COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Dubai MarinaDubai

Vieraile Dubain ensimmäisellä mittatyönä tehdyllä ranta-alueella, jonne on rakennettu kanavakaupunki, luksusasuntoja, puistoja, promenadeja ja monia ostospaikkoja.

Dubai Marina on yksi maailman suurimmista rakennetuista kanavakaupungeista. Ihaile korkeita luksusasuinrakennuksia ja lomahuoneistoja, jotka levittäytyvät lähes kolmen kilometrin alueelle pitkin Persianlahden rannikkoa.

Mahtava tapa tutustua alueeseen on perinteisen arabialaisen dhown kyydissä. Alueella on paljon nähtävää, ja risteilyjä järjestetään päivin ja öisin. Koko ranta-alue ja rakennettu huvisatama luotiin kaivamalla aavikkoa ja antamalla Persianlahden veden virrata alueelle.

Jos haluat pysyä kuivalla maalla, alueella on monia maisemoituja kävelyteitä ja puistoja. Lähde pitkälle ja nautinnolliselle seitsemän kilometrin kävelylle veden reunaa pitkin kulkevalle Marina Walk ‑kävelytielle. Kävelytie kulkee koko huvisatama-alueen ympäri. Pidä tauko ja nauti virvokkeita jossakin monista baareista ja ihaile viereen parkkeerattuja luksusjahteja ja pikaveneitä. Ota kaikki ilo irti veden läheisyydestä ja loikoile auringossa tai ui Jumeirah Beachillä.

Monet vierailijat tulevat alueelle ostosten perässä. Suuntaa suureen Dubai Marina Mall ‑ostoskeskukseen, jossa on yli 120 liikettä. Ostoskeskuksen ulkopuolella voit perehtyä Marina Market ‑alueen kioskien tarjontaan. Se sijaitsee ostoskeskuksen takana kulkevalla promenadilla ja on auki keskiviikosta lauantaihin lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana. Promenadi on valaistu, ja sillä on lukuisia ravintoloita, joissa voit syödä myös ulkona. Tule tänne lounaalle tai takaisin illalliselle.

Jos kaipaat vielä enemmän vaihtelua aterioille, vieraile ostoskeskuksen 7-kerroksisessa Gourmet Tower ‑tornissa. Sen jokainen kerros tarjoaa erilaisen illalliskonseptin ja 360 asteen näkymät kaupungin siluettiin ja Persianlahdelle.

Dubai Marina sijaitsee Dubain länsiosassa noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Paikalle pääsee helposti autolla Sheikh Zayed Roadia pitkin tai kaupungista Dubain metron punaisella linjalla.


Suositut vierailukohteet – Dubai Marina


Huippuhotellit kohteessa Dubai Marina

JA Ocean View Hotel
JA Ocean View Hotel
5 out of 5
The Walk Jbr, Dubai
Hinta on 93 € per yö ajalle 1. maalisk. viiva 2. maalisk.

Jumeirahin ranta on 0,2 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Ibn Battuta Mall (ostoskeskus) ja Emiraattien golfkerho sijaitsevat 10 ...

4.5/5Wonderful! (944 arvostelua)

"very clean the room was big. lso the pictures were"…"

Arvosteltu 26.1.2020

JA Ocean View Hotel
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
5 out of 5
Al Mattla'ee Street, Dubai Marina, Dubai
Hinta on 78 € per yö ajalle 27. maalisk. viiva 28. maalisk.

The Walk -kävelykatu ja Dubai Marinan ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Ibn Battuta Mall (ostoskeskus) ja Ain Dubai ...

4.3/5Excellent! (536 arvostelua)
Hyvä hotelli loistavalla sijainnilla

"Hotelliin otettiin lämpimästi vastaan. Saimme huoneen perheelle 29 kerroksesta, mikä oli loisto homma. Sijainti on hyvä, koska rannalle, Marinan alueelle ja metroon on lyhyt kävelymatka. Hotellin henkilökunta oli avuliasta ja huomioi lapset loistavasti. Aamupala ja illallinen olivat hyviä. Allasalue ..."…"

Arvosteltu 20.12.2019

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Wyndham Dubai Marina
Wyndham Dubai Marina
4 out of 5
Al Seba Street, P.O. Box 215373, Dubai
Hinta on 85 € per yö ajalle 1. maalisk. viiva 2. maalisk.

Jumeirahin ranta on 1,7 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Ibn Battuta Mall (ostoskeskus) ja Emiraattien golfkerho sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Mall ...

4.2/5Excellent! (643 arvostelua)
Sijaitsee hyvällä paikalla

"Siisti kävelymatkan päässä rantaa oleva hyvä hotelli. Ainoa miinus pieni epäviihtyisä allas sekä WiFi rikki vähän väliä."…"

Arvosteltu 8.3.2020

Wyndham Dubai Marina
Hilton Dubai Jumeirah
Hilton Dubai Jumeirah
5 out of 5
The Walk, Dubai Marina, Jumeirah Beach Residence, Dubai
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 172 € per yö ajalle 27. helmik. viiva 28. helmik.

The Walk -kävelykatu ja Jumeirahin ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Dubai Marinan ostoskeskus ja Aquaventure ...

4.3/5Excellent! (985 arvostelua)

"Loistava sijainti Walkin varrella. Hyvä ranta, lämmitetty allas, hyvä aamiainen. Paljon ravintoloita ym. lähellä."…"

Arvosteltu 20.2.2020

Hilton Dubai Jumeirah
Rixos Premium Dubai JBR
Rixos Premium Dubai JBR
5 out of 5
The Walk, Jumeirah Beach Residence, Dubai
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 307 € per yö ajalle 27. helmik. viiva 28. helmik.

The Walk -kävelykatu ja Jumeirahin ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Dubai Marinan ostoskeskus ja Skydive Dubai ...

4.4/5Wonderful! (360 arvostelua)

"Siisti hotelli, hyvät ravintolat. Ystävällinen ja joustava palvelu. Huonona puolena kova musiikki uima-altaalla ja yökerhossa."…"

Arvosteltu 18.1.2020

Rixos Premium Dubai JBR
Address Dubai Marina
Address Dubai Marina
5 out of 5
Al Marsa Street, 66 Dubai Marina, PO Box 32923, Dubai
Hinta on 197 € per yö ajalle 26. helmik. viiva 27. helmik.

Dubai Marinan ostoskeskus ja The Beach Mall -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. ...

4.7/5Exceptional! (707 arvostelua)
Parhaita hotelleja Marinassa

"Asuin viikon Address Marinassa Dubaissa vuoden vaihteen jälkeen. Hotelli on erittäin tasokas ja hyvin varustettu. Sijainti Marina Mall:in yhteydessä on erinomainen asia. Muutoinkin sijainti kanavan rannalla on erittäin hyvä. Olen asunut Marinassa noin kymmenessä eri hotellissa ja tämä on Grosvenor ..."…"

Arvosteltu 16.1.2019

Address Dubai Marina
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muut kaupunginosat kohteessa DubaiDubai Marina

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: