Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Burgosin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Burgosin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Burgosin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Burgosin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Burgosin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Burgosin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Burgosin linna lähellä kohdetta Burgosin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Burgosin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 121 majoitusliikettä kohteen Burgosin linna lähellä
Hotel Rice Palacio de los Blasones 60 €
Hotel Rice Palacio de los Blasones

Hotel Rice Palacio de los Blasones

C/ Fernán González 8-10, Burgos, Burgos
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  San Gil Abadin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arco de San Gil ja Centro de Arte de Caja de Burgos ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  AC Hotel Burgos by Marriott 129 €
  AC Hotel Burgos by Marriott

  AC Hotel Burgos by Marriott

  Paseo de la Audiencia, 7, Burgos, Burgos
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Burgos Teatro Principal ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja San Nicolásin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Abba Burgos Hotel 95 €
   Abba Burgos Hotel

   Abba Burgos Hotel

   Calle Fernan Gonzalez, 72, Burgos, Burgos
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Atapuercan konferenssikeskus ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. San Nicolásin kirkko ja A Pedro de Barrantes y Aldana ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Silken Gran Teatro Burgos 70 €
    Hotel Silken Gran Teatro Burgos

    Hotel Silken Gran Teatro Burgos

    Avenida del Arlanzón, 8, Burgos, Burgos
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Arco de San Juan ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza del Mio Cid ja El Cidin patsas ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Collection Palacio de Burgos 105 €
     NH Collection Palacio de Burgos

     NH Collection Palacio de Burgos

     Calle de la Merced, 13, Burgos, Burgos
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nuestra Señora de la Mercedin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Burgos Teatro Principal ja Arco de Santa María (kaarimonumentti) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Mesón del Cid 74 €
      Mesón del Cid

      Mesón del Cid

      Plaza de Santa María, 8, Burgos, Burgos
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       San Nicolásin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja Burgos Teatro Principal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Almirante Bonifaz 65 €
       Hotel Almirante Bonifaz

       Hotel Almirante Bonifaz

       Vitoria, 22-24, Burgos
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Arco de San Juan ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. San Lesmes Abadin kirkko ja Marceliano Santamarían taidemuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Bulevar 45 €
        Hotel Bulevar

        Hotel Bulevar

        Bonifacio Zamora de Usabel, 1, Burgos, Burgos
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Museo de Burgos (museo) ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Burgos Teatro Principal ja Arco de Santa María (kaarimonumentti) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.