Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Bratislava

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bratislava – hotellit

Premium Business Hotel Bratislava
4 out of 5
Priekopy 20/A, Bratislava
Hae hinnat
2.95 km kaupungin keskustasta
3.9/5Very Good! (50 arvostelua)
Hyvä parkkipaikka kellarissa

"Hääseurue valvotti vaikka tarjottiin korvatulppia..Aamupala ok,turvallinen pysäköinti rakennuksen pohjakerroksessa.Tallelokeroa ei saatu toimimaan.Vähän karulla paikalla mutta ajoi asiansa."…"

Arvosteltu 3.6.2014

Premium Business Hotel Bratislava
DoubleTree by Hilton Bratislava
4 out of 5
Trnavska Cesta 27/A, Bratislava
Hinta on 79 € per yö
2.67 km kaupungin keskustasta
4.4/5Wonderful! (285 arvostelua)
Kohtuuhintainen hotelli perhelomalla.

"Hotelli oli siisti ja palvelu oli hyvää. Vastaanoton virkailija neuvoin miten liikkua kaupungissa, ja mistä ostaa liput julkisiin kulkuneuvoihin. Tästä hotellista pääsee näppärästi bussilla vanhaankaupunkiin. Taksillakin pääsee vanhaan kaupunkiin, jolloin hinta on 10 - 15 euroa. Hotelli sijaitsee ..."…"

Arvosteltu 27.7.2019

DoubleTree by Hilton Bratislava
Sheraton Bratislava Hotel
5 out of 5
Pribinova 12, Bratislava
Hae hinnat
1.04 km kaupungin keskustasta
4.6/5Exceptional! (322 arvostelua)
Täyden kympin hotelli

"Siisti, rauhallinen ja todella viihtyisä hotelli. Ei mitään valitettavaa. Ehdottomasti ensi kerralla samaan hotelliin."…"

Arvosteltu 24.6.2019

Sheraton Bratislava Hotel
Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava
5 out of 5
Dvorakovo nabrezie, 6, Bratislava
Hae hinnat
1.36 km kaupungin keskustasta
4.7/5Exceptional! (302 arvostelua)
Huippulaatua

"Tähän hotelliin ei pety. Komea moderni rantarakennus, josta mukava matka keskustaan. Tyylikäs aamiainen hienolla näköalalla, palvelusta ei puutu mitään. Yksi toive liittyy koko Bratislavaan: Wienistä tulija säikähtää kalseaa ja hymytöntä (vaikkakin tehokasta) palvelua"…"

Arvosteltu 27.6.2014

Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava
Mercure Bratislava Centrum Hotel
4 out of 5
Zabotova 2, Bratislava 1, Bratislava
Hinta on 64 € per yö
1.41 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (765 arvostelua)

"Sweet hotel, quiet room, excellent wifi, bed was super comfortable. Was everything I could have hoped for. It's a 15 minute walk from the centre and almost next door to the railway station. The walk to the old town is extremely easy, you just basically follow a straight road for a tad over a ..."…"

Arvosteltu 8.10.2018

Mercure Bratislava Centrum Hotel
Hotel Blue Bratislava
3 out of 5
Riazanská 38, Bratislava
Hae hinnat
3.66 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (72 arvostelua)

"Saavuimme myöhään illalla.Keittiö oli jo suljettu,henkilökuntaa oli paikalla.Emme saaneet pikkupurtavaa tai juomaa vaikka osalle asiakkaista tarjoiltiin.Respan ystävällinen nuori nainen palveli erinomaisesti."…"

Arvosteltu 1.5.2019

Hotel Blue Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
4 out of 5
Hviezdoslavovo Nam 3, Bratislava
Hinta on 87 € per yö
0.22 km kaupungin keskustasta
4.6/5Exceptional! (989 arvostelua)

"Ensinnäkin upea rakennus jo ulkoapäinkin ja respassa ertyisen hyvä ja ystävällinen palvelu. Huone todella tilava ja hyvin ilmastoitu ja myös kylpyhuone tilava ja käytännöllinen. Hyvä aamiainen kuohuviineineen kaikkineen."…"

