Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hohensalzburgin linna

Nouse köysiradalla vuoren huipulle ja tutustu Euroopan suurimpiin keskiaikaisiin linnoihin kuuluvaan Hohensalzburgin linnaan.

Hohensalzburgin linna sijaitsee vain lyhyen köysiratamatkan päässä kaupungista. Linnan nimi tarkoittaa suomeksi Salzburgin korkeaa linnoitusta. Käy muurien suojelemassa linnassa ja tutustu sen taidenäyttelyihin ja museoihin sekä tee ostoksia ulkoilmamarkkinoilla. Jos sinua lykästää, vierailusi aikana saatetaan järjestää konsertti. Linna on loistava koko perheen retkikohde.

Vuonna 1077 arkkipiispa Gebhardin rakennuttama Hohensalzburgin linna on toiminut linnoituksena, yksityisenä asuntona, vankilana ja sotilaskasarmina. Nykyisin kaupunkinäkymät ja hyvin säilyneet regency-tyyliset huoneet tekevät tästä huolellisesti hoidetusta linnasta yhden Salzburgin suosituimmista nähtävyyksistä.

Kierrellessäsi Euroopan suurimpiin kuuluvassa keskiaikaisessa linnassa voit tutustua huoneisiin, joissa kuninkaalliset aikoinaan ruokailivat ja nukkuivat. Ihaile kultaisen salin seiniä koristavia yksityiskohtaisia goottilaistyylisiä puukaiverruksia. Tarkastele kattopalkkia, johon on maalattu arkkipiispa Leonhard von Keutschachin vaakuna: punajuurta (tai naurista) pitelevä kuninkaallinen leijona. Voit nähdä tämän symbolin yli 50 paikassa eri puolilla linnaa. Kultaisessa kamarissa on ylellisiä kuninkaan arvolle sopivia huonekaluja.

Voit kierrellä valtavalla linnassa yksin tai käyttämällä apuna ääniopasta, joka esittelee huoneiden, kidutuskammioiden ja muurinsakaroiden eri piirteitä. Kiipeä Recturmin vahtitorniin, josta on parhaat panoraamanäkymät kaupunkiin ja ympäröivälle alueelle. Linnassa on kolme museota, joiden joukossa on Salzburgin nukketeatterin nukkeja esittelevä nukketeatterimuseo.

Linnassa järjestetään kulttuuritapahtumia kesäkuukausina, jolloin linnassa käy paljon matkailijoita. Taidenäyttelyjä järjestetään kesäkuusta syyskuuhun. Linnan keskiaikaisissa kamareissa järjestetään myös Salzburger Schlosskonzerte -sarjan konsertteja. Tarkista Hohensalzburgin linnan verkkosivustolta konserttien ja muiden tapahtumien aikataulut.

Hohensalzburgin linna sijaitsee Mönchsbergin vuoren itäpuolella lyhyen kävelymatkan päässä Salzburgin vanhastakaupungista. Kymmenen minuutin välein kulkevan köysiradan vaunun kyydissä pääsee vuoren huipulle vain muutamassa minuutissa. Voit myös kävellä ylös linnan sisäpihalle asti pitkin Festungsgassea. Hohensalzburgin linna on avoinna joka päivä.


Alueen Festung Hohensalzburg opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 480 majoitusliikettä kohteen Festung Hohensalzburg lähellä
H+ Hotel Salzburg 77 €
H+ Hotel Salzburg

H+ Hotel Salzburg

Südtiroler Platz 13, Salzburg, Salzburg
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Salzburg Gniglin asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Altstadthotel Kasererbräu 85 €
  Altstadthotel Kasererbräu

  Altstadthotel Kasererbräu

  Kaigasse 33, Salzburg, Salzburg
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Festung Hohensalzburg, Salzburg Museum ja Salzburgin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Franziskanerkirche ja Großes Festspielhaus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

   NH Salzburg City 88 €
   NH Salzburg City

   NH Salzburg City

   Franz-Josef-Str. 26, Salzburg, Salzburg
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Linzer Gasse -katu, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

    IMLAUER Hotel Pitter Salzburg 139 €
    IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

    IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

    Rainerstrasse 6-8, Salzburg, Salzburg
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kaupungin keskustassa, lähellä rinteitä sijaitseva hotelli kohteessa Salzburg. Lähellä sijaitsevat Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Universität Mozarteum Salzburg. Lähistöllä ovat myös Getreidegasse ja Mozartin syntymäkoti. Salzburgin päärautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     Star Inn Hotel Premium Salzburg Gablerbräu, by Quality 91 €
     Star Inn Hotel Premium Salzburg Gablerbräu, by Quality

     Star Inn Hotel Premium Salzburg Gablerbräu, by Quality

     Richard-Mayr-Gasse 2, Salzburg, Salzburg
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Linzer Gasse -katu ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Franziskanerkirche ja Schloss Mirabell ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Hotel Altstadt 149 €
      Radisson Blu Hotel Altstadt

      Radisson Blu Hotel Altstadt

      Rudolfskai 28 / Judengasse 15, Salzburg, Salzburg
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mozartplatz ja Salzburg Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Mozartin syntymäkoti ja Franziskanerkirche ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       MEININGER Hotel Salzburg City Center 47 €
       MEININGER Hotel Salzburg City Center

       MEININGER Hotel Salzburg City Center

       Fuerbergstrasse 18-20, Salzburg, Salzburg
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Neuhausin linna, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Salzburg Gniglin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburgin päärautatieasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Stein (Adults Only) 123 €
        Hotel Stein (Adults Only)

        Hotel Stein (Adults Only)

        Giselakai 3 - 5, Salzburg
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Linzer Gasse -katu ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.