Viihtyisä hotelli, kielitaitoinen ja avulias henkilökunta. Huoneissa oli kylpyhuoneet uusittu. Ainoa miinus, ettei ollut minibaaria, mihin olisi saanut omia juomia jäähtymään.
Ruoka oli erinomaista! Sopivasti vaihtelua joka ruokailukerralla, vaikkakin usein samoja ruokia olikin. Kokit olivat ruokasalissa paistopisteillä grillailemassa kalaa ja kanaa ym. joten pystyi seuraamaan, että ehtaa kamaa saa syötäväksi. Plussana, että leikkeleet ym. olivat "kylmähauteessa", joten niitäkin uskalsi turvallisesti syödä. Usein kun leikkeleet etelä-euroopassa ovat pitkin päivää lämpimässä, ettei niitä uskalla syödä.
Pääruokasali oli aika meluisa, joten kannattaa suunnata pienempään ruokasaliin taikka ulos terassille. Lomakohteena Dubrovnikkia voisin suositella joko keväällä tai syksyllä, koska jo nyt off-seasonilla oli ajoittain vanhassa kaupungissa tungosta. Lämmintä riitti nyt syyskuun lopussakin 21-24 astetta.
Hotellin uima-allasosasto on viihtyisä ja heti allasosaston takana on suosittu "hiekka"ranta (enemmänkin sepeliä, kuin hiekkaa). Erikoismaininta pingispöydistä, kiva lätkiä silloin tällöin ping pongia allasosastolla :)