Arvosteltu 31.7.2019

Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Apollo Hotel Bratislava
4 out of 5
Dulovo Namestie 1, Bratislava
Hinta on 64 € per yö
2 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (866 arvostelua)
Neljän tähden hotellikokemus kohtuuhintaan

"Hotellirakennus oli melko vanha, mutta esimerkiksi kylpyhuone oli ensiluokkaisessa kunossa ja moderni. Lämpötila huoneessa oli oudon korkea sinne saavuttaessa, mutta sen sai säädettyä alemmaksi. Ilmanvaihto varsin äänekäs."…"

Arvosteltu 24.12.2019

Apollo Hotel Bratislava
Lindner Hotel Gallery Central
4 out of 5
Metodova 4, Bratislava
Hinta on 81 € per yö
2.18 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (300 arvostelua)

"The lobby area and the hallway leading to the shopping center smelled of some sort of smoke. The room itself was clean and nice and the view from the bar on the 13th floor was great."…"

Arvosteltu 4.3.2019

Lindner Hotel Gallery Central
Arcadia Boutique Hotel
4 out of 5
Frantiskanska 3, Bratislava
Hinta on 89 € per yö
0.17 km kaupungin keskustasta
4.6/5Exceptional! (646 arvostelua)

"Loistava henkilökunta ,hyvä sijainti ,monipuolinen aamupala"…"

Arvosteltu 14.2.2020

Arcadia Boutique Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Bratislava
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Bratislava, Bratislava

Hotellit Bratislavassa: Bratislava on Slovakian pääkaupunki. Myös väkiluvun perusteella tämä maan suurin kaupunki sijaitsee Slovakian lounaisosassa aivan Itävallan ja Unkarin rajalla. Tonavan halkoma kaupunki on Slovakian hallinnollinen ja kulttuurillinen keskus ja maan tärkein turistikohde. Sen ansiosta Bratislavassa onkin paljon viehättäviä hotelleja, joihin mahtuu niin edullisia budjettihotelleja kuin kauniita luksushotellejakin. Slovakian hintataso on verrattain edullinen, joten tasokkaan majoituksen voi löytää halvallakin.

Saavu lentäen, junalla tai autolla

Bratislavaan pääsee joko lentämällä kaupungin reunalla sijaitsevalle lentokentälle tai vaihtoehtoisesti junalla muualta Keski-Euroopasta, jonne saattaa olla paremmat lentoyhteydet. Bratislava onkin junaliikenteen risteyspaikka, jonne johtavat rautatiet joka ilmansuunnasta. Sen keskeinen sijainti takaa, että kulkeminen Bratislavaan on helppoa. Kaupunkiin johtaa myös useita suuria valtateitä, ja Tonavaa pitkin Bratislavan satamasta on yhteydet Mustallemerelle ja Pohjanmerelle.

Lasten kaupunki

Bratislavan historia on hyvin monipuolinen ja kiehtova. Alueella tiedetään olleen asutusta jo 5 000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, ja keskeisen sijaintinsa ansiosta siitä on jo varhain tullut merkittävä risteyskohta monenlaiselle liikenteelle aina muinaisista kauppareiteistä tähän päivään saakka. Tästä johtuen Bratislavan alueella monien eri kansojen vaikutus näkyy niin arkkitehtuurissa, kulinaarisessa elämässä kuin yleisessä elämäntavassakin. Bratislava on nykyään monipuolinen tapahtumakaupunki, ja se soveltuu hyvin monenlaisille matkalaisille, sillä esimerkiksi lapset on otettu hyvin huomioon. Tapahtumakalenterissa on tarjontaa moneen makuun, myös perheen pienimmille. Lisäksi Lapset viihtyvät esimerkiksi nähtävyysjunassa, lapsille suunnatussa taidemuseo Bibianassa sekä Bratislavan zoologisessa puutarhassa. Taidemuseo Bibianan jatkuvasti vaihtuvat näyttelyt on suunniteltu tarjoamaan lapsille interaktiivisia oppimiskokemuksia ja erilaisia luovan toiminnan vaihtoehtoja. Zoologinen puutarha puolestaan ei ole pelkkä eläintarha, vaan uhanalaisten lajien pelastamiselle omistautunut tieteellisen tutkimuksen laitos. Eläintarhassa järjestetään erilaisia opetusohjelmia kaikenikäisille, mikä toimii osana sen tavoitetta valistaa ihmisiä uhanalaisten eläinten tilanteesta maailmassa.

