Dubai Marina matkavinkit

Dubai
Dubai Marina featuring venesatama, kaupungin liikealue ja veneily
Vieraile Dubain ensimmäisellä mittatyönä tehdyllä ranta-alueella, jonne on rakennettu kanavakaupunki, luksusasuntoja, puistoja, promenadeja ja monia ostospaikkoja.

Dubai Marina on yksi maailman suurimmista rakennetuista kanavakaupungeista. Ihaile korkeita luksusasuinrakennuksia ja lomahuoneistoja, jotka levittäytyvät lähes kolmen kilometrin alueelle pitkin Persianlahden rannikkoa.

Mahtava tapa tutustua alueeseen on perinteisen arabialaisen dhown kyydissä. Alueella on paljon nähtävää, ja risteilyjä järjestetään päivin ja öisin. Koko ranta-alue ja rakennettu huvisatama luotiin kaivamalla aavikkoa ja antamalla Persianlahden veden virrata alueelle.

Jos haluat pysyä kuivalla maalla, alueella on monia maisemoituja kävelyteitä ja puistoja. Lähde pitkälle ja nautinnolliselle seitsemän kilometrin kävelylle veden reunaa pitkin kulkevalle Marina Walk ‑kävelytielle. Kävelytie kulkee koko huvisatama-alueen ympäri. Pidä tauko ja nauti virvokkeita jossakin monista baareista ja ihaile viereen parkkeerattuja luksusjahteja ja pikaveneitä. Ota kaikki ilo irti veden läheisyydestä ja loikoile auringossa tai ui Jumeirah Beachillä.

Monet vierailijat tulevat alueelle ostosten perässä. Suuntaa suureen Dubai Marina Mall‑ostoskeskukseen, jossa on yli 120 liikettä. Ostoskeskuksen ulkopuolella voit perehtyä Marina Market ‑alueen kioskien tarjontaan. Se sijaitsee ostoskeskuksen takana kulkevalla promenadilla ja on auki keskiviikosta lauantaihin lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana. Promenadi on valaistu, ja sillä on lukuisia ravintoloita, joissa voit syödä myös ulkona. Tule tänne lounaalle tai takaisin illalliselle.

Jos kaipaat vielä enemmän vaihtelua aterioille, vieraile ostoskeskuksen 7-kerroksisessa Gourmet Tower‑tornissa. Sen jokainen kerros tarjoaa erilaisen illalliskonseptin ja 360 asteen näkymät kaupungin siluettiin ja Persianlahdelle.

Dubai Marina sijaitsee Dubain länsiosassa noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Paikalle pääsee helposti autolla Sheikh Zayed Roadia pitkin tai kaupungista Dubain metron punaisella linjalla.


Suositut vierailukohteet

Aktiviteetit


Huippuhotellit kohteessa Dubai Marina

Wyndham Dubai Marina
Wyndham Dubai Marina
4 out of 5
Al Seba Street, P.O. Box 215373, Dubai
Hinta on 125 € per yö ajalle 24. syysk. viiva 25. syysk.
125 €
per yö
24. syysk.–25. syysk.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 2 ravintolasta. Lähellä ...
8,4/10 Very Good! (865 arvostelua)
Välttäkää tätä paikkaa!
"Erittäin epäsiisti, saimme huoneen jossa oli edellisen asiakkaan hiuksia sekä kahvitahroja. Tuli kaksi yöpymistä samalla kertaa - ensimmäinen ja viimeinen. Kuvat osattu ottaa erittäin hienoiksi, vaan todellisuus oli toista. Aamiaisella henkilökunta epähygienisiä ja todella työhönsä ..."

Arvosteltu 27.3.2021

Wyndham Dubai Marina
Millennium Place Marina
Millennium Place Marina
Al Marsa Street, Dubai Marina, Dubai, Dubai
Hinta on 141 € per yö ajalle 24. syysk. viiva 25. syysk.
141 €
per yö
24. syysk.–25. syysk.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 2 ravintolasta. Asiakkaamme ...
9/10 Wonderful! (659 arvostelua)
Solid all around
"Comfortable room with a nice view of the Marina. Breakfast was ok. Gym and pool were nothing to write home about but decent enough."

Arvosteltu 9.12.2022

Millennium Place Marina
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
5 out of 5
Al Mattla'ee Street, Dubai Marina, Dubai
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 127 € per yö ajalle 25. syysk. viiva 26. syysk.
127 €
per yö
25. syysk.–26. syysk.
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta valet-pysäköinnistä ja 2 ulkouima-altaasta. Asiakkaamme ...
8,4/10 Very Good! (1 003 arvostelua)
Very nice hotel with decent location
"If top class hotel is needed this could be the one. Very clean, nice and big rooms with friendly service whatever time was. Not own beach, but nice pool and still walkable distance to beach if needed."

Arvosteltu 7.11.2021

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel
JA Ocean View Hotel
JA Ocean View Hotel
5 out of 5
The Walk Jbr, Dubai
Täysin hyvitettävä
Hinta on 149 € per yö ajalle 25. syysk. viiva 26. syysk.
149 €
per yö
25. syysk.–26. syysk.
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 3 ravintolasta. Asiakkaamme kehuvat ...
8,8/10 Excellent! (998 arvostelua)
ood hotel
"Housekeeping could be better but otherwise great choice"

Arvosteltu 25.2.2021

JA Ocean View Hotel
Hilton Dubai Jumeirah
Hilton Dubai Jumeirah
5 out of 5
Tower A The Walk, Jumeirah Beach Residence, Dubai
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 218 € per yö ajalle 25. syysk. viiva 26. syysk.
218 €
per yö
25. syysk.–26. syysk.
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 2 ulkouima-altaasta. Lähellä sijaitsee ...
8,4/10 Very Good! (1 001 arvostelua)
"The location is extremely good, private beach and dubai marina and good walking streets when you go outside. Also marina mall and a few supermarkets closeby. Hotel is pretty modern and nice. The room was clean and the cleaning staff were always happy, thank you for them. First room smelled like cigarette ..."

Arvosteltu 13.6.2022

Hilton Dubai Jumeirah
Hilton Dubai The Walk
Hilton Dubai The Walk
4 out of 5
Tower B The Walk, Jumeirah Beach Residence, Dubai
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 155 € per yö ajalle 25. syysk. viiva 26. syysk.
155 €
per yö
25. syysk.–26. syysk.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa hotellissa kohteessa Dubai. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 3 ravintolasta. Lähellä ...
8,4/10 Very Good! (997 arvostelua)
"Location is good and one of the main reason we returned to this hotel. The rooms are a bit outdated and dingy already and in need of basic repairs. The room was not proberly cleaned since you could see markings on surfaces. Breakfast is good and also service has nothing bad to say about. Pool area ..."

Arvosteltu 24.7.2023

Hilton Dubai The Walk
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Dubai Marina: Muita alueita lähistölläDubai Marina matkavinkit

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: