Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Burgosin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Burgosin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Burgosin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Burgosin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Burgosin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Burgosin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Burgosin linna lähellä kohdetta Burgosin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Burgosin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 110 majoitusliikettä kohteen Burgosin linna lähellä
Hotel Rice Palacio de los Blasones 67 €
Hotel Rice Palacio de los Blasones

Hotel Rice Palacio de los Blasones

C/ Fernán González 8-10, Burgos, Burgos
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  San Gil Abadin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arco de San Gil ja Centro de Arte de Caja de Burgos ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Silken Gran Teatro Burgos 62 €
  Hotel Silken Gran Teatro Burgos

  Hotel Silken Gran Teatro Burgos

  Avenida del Arlanzón, 8, Burgos, Burgos
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Arco de San Juan ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza del Mio Cid ja El Cidin patsas ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   NH Collection Palacio de Burgos 92 €
   NH Collection Palacio de Burgos

   NH Collection Palacio de Burgos

   Calle de la Merced, 13, Burgos, Burgos
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Nuestra Señora de la Mercedin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Burgos Teatro Principal ja Arco de Santa María (kaarimonumentti) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    AC Hotel Burgos by Marriott 79 €
    AC Hotel Burgos by Marriott

    AC Hotel Burgos by Marriott

    Paseo de la Audiencia, 7, Burgos, Burgos
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Burgos Teatro Principal ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja San Nicolásin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mesón del Cid 70 €
     Mesón del Cid

     Mesón del Cid

     Plaza de Santa María, 8, Burgos, Burgos
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      San Nicolásin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja Burgos Teatro Principal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Abba Burgos Hotel 68 €
      Abba Burgos Hotel

      Abba Burgos Hotel

      Calle Fernan Gonzalez, 72, Burgos, Burgos
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Atapuercan konferenssikeskus ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. San Nicolásin kirkko ja A Pedro de Barrantes y Aldana ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Rice Reyes Católicos 50 €
       Hotel Rice Reyes Católicos

       Hotel Rice Reyes Católicos

       Avenida Reyes Catolicos, 30, Burgos, Burgos
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Plaza de España ja Burgosin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Arco de San Juan ja San Lesmes Abadin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hostel Catedral Burgos 58 €
        Hostel Catedral Burgos

        Hostel Catedral Burgos

        Calle Huerto del Rey 5, Burgos, Burgos
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Plaza Mayor ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Centro de Arte de Caja de Burgos ja San Gil Abadin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.