Historian havinaa

Bratislavan vanha kaupunki kertoo tarinoita kaupungin pitkästä ja vivahteikkaasta historiasta. Keskiaikaiset rakennukset ja esimerkiksi Mikaelin portti ovat Bratislavan tärkeimpiä nähtävyyksiä. Bratislavan keskiaikainen vanha kaupungintalo toimii nykyään kaupunginmuseona, ja esimerkiksi Pyhän Martinuksen katedraali on huikea historiallinen nähtävyys, sillä siellä on kruunattu unkarilaisia kuninkaita ja nähty Beethovenin itsensä ensiesitys sävellykselle. Katedraali kohoaa korkealle ja on hyvin näkyvä maamerkki Bratislavan vanhassa kaupungissa. Keskustan laitamilla kalliojyrkänteellä sijaitsee Devinin linna Tonavan ja Moravan yhtymäkohdassa. Linna on toiminut tähystyspaikkana jo 700-luvulla, ja nykyään se on Slovakian suurin säilynyt linna. Slovakia on varsinainen linnojen maa peräti 300 linnallaan. Linnat toimivat moninaisina tapahtumanäyttämöinä, ja niissä järjestetään esimerkiksi konsertteja ja festivaaleja. Devinin linnaa pidetään Slovakian ikonina, ja se on avoinna yleisölle ympäri vuoden. Sen alueella sijaitsevia ravintoloita pidetään suuressa arvossa, ja onpa siellä myös ylellinen hotelli. Bratislavassa sijaitsee myös Bratislavan linna, joka on kaikessa kulttuurihistoriallisessa arvossaan osa Slovakian kansallismuseon näyttelyaluetta.

Bratislava on varsin vehreä kaupunki, joka tarjoaa paljon mukavia ulkoilma-aktiviteetteja. Sen sijainti Karpaattien juurella ja Tonavan jokivarsilehtojen alueella tarkoittaa hyvin monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Metsiä ja puistoja sekä muita virkistysalueita on jopa aivan keskustassa, ja esimerkiksi vaeltaminen on hyvin suosittua näissä upeissa kansallismaisemissa. Tonavan rannalla sijaitseva Janka Král -puisto on Euroopan vanhin julkinen puisto, joka perustettiin jo 1700-luvulla. Horskýn puisto on puolestaan kaupungin suurin. Se sijaitsee vanhassa kaupungissa, joten siihen pääsee tutustumaan monien muiden nähtävyyksien ohessa. Modernimpaa kaupunkielämää kaipaavillekin Bratislava on hyvä kohde, sillä sen kaupunkikuvassa ovat vahvasti esillä viihtyisät kahvilat ja ravintolat unohtamatta monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Kaupunkikierroksella kannattaa etsiä paikallisiin nähtävyyksiin kuuluvia patsaita, joista erikoisin lienee pronssinen Cumil-patsas. Se esittää miestä, joka kurkistaa kadun viemäriaukosta. Bratislavan yleisimpiä matkamuistoja taitavatkin olla Cumilin kanssa otetut valokuvat.

