Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Wienissä

Itävallan pääkaupunki Wien tarjoaa kävijöilleen muun muassa kauniita rakennuksia, maistuvia herkkuja ja historian siipien havinaa. Tonavan rannalla sijaitseva kaupunki tunnetaan erityisesti hyvästä teatteri- ja musiikkitarjonnastaan sekä tietysti kahviloistaan, onhan Itävalta sacherkakun kotimaa. Vuokraa auto Wienissä, niin ehdit nähdä ja kokea enemmän.

Lennot Wieniin laskeutuvat Wienin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin 18 kilometrin päässä Wienin keskustasta. Lyhyen matkan kentältä hotellille voi taittaa erinomaisesti vuokra-autolla. Paras tapa ottaa alle vuokra-auto on varata se suoraan lentokentälle, jolloin saat auton käyttöösi heti saapuessasi Wieniin. Wienin kansainvälisellä lentoasemalla on useita autonvuokraamojen palvelupisteitä ja hyvä valikoima erityyppisiä vuokra-autoja, joista löytyy sopiva kaikille matkaseurueille. Katso kaikki saatavana olevat vaihtoehdot ja hinnat Wienissä kätevästi varauspalvelustamme.

Vuokra-autolla Wienissä

Wien on Euroopan kauneimpiin kuuluva, eläväinen ja kosmopoliittinen kaupunki. Vaikuttavasta historiastaan huolimatta Wienissä ja sen ympäristössä on historiallisten kohteiden lisäksi paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Wien muistuttaa kooltaan Euroopan suurimpia kaupunkeja, joten välimatkat ovat pitkiä jopa keskustan alueella ja erityisesti sen ulkopuolella. Autonvuokraus Wienissä on siis kätevä vaihtoehto liikkumista ajatellen. Tutustumisen arvoisia kohteita kaupunkialueella ja sen liepeillä ovat muun muassa kolme keisarillista linnaa, Hofburg, Schönbrunn ja Belvedere. Jos matkasi ajoittuu kesäaikaan, ota allesi vuokra-auto, suuntaa välillä pois kaupungin kaduilta ja lähde tutustumaan Itävallan kauniiseen maaseutuun.

Kun vuokraat auton Wienissä, ehdit nähdä ja kokea matkasi aikana monenlaista. Vuokra-autolla pääset tutustumaan Itävaltaan helposti myös laajemmin. Wien sijaitsee vain noin 60 kilometrin päässä Itävallan itärajasta, ja esimerkiksi Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan ei ole kovin pitkä matka. Autonvuokraus Wienissä on hyvä vaihtoehto, jos haluat pistäytyä matkallasi myös Itävallan naapurimaiden puolella.

Wienissä matkailijalle on tarjolla laaja valikoima erilaisia hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja. Wien tarjoaa hyvän valikoiman ylellisiä hotelleja niitä kaipaaville, mutta kaupungissa on tarjolla myös vaatimattomampaa majoitusta. Wienin parhaimmat hotellit ovat keskittyneet aivan ydinkeskustaan ja sen lähistölle. Sijainti näkyy usein myös hinnassa, ja edullisempaa majoitusta kaipaavan kannattaa suunnata hieman kauemmaksi keskustasta. Kun vuokraat auton Wienissä, hotellin sijainnilla ei ole niin suurta merkitystä, kun paikasta toiseen liikkuminen on helppoa. Hotellivaraukset Wieniin teet helposti varauspalvelussamme. Voit myös varata lennot ja hotellin Wieniin pakettimatkana. Matkapaketit löydät kätevästi varauspalvelumme kautta.

Vuokra-auto on hyvä vaihtoehto liikkumiseen vuoden ympäri

Monien muiden kaupunkikohteiden tapaan Wien on hyvä matkakohde ympäri vuoden. Parhaimmillaan kaupunki on ehkä kuitenkin keväällä ja syksyllä. Ruuhkaisinta aikaa Wienissä ovat pääsiäinen, heinä‒elokuu ja joulunaika aina joulunalusviikoilta tammikuun alkupuolelle saakka. Myös hiihtoloma-aikaan ja syyslomalla Wienissä voi olla paljon turisteja. Lämpimien kesäkuukausien lisäksi Wien on erinomainen kaupunki vierailla myös talvella. Joulunaikaan kaupungissa on saksankielisille kaupungeille tyypilliset tunnelmalliset joulumarkkinat, ja talvisin aivan kaupungin keskustaan jäädytetään hieno luistinrata. Kun vuokraat auton Wienissä, pääset tutustumaan kaupungin ja sen lähialueiden tarjontaan helposti vuodenajasta riippumatta.

Tutustu vuokra-autovalikoimaan kätevästi varauspalvelussamme

Koska Wien on suosittu matkakohde erityisesti keväisin ja syksyisin, myös autovuokraamoissa saattaa olla silloin ruuhkaa. Jos siis matkasi ajoittuu näihin vuodenaikoihin, varaa vuokra-auto varauspalvelussamme hyvissä ajoin, niin saat juuri matkaseurueellesi sopivan mallin. Autonvuokrausvertailussa voit verrata vuokra-autoja ja hintoja Wienissä helposti, katsoa tarjoukset ja valita haluamasi lisävarusteet valikoimastamme. Lisävarusteet, kuten lasten kanssa matkustettaessa lastenistuin, ilmastointi ja navigaattori, sujuvoittavat matkantekoa. Katso koko laaja vuokra-autovalikoima ja tee varaus helposti ja nopeasti suoraan varauspalvelussamme.

Tutustu kohteeseen Wien

Tutustu kohteeseen Wien Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!