Bratislava

Hotellit Bratislava

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bratislava – hotellit

Sheraton Bratislava Hotel
5 out of 5
Pribinova 12, Bratislava
110 €
per yö
20. lokak.–21. lokak.
4.6/5Poikkeuksellinen! (280 arvostelua)
Täyden kympin hotelli

"Siisti, rauhallinen ja todella viihtyisä hotelli. Ei mitään valitettavaa. Ehdottomasti ensi kerralla samaan hotelliin."…"

Arvosteltu 24.6.2019

Sheraton Bratislava Hotel
Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava
5 out of 5
Dvorakovo nabrezie, 6, Bratislava
117 €
per yö
20. lokak.–21. lokak.
4.8/5Poikkeuksellinen! (266 arvostelua)
Huippulaatua

"Tähän hotelliin ei pety. Komea moderni rantarakennus, josta mukava matka keskustaan. Tyylikäs aamiainen hienolla näköalalla, palvelusta ei puutu mitään. Yksi toive liittyy koko Bratislavaan: Wienistä tulija säikähtää kalseaa ja hymytöntä (vaikkakin tehokasta) palvelua"…"

Arvosteltu 27.6.2014

Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava
Hotel Tatra
4 out of 5
Namestie 1 Maja 5, Bratislava
76 €
per yö
28. lokak.–29. lokak.
3.9/5Erittäin hyvä! (223 arvostelua)

"Monipuolinen aamupala. Huonesiivous ylimalkaisesti tehty. Vastaanotossa ystävällinen palvelu."…"

Arvosteltu 4.5.2019

Hotel Tatra
Park Inn by Radisson Danube Bratislava
4 out of 5
Rybné nám 1, Bratislava
64 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.
3.8/5Hyvä! (499 arvostelua)
Radisson Hotel Park Inn

"Huone oli siisti, kohtuullisen kokoinen, rauhallinen, ulkoseinältä kauniit näkymät linnoitukselle. Palvelu oli luontevaa ja kohteliasta. Kuntosali oli erittäin hyvin varusteltu ja iso. Kylpyläosasto saunoineen ja altaineen rentoutti mukavasti päivän kiertelyn jälkeen. Aamupala oli riittävän monipuolinen ..."…"

Arvosteltu 8.5.2019

Park Inn by Radisson Danube Bratislava

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile tuloksiesi lajittelemista näillä vaihtoehdoilla

ibis Bratislava Centrum
3 out of 5
Zamocka 38, Bratislava
52 €
per yö
4. marrask.–5. marrask.
4/5Erittäin hyvä! (813 arvostelua)
Pientä parannettavaa

"Oli hotellin hintataso tai tähtien määrä mikä hyvänsä odotan, että huoneesta löytyy edes yksi maksuton vesipullo ja roskakori muualtakin kuin kylpyhuoneesta. Lisäksi ottaen huomioon, että hotelli on melkein raitiovaunukiskojen päällä, paremmin ääntä pitävät ikkunat olisivat olleet toivottuja. Palvelun ..."…"

Arvosteltu 31.10.2018

ibis Bratislava Centrum
Arcadia Boutique Hotel
4 out of 5
Frantiskanska 3, Bratislava
93 €
per yö
28. lokak.–29. lokak.
4.6/5Poikkeuksellinen! (551 arvostelua)
Hyvä hotelli

"Siisti ja hyvätasoinen hotelli vanhassa kaupungissa. Hyvä aamupala."…"

Arvosteltu 17.12.2018

Arcadia Boutique Hotel
Apollo Hotel Bratislava
4 out of 5
Dulovo Namestie 1, Bratislava
59 €
per yö
20. lokak.–21. lokak.
4.2/5Erittäin hyvä! (814 arvostelua)

"Kaikki oli loistavaa, kaverini ihmetteli kun henkilökunta ei tervehtinyt esim aamulla, itseäni ei haitannut, ilmeisesti maan tapa, kaverini mielestä Suomessa saisi potkut tuolla käytöksellä."…"

