Dubai Marina

Dubai
Dubai Marina johon kuuluu kaupunki, taivas ja venesatama
Vieraile Dubain ensimmäisellä mittatyönä tehdyllä ranta-alueella, jonne on rakennettu kanavakaupunki, luksusasuntoja, puistoja, promenadeja ja monia ostospaikkoja.

Dubai Marina on yksi maailman suurimmista rakennetuista kanavakaupungeista. Ihaile korkeita luksusasuinrakennuksia ja lomahuoneistoja, jotka levittäytyvät lähes kolmen kilometrin alueelle pitkin Persianlahden rannikkoa.

Mahtava tapa tutustua alueeseen on perinteisen arabialaisen dhown kyydissä. Alueella on paljon nähtävää, ja risteilyjä järjestetään päivin ja öisin. Koko ranta-alue ja rakennettu huvisatama luotiin kaivamalla aavikkoa ja antamalla Persianlahden veden virrata alueelle.

Jos haluat pysyä kuivalla maalla, alueella on monia maisemoituja kävelyteitä ja puistoja. Lähde pitkälle ja nautinnolliselle seitsemän kilometrin kävelylle veden reunaa pitkin kulkevalle Marina Walk ‑kävelytielle. Kävelytie kulkee koko huvisatama-alueen ympäri. Pidä tauko ja nauti virvokkeita jossakin monista baareista ja ihaile viereen parkkeerattuja luksusjahteja ja pikaveneitä. Ota kaikki ilo irti veden läheisyydestä ja loikoile auringossa tai ui Jumeirah Beachillä.

Monet vierailijat tulevat alueelle ostosten perässä. Suuntaa suureen Dubai Marina Mall‑ostoskeskukseen, jossa on yli 120 liikettä. Ostoskeskuksen ulkopuolella voit perehtyä Marina Market ‑alueen kioskien tarjontaan. Se sijaitsee ostoskeskuksen takana kulkevalla promenadilla ja on auki keskiviikosta lauantaihin lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana. Promenadi on valaistu, ja sillä on lukuisia ravintoloita, joissa voit syödä myös ulkona. Tule tänne lounaalle tai takaisin illalliselle.

Jos kaipaat vielä enemmän vaihtelua aterioille, vieraile ostoskeskuksen 7-kerroksisessa Gourmet Tower‑tornissa. Sen jokainen kerros tarjoaa erilaisen illalliskonseptin ja 360 asteen näkymät kaupungin siluettiin ja Persianlahdelle.

Dubai Marina sijaitsee Dubain länsiosassa noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Paikalle pääsee helposti autolla Sheikh Zayed Roadia pitkin tai kaupungista Dubain metron punaisella linjalla.


Suositut vierailukohteet

Aktiviteetit


Huippuhotellit kohteessa Dubai Marina

Rove Dubai Marina
Rove Dubai Marina
3 out of 5
Dubai Marina Promenade, PO Box 119444, Dubai, Dubai
Hinta on 126 € per yö ajalle 19. jouluk. viiva 20. jouluk.
126 €
per yö
19. jouluk.–20. jouluk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
4,6/5 Wonderful! (884 arvostelua)
"Todella siisti huone ja ystävällinen henkilökunta. Vierailumme hieman piteni ja muutaman lisäyön ostaminen vastaanotosta sujui kivuttomasti ja helposti. Huone oli aina poissaolomme aikana siivottu ja vesipullot ym. täytetty."

Arvosteltu 6.8.2022

Rove Dubai Marina
Millennium Place Marina
Millennium Place Marina
Al Marsa Street, Dubai Marina, Dubai, Dubai
Hinta on 166 € per yö ajalle 19. jouluk. viiva 20. jouluk.
166 €
per yö
19. jouluk.–20. jouluk.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 2 ravintolasta. Asiakkaamme ...
4,4/5 Wonderful! (328 arvostelua)
"We stayed for a week. Wonderful staff, amazing breakfast, always clean room, comfy beds, great location by the metro, Dubai marina and mall. Would stay again!"

Arvosteltu 1.12.2022

Millennium Place Marina
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
5 out of 5
Al Mattla'ee Street, Dubai Marina, Dubai
Hinta on 172 € per yö ajalle 19. jouluk. viiva 20. jouluk.
172 €
per yö
19. jouluk.–20. jouluk.
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta valet-pysäköinnistä ja 2 ulkouima-altaasta. Asiakkaamme ...
4,2/5 Excellent! (1 002 arvostelua)
Very nice hotel with decent location
"If top class hotel is needed this could be the one. Very clean, nice and big rooms with friendly service whatever time was. Not own beach, but nice pool and still walkable distance to beach if needed."

Arvosteltu 7.11.2021

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Roda Amwaj Suites
Roda Amwaj Suites
The Walk, Jumeirah Beach Residence, Dubai, 555613
Hinta on 185 € per yö ajalle 10. jouluk. viiva 11. jouluk.
185 €
per yö
10. jouluk.–11. jouluk.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 2 ulkouima-altaasta. ...
4,2/5 Very Good! (579 arvostelua)
Vanha rakennus Dubaihin.
"Ikä alkaa näkyä huoneiston kunnossa."

Arvosteltu 3.12.2021

Roda Amwaj Suites
Address Dubai Marina
Address Dubai Marina
5 out of 5
Al Marsa Street, 66 Dubai Marina, PO Box 32923, Dubai
Hinta on 380 € per yö ajalle 16. jouluk. viiva 17. jouluk.
380 €
per yö
16. jouluk.–17. jouluk.
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta valet-pysäköinnistä ja venesatamasta. Asiakkaamme kehuvat ...
4,7/5 Exceptional! (882 arvostelua)
Loistovalinta
"Yövymme usein liikematkoilla The Address ketjun hotelleissa, sijainnit, palvelu ja laatu on aina priimaa. Hyvän kokoiset huoneet ja loistavat sängyt. Allasalue on todella upea ja kiva paikka hengailuun"

Arvosteltu 18.12.2021

Address Dubai Marina
Hilton Dubai Jumeirah
Hilton Dubai Jumeirah
5 out of 5
The Walk, Dubai Marina, Jumeirah Beach Residence, Dubai
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 273 € per yö ajalle 20. jouluk. viiva 21. jouluk.
273 €
per yö
20. jouluk.–21. jouluk.
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 2 ulkouima-altaasta. Asiakkaamme kehuvat ...
4,2/5 Excellent! (999 arvostelua)
"The location is extremely good, private beach and dubai marina and good walking streets when you go outside. Also marina mall and a few supermarkets closeby. Hotel is pretty modern and nice. The room was clean and the cleaning staff were always happy, thank you for them. First room smelled like cigarette ..."

Arvosteltu 13.6.2022

Hilton Dubai Jumeirah
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muita kaupunginosia kohteessa Dubai MarinaDubai Marina

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: