Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Wienissä

Itävallan pääkaupunki Wien tarjoaa kävijöilleen muun muassa kauniita rakennuksia, maistuvia herkkuja ja historian siipien havinaa. Tonavan rannalla sijaitseva kaupunki tunnetaan erityisesti hyvästä teatteri- ja musiikkitarjonnastaan sekä tietysti kahviloistaan, onhan Itävalta sacherkakun kotimaa. Vuokraa auto Wienissä, niin ehdit nähdä ja kokea enemmän.

Lennot Wieniin laskeutuvat Wienin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin 18 kilometrin päässä Wienin keskustasta. Lyhyen matkan kentältä hotellille voi taittaa erinomaisesti vuokra-autolla. Paras tapa ottaa alle vuokra-auto on varata se suoraan lentokentälle, jolloin saat auton käyttöösi heti saapuessasi Wieniin. Wienin kansainvälisellä lentoasemalla on useita autonvuokraamojen palvelupisteitä ja hyvä valikoima erityyppisiä vuokra-autoja, joista löytyy sopiva kaikille matkaseurueille. Katso kaikki saatavana olevat vaihtoehdot ja hinnat Wienissä kätevästi varauspalvelustamme.

Vuokra-autolla Wienissä

Wien on Euroopan kauneimpiin kuuluva, eläväinen ja kosmopoliittinen kaupunki. Vaikuttavasta historiastaan huolimatta Wienissä ja sen ympäristössä on historiallisten kohteiden lisäksi paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Wien muistuttaa kooltaan Euroopan suurimpia kaupunkeja, joten välimatkat ovat pitkiä jopa keskustan alueella ja erityisesti sen ulkopuolella. Autonvuokraus Wienissä on siis kätevä vaihtoehto liikkumista ajatellen. Tutustumisen arvoisia kohteita kaupunkialueella ja sen liepeillä ovat muun muassa kolme keisarillista linnaa, Hofburg, Schönbrunn ja Belvedere. Jos matkasi ajoittuu kesäaikaan, ota allesi vuokra-auto, suuntaa välillä pois kaupungin kaduilta ja lähde tutustumaan Itävallan kauniiseen maaseutuun.

Kun vuokraat auton Wienissä, ehdit nähdä ja kokea matkasi aikana monenlaista. Vuokra-autolla pääset tutustumaan Itävaltaan helposti myös laajemmin. Wien sijaitsee vain noin 60 kilometrin päässä Itävallan itärajasta, ja esimerkiksi Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan ei ole kovin pitkä matka. Autonvuokraus Wienissä on hyvä vaihtoehto, jos haluat pistäytyä matkallasi myös Itävallan naapurimaiden puolella.

Wienissä matkailijalle on tarjolla laaja valikoima erilaisia hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja. Wien tarjoaa hyvän valikoiman ylellisiä hotelleja niitä kaipaaville, mutta kaupungissa on tarjolla myös vaatimattomampaa majoitusta. Wienin parhaimmat hotellit ovat keskittyneet aivan ydinkeskustaan ja sen lähistölle. Sijainti näkyy usein myös hinnassa, ja edullisempaa majoitusta kaipaavan kannattaa suunnata hieman kauemmaksi keskustasta. Kun vuokraat auton Wienissä, hotellin sijainnilla ei ole niin suurta merkitystä, kun paikasta toiseen liikkuminen on helppoa. Hotellivaraukset Wieniin teet helposti varauspalvelussamme. Voit myös varata lennot ja hotellin Wieniin pakettimatkana. Matkapaketit löydät kätevästi varauspalvelumme kautta.

Vuokra-auto on hyvä vaihtoehto liikkumiseen vuoden ympäri

Monien muiden kaupunkikohteiden tapaan Wien on hyvä matkakohde ympäri vuoden. Parhaimmillaan kaupunki on ehkä kuitenkin keväällä ja syksyllä. Ruuhkaisinta aikaa Wienissä ovat pääsiäinen, heinä‒elokuu ja joulunaika aina joulunalusviikoilta tammikuun alkupuolelle saakka. Myös hiihtoloma-aikaan ja syyslomalla Wienissä voi olla paljon turisteja. Lämpimien kesäkuukausien lisäksi Wien on erinomainen kaupunki vierailla myös talvella. Joulunaikaan kaupungissa on saksankielisille kaupungeille tyypilliset tunnelmalliset joulumarkkinat, ja talvisin aivan kaupungin keskustaan jäädytetään hieno luistinrata. Kun vuokraat auton Wienissä, pääset tutustumaan kaupungin ja sen lähialueiden tarjontaan helposti vuodenajasta riippumatta.

Tutustu vuokra-autovalikoimaan kätevästi varauspalvelussamme

Koska Wien on suosittu matkakohde erityisesti keväisin ja syksyisin, myös autovuokraamoissa saattaa olla silloin ruuhkaa. Jos siis matkasi ajoittuu näihin vuodenaikoihin, varaa vuokra-auto varauspalvelussamme hyvissä ajoin, niin saat juuri matkaseurueellesi sopivan mallin. Autonvuokrausvertailussa voit verrata vuokra-autoja ja hintoja Wienissä helposti, katsoa tarjoukset ja valita haluamasi lisävarusteet valikoimastamme. Lisävarusteet, kuten lasten kanssa matkustettaessa lastenistuin, ilmastointi ja navigaattori, sujuvoittavat matkantekoa. Katso koko laaja vuokra-autovalikoima ja tee varaus helposti ja nopeasti suoraan varauspalvelussamme.

Autonvuokraus kohteessa Wien: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Wien?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Wien halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Wien?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Wien keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Wien?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Wien?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Wien

Tutustu kohteeseen Wien Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!