Arvosteltu 15.7.2019

Apollo Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
4 out of 5
Štefánikova 4, Bratislava
71 €
per yö
30. lokak.–31. lokak.
4.7/5Poikkeuksellinen! (1,625 arvostelua)

"Todella hyvä ja rauhallinen sijainti, maksuton minibaari, mikä täytettiin päivittäin sekä hotellin oma panimo. Kaikki kohteet kävelymatkan päässä. Tasokas huone. Olutbaarin baarimikko oli elämäänsä kyllästynyt vätys, jolta ei kunnollista asiakaspalvelua saanut. Vastaanotosta yritimme varata laivaliput ..."…"

Arvosteltu 10.7.2019

LOFT Hotel Bratislava
Hotel Saffron
4 out of 5
Radlinskeho 27, Bratislava
54 €
per yö
19. lokak.–20. lokak.
4.2/5Erinomainen! (490 arvostelua)
a few fine day in Bratislava 2019

"Ihan mukava hotelli ja hyvällä paikalla ei ollut kuin noin 1,5 kilometriä jääkiekkoareenalle matkaa.Sisäänkirjautumisessa pieni ongelma kun hotellin säännöissä oli että vain 2 henkilöä mukaan lukien lapsi saa olla normi kahden hengen huoneessa ja meitä oli kolme. Tosin tuo oli minun moka kun en katsonut ..."…"

Arvosteltu 1.6.2019

Hotel Saffron
Devin Hotel
4 out of 5
Riecna 4, Bratislava
72 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.
4.5/5Upea! (415 arvostelua)
Huippuhotelli loistavalla sijainnilla

"Upea hotelli loistavalla sijainnilla. Saimme huoneen, jossa oli pieni parveke ja näkymä Tonava-joelle. Vanhakaupunki oli avian vieressä. Aamiainen ihan huippu kuohuviineineen. Alhaalla oli spa, jossa edullisia hierontoja."…"

Arvosteltu 17.7.2019

Devin Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Bratislava
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Bratislava, Bratislava

Hotellit Bratislavassa: Bratislava on Slovakian pääkaupunki. Myös väkiluvun perusteella tämä maan suurin kaupunki sijaitsee Slovakian lounaisosassa aivan Itävallan ja Unkarin rajalla. Tonavan halkoma kaupunki on Slovakian hallinnollinen ja kulttuurillinen keskus ja maan tärkein turistikohde. Sen ansiosta Bratislavassa onkin paljon viehättäviä hotelleja, joihin mahtuu niin edullisia budjettihotelleja kuin kauniita luksushotellejakin. Slovakian hintataso on verrattain edullinen, joten tasokkaan majoituksen voi löytää halvallakin.

Saavu lentäen, junalla tai autolla

Bratislavaan pääsee joko lentämällä kaupungin reunalla sijaitsevalle lentokentälle tai vaihtoehtoisesti junalla muualta Keski-Euroopasta, jonne saattaa olla paremmat lentoyhteydet. Bratislava onkin junaliikenteen risteyspaikka, jonne johtavat rautatiet joka ilmansuunnasta. Sen keskeinen sijainti takaa, että kulkeminen Bratislavaan on helppoa. Kaupunkiin johtaa myös useita suuria valtateitä, ja Tonavaa pitkin Bratislavan satamasta on yhteydet Mustallemerelle ja Pohjanmerelle.

