Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fraumünsterin kirkko

Käy Zürichin kuuluisassa sinitornisessa kirkossa, jossa voit tutustua kaupungin hengelliseen historiaan ja ihailla kuuluisan taiteilijan Marc Chagallin henkeäsalpaavan upeita lasimaalauksia kirkon ikkunoissa.

Fraumünsterin kirkko on erottuvan sinisen torninsa ansiosta yksi Zürichin siluetin tunnistettavimmista ja valokuvatuimmista rakennuksista. Astu sisään ja ihaile goottilaiseen ja romaaniseen tyyliin rakennettuja sisätiloja ja kuuluisan taiteilijan Marc Chagallin lasimaalauksia ikkunoissa sekä tutustu Zürichin uskonnolliseen historiaan. 

Kuuluisa kellotorni ja sen elegantti sininen huippu on ensimmäinen asia, jonka huomaat Fraumünsterin kirkkoa lähestyessäsi. Käy sisään kirkkoon ja tarkastele goottilaistyylistä keskilaivaa sekä Zürichin suurimpia urkuja, joissa on 5 793 pilliä. Elegantti romaaninen kuori erottuu 18 metrin korkeudellaan ja poikkilaivan jyrkällä kaarellaan. Astu poikkilaivaan ja ihaile Gioacomettin lasimaalauksia ikkunassa. Ikkunassa ovat kuvattuina neljä evankelistaa, Jumala, kahdeksan profeettaa ja Kristus. 

Kuuluisan sinisen torninsa lisäksi kirkko tunnetaan myös taiteilija Marc Chagallin lasimaalauksista, joita on kirkon viidessä ikkunassa. Näiden 10 metriä korkeiden ikkunoiden lasimaalaukset esittävät Chagallin jäljittelemättömään unenomaiseen tyyliin maalattuja kertomuksia profeetoista, Jaakobista, Kristuksesta, Sionista ja oikeudesta. Kullakin lasimaalauksella on oma symbolinen värisävynsä. Vihreä ja sininen edustavat maata ja punainen ja keltainen taivasta. 

Tutustu Zürichin menneisyyteen perehtymällä rakennuksen historiaan. Nykyinen kirkko on peräisin vuodelta 1250, mutta alkuperäinen Fraumünsterin kirkko rakennettiin vuonna 853 benediktiiniluostariksi eurooppalaisille aristokraattinaisille. Tutustu basilikaan, jonka hautaholvissa uskotaan olevan Zürichin suojelupyhimysten Felixin ja Regulan jäänteet. Luostari oli suljettuna uskonpuhdistuksen aikana, jolloin viimeinen abbedissa kääntyi protestantiksi ja monia uskonnollisia ikoneja ja kuvia tuhottiin. 

Fraumünsterin kirkkoon on vapaa pääsy. Tarkista aukioloajat etukäteen, sillä ne voivat vaihdella. Kirkko sijaitsee Münsterhofin aukiolla Limmatin vasemmalla rannalla Fraumünsterstrassella. Perille pääset matkustamalla raitiovaunulla kaupungintalolle tai kävelemällä parin minuutin matkan Paradeplatzilta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 333 majoitusliikettä kohteen Fraumünsterin kirkko lähellä
Motel One Zürich 125 €
Motel One Zürich

Motel One Zürich

Brandschenkestrasse 25, Zürich
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Völkerkundemuseum der Universität Zürich, Bahnhofstrasse (ostoskatu) ja Fraumünsterin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sveitsin kansallismuseo ja Kunsthaus Zürichin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Selnaun asema ja Stockerstrassen raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Boutique Hotel Wellenberg 234 €
  Boutique Hotel Wellenberg

  Boutique Hotel Wellenberg

  Niederdorf Strasse 10, Zürich, ZH
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Predigerkirche ja Rathaus von Zürich sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kunsthaus Zürichin taidemuseo ja Fraumünsterin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rudolf-Brun-Brücken asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rathausin raitiovaunupysäkki 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leoneck Swiss Hotel 134 €
   Leoneck Swiss Hotel

   Leoneck Swiss Hotel

   Leonhardstrasse 1, Zürich, ZH
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Liebfrauenkirche ja Sveitsin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kunsthaus Zürichin taidemuseo ja ETH Zürich ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Haldeneggin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stampfenbachplatzin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    St Gotthard Hotel 176 €
    St Gotthard Hotel

    St Gotthard Hotel

    Bahnhofstrasse 87, Zürich, ZH
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Urania-observatorio ja Sveitsin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bahnhofstrasse (ostoskatu) ja Fraumünsterin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bahnhofstrasse-HB:n asema ja Zürich Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Schweizerhof Zürich 313 €
     Hotel Schweizerhof Zürich

     Hotel Schweizerhof Zürich

     Bahnhofplatz 7, Zürich, ZH
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sveitsin kansallismuseo ja Rathaus von Zürich ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Bahnhofstrasse (ostoskatu) ja Fraumünsterin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Zürich Hauptbahnhofin S-Bahn-asema ja Bahnhofplatz-HB:n asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Savoy Hotel Baur en Ville 369 €
      Savoy Hotel Baur en Ville

      Savoy Hotel Baur en Ville

      Poststrasse 12, Zürich
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Paradeplatz (aukio), Bahnhofstrasse (ostoskatu) ja Fraumünsterin kirkko. Kunsthaus Zürichin taidemuseo ja Sveitsin kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Paradeplatzin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Börsenstraßen raitiovaunupysäkki 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Crowne Plaza Zürich 89 €
       Crowne Plaza Zürich

       Crowne Plaza Zürich

       420 Badenerstrasse, Zürich, ZH
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Helsinkiklub-musiikkiklubi ja Letzigrund-stadion sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Bahnhofstrasse (ostoskatu) ja Fraumünsterin kirkko ovat myös 5 kilometrin päässä. Letzigrundin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Albisriederplatzin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Glockenhof Zürich 244 €
        Glockenhof Zürich

        Glockenhof Zürich

        Sihlstrasse 31, Zürich, ZH
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Urania-observatorio ja Bahnhofstrasse (ostoskatu) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Sveitsin kansallismuseo ja Kunsthaus Zürichin taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sihlstrassen raitiovaunupysäkki ja Rennwegin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.