Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Burgosin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Burgosin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Burgosin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Burgosin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Burgosin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Burgosin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Burgosin linna lähellä kohdetta Burgosin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Burgosin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 120 majoitusliikettä kohteen Burgosin linna lähellä
Hotel Rice Palacio de los Blasones 54 €
Hotel Rice Palacio de los Blasones

Hotel Rice Palacio de los Blasones

C/ Fernán González 8-10, Burgos, Burgos
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  San Gil Abadin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arco de San Gil ja Centro de Arte de Caja de Burgos ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Collection Palacio de Burgos 77 €
  NH Collection Palacio de Burgos

  NH Collection Palacio de Burgos

  Calle de la Merced, 13, Burgos, Burgos
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nuestra Señora de la Mercedin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Burgos Teatro Principal ja Arco de Santa María (kaarimonumentti) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Silken Gran Teatro Burgos 58 €
   Hotel Silken Gran Teatro Burgos

   Hotel Silken Gran Teatro Burgos

   Avenida del Arlanzón, 8, Burgos, Burgos
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Arco de San Juan ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza del Mio Cid ja El Cidin patsas ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    AC Hotel Burgos by Marriott 74 €
    AC Hotel Burgos by Marriott

    AC Hotel Burgos by Marriott

    Paseo de la Audiencia, 7, Burgos, Burgos
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Burgos Teatro Principal ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja San Nicolásin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Abba Burgos Hotel 67 €
     Abba Burgos Hotel

     Abba Burgos Hotel

     Calle Fernan Gonzalez, 72, Burgos, Burgos
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Atapuercan konferenssikeskus ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. San Nicolásin kirkko ja A Pedro de Barrantes y Aldana ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Centro Los Braseros 34 €
      Hotel Centro Los Braseros

      Hotel Centro Los Braseros

      Avenida Del Cid 2 Bis, Burgos, Burgos
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Casa del Cordón ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza de España ja Arco de San Juan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mesón del Cid 64 €
       Mesón del Cid

       Mesón del Cid

       Plaza de Santa María, 8, Burgos, Burgos
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        San Nicolásin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja Burgos Teatro Principal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Puerta de Burgos 42 €
        Hotel Puerta de Burgos

        Hotel Puerta de Burgos

        Calle Vitoria 69, Burgos, Burgos
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marceliano Santamarían taidemuseo ja Burgosin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. San Lesmes Abadin kirkko ja Arco de San Juan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.