Lasten kaupunki

Bratislavan historia on hyvin monipuolinen ja kiehtova. Alueella tiedetään olleen asutusta jo 5 000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, ja keskeisen sijaintinsa ansiosta siitä on jo varhain tullut merkittävä risteyskohta monenlaiselle liikenteelle aina muinaisista kauppareiteistä tähän päivään saakka. Tästä johtuen Bratislavan alueella monien eri kansojen vaikutus näkyy niin arkkitehtuurissa, kulinaarisessa elämässä kuin yleisessä elämäntavassakin. Bratislava on nykyään monipuolinen tapahtumakaupunki, ja se soveltuu hyvin monenlaisille matkalaisille, sillä esimerkiksi lapset on otettu hyvin huomioon. Tapahtumakalenterissa on tarjontaa moneen makuun, myös perheen pienimmille. Lisäksi Lapset viihtyvät esimerkiksi nähtävyysjunassa, lapsille suunnatussa taidemuseo Bibianassa sekä Bratislavan zoologisessa puutarhassa. Taidemuseo Bibianan jatkuvasti vaihtuvat näyttelyt on suunniteltu tarjoamaan lapsille interaktiivisia oppimiskokemuksia ja erilaisia luovan toiminnan vaihtoehtoja. Zoologinen puutarha puolestaan ei ole pelkkä eläintarha, vaan uhanalaisten lajien pelastamiselle omistautunut tieteellisen tutkimuksen laitos. Eläintarhassa järjestetään erilaisia opetusohjelmia kaikenikäisille, mikä toimii osana sen tavoitetta valistaa ihmisiä uhanalaisten eläinten tilanteesta maailmassa.

Historian havinaa

Bratislavan vanha kaupunki kertoo tarinoita kaupungin pitkästä ja vivahteikkaasta historiasta. Keskiaikaiset rakennukset ja esimerkiksi Mikaelin portti ovat Bratislavan tärkeimpiä nähtävyyksiä. Bratislavan keskiaikainen vanha kaupungintalo toimii nykyään kaupunginmuseona, ja esimerkiksi Pyhän Martinuksen katedraali on huikea historiallinen nähtävyys, sillä siellä on kruunattu unkarilaisia kuninkaita ja nähty Beethovenin itsensä ensiesitys sävellykselle. Katedraali kohoaa korkealle ja on hyvin näkyvä maamerkki Bratislavan vanhassa kaupungissa. Keskustan laitamilla kalliojyrkänteellä sijaitsee Devinin linna Tonavan ja Moravan yhtymäkohdassa. Linna on toiminut tähystyspaikkana jo 700-luvulla, ja nykyään se on Slovakian suurin säilynyt linna. Slovakia on varsinainen linnojen maa peräti 300 linnallaan. Linnat toimivat moninaisina tapahtumanäyttämöinä, ja niissä järjestetään esimerkiksi konsertteja ja festivaaleja. Devinin linnaa pidetään Slovakian ikonina, ja se on avoinna yleisölle ympäri vuoden. Sen alueella sijaitsevia ravintoloita pidetään suuressa arvossa, ja onpa siellä myös ylellinen hotelli. Bratislavassa sijaitsee myös Bratislavan linna, joka on kaikessa kulttuurihistoriallisessa arvossaan osa Slovakian kansallismuseon näyttelyaluetta.

Bratislava on varsin vehreä kaupunki, joka tarjoaa paljon mukavia ulkoilma-aktiviteetteja. Sen sijainti Karpaattien juurella ja Tonavan jokivarsilehtojen alueella tarkoittaa hyvin monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Metsiä ja puistoja sekä muita virkistysalueita on jopa aivan keskustassa, ja esimerkiksi vaeltaminen on hyvin suosittua näissä upeissa kansallismaisemissa. Tonavan rannalla sijaitseva Janka Král -puisto on Euroopan vanhin julkinen puisto, joka perustettiin jo 1700-luvulla. Horskýn puisto on puolestaan kaupungin suurin. Se sijaitsee vanhassa kaupungissa, joten siihen pääsee tutustumaan monien muiden nähtävyyksien ohessa. Modernimpaa kaupunkielämää kaipaavillekin Bratislava on hyvä kohde, sillä sen kaupunkikuvassa ovat vahvasti esillä viihtyisät kahvilat ja ravintolat unohtamatta monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Kaupunkikierroksella kannattaa etsiä paikallisiin nähtävyyksiin kuuluvia patsaita, joista erikoisin lienee pronssinen Cumil-patsas. Se esittää miestä, joka kurkistaa kadun viemäriaukosta. Bratislavan yleisimpiä matkamuistoja taitavatkin olla Cumilin kanssa otetut valokuvat.

Hotellivaraus Bratislavassa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Bratislavassa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Bratislavassa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Bratislavassa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Bratislavassa haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Bratislava

Hotellit Bratislava - viimeaikaiset arvostelut