Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Hohensalzburgin linna

Nouse köysiradalla vuoren huipulle ja tutustu Euroopan suurimpiin keskiaikaisiin linnoihin kuuluvaan Hohensalzburgin linnaan.

Hohensalzburgin linna sijaitsee vain lyhyen köysiratamatkan päässä kaupungista. Linnan nimi tarkoittaa suomeksi Salzburgin korkeaa linnoitusta. Käy muurien suojelemassa linnassa ja tutustu sen taidenäyttelyihin ja museoihin sekä tee ostoksia ulkoilmamarkkinoilla. Jos sinua lykästää, vierailusi aikana saatetaan järjestää konsertti. Linna on loistava koko perheen retkikohde.

Vuonna 1077 arkkipiispa Gebhardin rakennuttama Hohensalzburgin linna on toiminut linnoituksena, yksityisenä asuntona, vankilana ja sotilaskasarmina. Nykyisin kaupunkinäkymät ja hyvin säilyneet regency-tyyliset huoneet tekevät tästä huolellisesti hoidetusta linnasta yhden Salzburgin suosituimmista nähtävyyksistä.

Kierrellessäsi Euroopan suurimpiin kuuluvassa keskiaikaisessa linnassa voit tutustua huoneisiin, joissa kuninkaalliset aikoinaan ruokailivat ja nukkuivat. Ihaile kultaisen salin seiniä koristavia yksityiskohtaisia goottilaistyylisiä puukaiverruksia. Tarkastele kattopalkkia, johon on maalattu arkkipiispa Leonhard von Keutschachin vaakuna: punajuurta (tai naurista) pitelevä kuninkaallinen leijona. Voit nähdä tämän symbolin yli 50 paikassa eri puolilla linnaa. Kultaisessa kamarissa on ylellisiä kuninkaan arvolle sopivia huonekaluja.

Voit kierrellä valtavalla linnassa yksin tai käyttämällä apuna ääniopasta, joka esittelee huoneiden, kidutuskammioiden ja muurinsakaroiden eri piirteitä. Kiipeä Recturmin vahtitorniin, josta on parhaat panoraamanäkymät kaupunkiin ja ympäröivälle alueelle. Linnassa on kolme museota, joiden joukossa on Salzburgin nukketeatterin nukkeja esittelevä nukketeatterimuseo.

Linnassa järjestetään kulttuuritapahtumia kesäkuukausina, jolloin linnassa käy paljon matkailijoita. Taidenäyttelyjä järjestetään kesäkuusta syyskuuhun. Linnan keskiaikaisissa kamareissa järjestetään myös Salzburger Schlosskonzerte -sarjan konsertteja. Tarkista Hohensalzburgin linnan verkkosivustolta konserttien ja muiden tapahtumien aikataulut.

Hohensalzburgin linna sijaitsee Mönchsbergin vuoren itäpuolella lyhyen kävelymatkan päässä Salzburgin vanhastakaupungista. Kymmenen minuutin välein kulkevan köysiradan vaunun kyydissä pääsee vuoren huipulle vain muutamassa minuutissa. Voit myös kävellä ylös linnan sisäpihalle asti pitkin Festungsgassea. Hohensalzburgin linna on avoinna joka päivä.


Alueen Festung Hohensalzburg opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 199 majoitusliikettä kohteen Festung Hohensalzburg lähellä
H+ Hotel Salzburg 74 €
H+ Hotel Salzburg

H+ Hotel Salzburg

Südtiroler Platz 13, Salzburg, Salzburg
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Salzburg Congress -kokouskeskus ja Schloss Mirabell sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Salzburgin katedraali ja Festung Hohensalzburg ovat myös 3 kilometrin päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Salzburg Gniglin asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  IMLAUER Hotel Pitter Salzburg 159 €
  IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

  IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

  Rainerstrasse 6-8, Salzburg, Salzburg
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Keskustassa sijaitseva hotelli lähellä lentokenttää. Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Universität Mozarteum Salzburg ovat kävelymatkan päässä. Lähistöllä ovat myös Getreidegasse ja Mozartin syntymäkoti. Salzburgin päärautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz 146 €
   Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

   Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

   Wolf-Dietrich-Strasse 7, Salzburg, Salzburg
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Linzer Gasse -katu ja Schloss Mirabell sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Salzburgin katedraali ja Festung Hohensalzburg ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel Altstadt 179 €
    Radisson Blu Hotel Altstadt

    Radisson Blu Hotel Altstadt

    Rudolfskai 28 / Judengasse 15, Salzburg, Salzburg
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Panorama Museum, Salzburgin katedraali ja Festung Hohensalzburg sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Schloss Mirabell ja Hellbrunnin palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Altstadt Hotel Hofwirt Salzburg
     Altstadt Hotel Hofwirt Salzburg

     Altstadt Hotel Hofwirt Salzburg

     Schallmooser Hauptstr. 1, Salzburg, Salzburg
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Linzer Gasse -katu ja Schloss Mirabell sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Salzburgin katedraali ja Festung Hohensalzburg ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Sacher Salzburg 300 €
      Hotel Sacher Salzburg

      Hotel Sacher Salzburg

      Schwarzstrasse 5-7, Salzburg, Salzburg
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Salzburger Landestheater, Schloss Mirabell ja Salzburgin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Festung Hohensalzburg sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Salzburgin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel IMLAUER & Bräu 99 €
       Hotel IMLAUER & Bräu

       Hotel IMLAUER & Bräu

       Rainerstraße 12-14, Salzburg
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotelli lähellä lentokenttää. Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Universität Mozarteum Salzburg ovat lähellä. Lähistöllä ovat myös Getreidegasse ja Mozartin syntymäkoti. Salzburgin päärautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        Altstadthotel Weisse Taube 91 €
        Altstadthotel Weisse Taube

        Altstadthotel Weisse Taube

        Kaigasse 9, Salzburg, Salzburg
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Panorama Museum ja Festung Hohensalzburg sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Salzburgin katedraali ja Schloss Mirabell ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.