Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Getreidegasse

Salzburgin kuuluisin ostoskatu on tunnettu kapeista keskiaikaisista rakennuksistaan sekä Mozartin synnyinkodista ja museosta.

Getreidegassen eli viljakadun alueella on laadukkaita pienliikkeitä, jotka sijaitsevat keskiaikaisten katujen ja viehättävien sisäpihojen sekä esiintyvien muusikkojen ja taiteilijoiden keskellä. Getreidegasse on loistava kohde sekä intohimoiselle ostosten tekemiselle että näyteikkunoiden ihastelulle. Katu oli 1500-luvulla ja 1600-luvun alussa yksi tärkeimmistä Baijeriin johtavista kaduista. Se oli vauraiden kauppiaiden suosiossa ja yksi kaupungin halutuimmista alueista. Nykyisin tyylikkäät muoti- ja koruliikkeet ovat auttaneet katua säilyttämään yläluokkaisen tunnelman, mutta kaikki ovat kuitenkin tervetulleita.

Getreidegassen kapeat ja korkeat rivitalot ovat tyypillinen esimerkki Salzburgin keskiaikaisesta arkkitehtuurista. Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneet nauttivat takoraudasta valmistetuista kylteistä ja porttikäytävien ovien ikkunoista. Muotitietoiset viihtyvät laadukkaiden liikkeiden tarjonnan parissa. Musiikin harrastajille on tarjolla paljon Mozart-matkamuistoja ja Sound of Music ‑muistoesineitä. Mozartin synnyinkoti ja museo sijaitsee osoitteessa Getreidegasse 9. Tunnin pituisella opastetulla kierroksella perehdytään säveltäjän lapsuuteen. Varaa kierros etukäteen verkkosivustolta tai puhelimitse.

Getreidegassen ympäristön tasaiset kadut soveltuvat ihanteellisesti kävelyyn. Intiimit sisäpihat tarjoavat puolestaan hetken helpotuksen kesän suurilta väkijoukoilta. Kullakin sisäpihalla on oma yksilöllinen tyylinsä, johon kuuluvat seinämaalaukset, kaaret ja kukka-asetelmat. Kävele Schatzhausilta Universitätsplatzin aukiolle ja bongaa maalaus Neitsyt Mariasta ja Jeesus-lapsesta sekä saksalaiselle poliitikolle August Bebelille omistettu muistokyltti.

Vahamuseo Miracle’s Wax Museum on hyvä koko perheen kohde niille, jotka ovat kiinnostuneet näkemään 1700-luvun lopun Salzburgin uudelleen luodun kopion.

Getreidegasse sijaitsee Salzburgin vanhankaupungin ytimessä, mihin pääset bussilta Salzburgin päärautatieasemalta. Getreidegasselta on kävelymatka monille muille nähtävyyksille, kuten Residenzin palatsille ja Salzburgin katedraalille. Kadun itäpäästä voit kävellä hissille, joka kuljettaa sinut Mönchsbergin vuorelle, jossa on Salzburgin modernin taiteen museon sivutoimipaikka. Getreidegasse on hiljaisimmillaan varhain aamulla ennen liikkeiden avautumista. Katu on erityisen viehättävä iltaisin, jolloin liikkeiden ja talojen valot syttyvät.


Alueen Getreidegasse opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 225 hotellia lähellä kohdetta Getreidegasse
69 €
Hotel IMLAUER & Bräu

Hotel IMLAUER & Bräu

Rainerstraße 12-14, Salzburg
4,0
/ 5 (499 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Salzburg Congress -kokouskeskus ja Schloss Mirabell sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mozartin syntymäkoti ja Salzburg Museum ovat myös 2 kilometrin päässä.

119 €
Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

Wolf-Dietrich-Strasse 7, Salzburg
4,4
/ 5 (655 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pyhän Sebastianuksen kirkko, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

96 €
Star Inn Hotel Premium Salzburg Gablerbräu, by Quality

Star Inn Hotel Premium Salzburg Gablerbräu, by Quality

Richard-Mayr-Gasse 2, Salzburg
4,4
/ 5 (227 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Holy Trinity Church ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Schloss Mirabell ja Franziskanerkirche ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

186 €
Arthotel Blaue Gans

Arthotel Blaue Gans

Getreidegasse 41-43,, Salzburg
4,5
/ 5 (91 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Sankt Blasiuskirche, Salzburgin lelumuseo ja Pferdeschwemme sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Getreidegasse ja Museum der Moderne Mönchsberg ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Haus Wartenberg

Haus Wartenberg

Riedenburger Str. 2, Salzburg
3,3
/ 5 (14 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Stiegl-Brauwelt, Franziskanerkirche ja Salzburg Museum sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä matkustajakodista. Mozartin syntymäkoti ja Salzburgin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

88 €
NH Salzburg City

NH Salzburg City

Franz-Josef-Str. 26, Salzburg
4,1
/ 5 (213 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pyhän Sebastianuksen kirkko ja Schloss Mirabell sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mozartin syntymäkoti ja Salzburg Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

319 €
Hotel Sacher Salzburg

Hotel Sacher Salzburg

Schwarzstrasse 5-7, Salzburg
4,8
/ 5 (242 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Salzburger Landestheater, Mozartin syntymäkoti ja Salzburg Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Schloss Mirabell ja Franziskanerkirche ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

239 €
Bristol Hotel Salzburg

Bristol Hotel Salzburg

Makartplatz 4, Salzburg
4,5
/ 5 (75 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Salzburger Landestheater ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Festung Hohensalzburg sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.