Hotellivaraus Bratislavassa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Bratislavassa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Bratislavassa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Bratislavassa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Bratislavassa haluaminasi päivinä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Bratislava?
Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava on Expedian asiakkaiden suosima. Tässä 5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on 2 ravintolaa ja sisäuima-allas. Bratislavan linna sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä. LOFT Premium & Wilson Palace ja Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava ovat myös matkustajien suosiossa ja sopivat täydellisesti matkallesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Bratislava, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellivaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli useimmissa tapauksissa 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Mikäli varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat joka tapauksessa voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varauksen teosta. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimella, niin löydät kohteen Bratislava parhaat tarjoukset.
Mikä on paras edullinen hotelli kohteessa Bratislava?
Arvosteluihin perustuen Marrol’s Boutique Hotel on suosittu hotelli, joka soveltuu edullisempaa majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi. Muita halpoja vaihtoehtoja ovat Mercure Bratislava Centrum Hotel ja Art Hostel Taurus B&B.
Mikä on paras majoituspaikka lomalle lasten kanssa kohteessa Bratislava?
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava on perheiden suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja pyykinpesutilat. Muihin hyviin vaihtoehtoihin lasten kanssa vietettävälle lomalle kuuluvat Hotel Bratislava ja Skaritz Hotel And Residence. Myös nähtävyydet, kuten Ondrej Nepela Arena ja Bratislavan eläintarha sopivat kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras hotelli pariskunnille kohteessa Bratislava?
Arcadia Boutique Hotel on pariskuntien suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Muita loistavia vaihtoehtoja romanttiselle lomalle ovat Mamaison Residence Sulekova Bratislava ja LOFT Hotel Bratislava.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Bratislava?
Ibis Bratislava Centrum on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja baari/aulabaari. Mamaison Residence Sulekova Bratislava on toinen hyvä vaihtoehto, jos lomailet lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras luksusmajoituspaikka kohteessa Bratislava?
Arcadia Boutique Hotel on 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön ravintolan ja täyden palvelun kylpylän, ja se on suosittu vaihtoehto tyylikästä majoituspaikkaa etsiville Expedian matkailijoille . NH Bratislava Gate One ja DoubleTree by Hilton Bratislava ovat kaksi muuta suosittua luksusvaihtoehtoa matkallesi.
Mikä on paras boutique-tyylinen majoituspaikka kohteessa Bratislava?
Hotel Danubia Gate on tyylikästä yöpymispaikkaa etsivien matkustajien suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ravintolan ja baarin. Hotel Château Amade ja APLEND CITY Hotel Michalska ovat kaksi muuta boutique-hotellia.
Mikä on paras hotelli kohteessa Bratislava, jos haluaa yöpyä lähellä alueen historiallisia kohteita?
Matkustusasiantuntemuksemme perusteella Art Hotel William on historiasta kiinnostuneiden suosima 4 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Pari muuta lähellä historiallisia kohteita sijaitsevaa vaihtoehtoa ovat Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava and Falkensteiner Hotel Bratislava. Muihin huomionarvoisiin nähtävyyksiin kuuluvat Bratislavan linna, Arkkipiispan palatsi ja Hviezdoslavovo-aukio.
Millaista on yöpyä kohteessa Bratislava?
Bratislava tarjoaa historiasta kiinnostuneille mielenkiintoisia kohteita, mutta kaikki matkailijat voivat myös nauttia tästä eloisista baareista tunnetusta kohteesta. Tämä kulttuurisesti rikas ja kompakti kaupunki houkuttelee myös kahviloista, museoista ja kiertoajeluista kiinnostuneita. Suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu Bratislavan linna. Kohteessa Bratislava on 206 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitä minun kannattaa tehdä vieraillessasi kohteessa Bratislava?
Kaupungin kulttuurikohteisiin kuuluvat Bratislavan kaupunginmuseo, Slovakian kansallisgalleria ja Arena-teatteri. Suosittuihin perhenähtävyyksiin kuuluvat Ondrej Nepela Arena, Bratislavan eläintarha ja Dunajská Stredan vesipuisto. Kaupunki tunnetaan historiallisista kohteista, ja Bratislavan linna, Arkkipiispan palatsi ja Hviezdoslavovo-aukio ovat myös huomionarvoisia nähtävyyksiä.

Hotellit Bratislava - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle