvin, joten esimerkiksi läheiselle Caprin saarelle pääsee Sorrentosta lautalla noin tunnissa. Sorrenton suosituimpia vierailupaikkoja ovat satama alueet Marina Grande ja Marina Piccolo, joiden luota myös lautat lähtevät matkaan. Rinnemaastoon syntyneessä Sorrentossa on aikamoiset korkeuserot, joten varaa tarpeeksi aikaa ja runsaasti vettä kaupungilla kulkemiseen. Satamasta pääsee ylös Villa Comunalen kauniiseen puistoon myös Sorrenton funikulaarilla eli kiskoköysiradalla.

Autoillen Sorrenton lähiympäristössä

Vuokraa auto Sorrentosta viimeistään siinä vaiheessa, kun haluat lähteä tutustumaan Vesuvius tulivuoresta purkautuneen tuhkan peittämään Pompejin muinaiseen kaupunkiin. Noin kolmenkymmenen kilometrin päässä Sorrentosta sijaitseva Unescon maailmanperintökohde hautautui mutaan, laavaan ja tuhkaan vuonna 79 jaa. Samoin kävi myös Pompejia pienemmälle Herculaneumin kaupungille. Kumpikin kaupunki on nykyään suosittu ja kiinnostava käyntikohde, jossa pääsee kulkemaan muinaisten roomalaisten käyttämillä kaduilla ja ihailemaan hämmästyttävän hyvin säilyneitä rakennuksia ja mosaiikkeja. Lisäksi kannattaa ajaa Amalfin kaupunkiin samannimistä rannikkoa pitkin, sillä Amalfin kaupunki ja rannikko löytyvät myös Unescon maailmanperintölistalta häikäisevän kauneutensa vuoksi.

Autonvuokraus kohteessa Sorrento: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Sorrento?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Sorrento halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Sorrento?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Sorrento keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Sorrento?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Sorrento?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Sorrento

Tutustu kohteeseen Sorrento Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!