Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Grenoble Alpesin yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Grenoble Alpesin yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Grenoble Alpesin yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Grenoble Alpesin yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Grenoble Alpesin yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Grenoble Alpesin yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Grenoble Alpesin yliopisto lähellä kohdetta Grenoble Alpesin yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Grenoble Alpesin yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 112 hotellia lähellä kohdetta Grenoble Alpesin yliopisto
53 €
Comfort Suites Universites Grenoble EST

Comfort Suites Universites Grenoble EST

46 Avenue Gabriel Peri, Saint-Martin-d'Heres
4,3
/ 5 (59 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Grenoble Alpesin yliopisto, Musee de la Resistance et de la Deportation ja Place Paul Mistral sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Museum of Grenoble ja Dauphinois Museum ovat myös 3 kilometrin päässä.

72 €
Le Grand Hotel Grenoble Centre

Le Grand Hotel Grenoble Centre

5 Rue De La Republique, Grenoble
4,7
/ 5 (85 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Place Grenette, Museum of Grenoble ja Musee de la Resistance et de la Deportation sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Dauphinois Museum ja Place Paul Mistral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

42 €
B&B Hôtel Grenoble Université

B&B Hôtel Grenoble Université

Zone d'Activité de Mayencin, Gieres
2,7
/ 5 (7 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Stendhalin yliopisto on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Musee de la Resistance et de la Deportation ja Place Paul Mistral sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Museum of Grenoble ja Dauphinois Museum ovat myös 5 kilometrin päässä.

63 €
Mercure Grenoble Meylan

Mercure Grenoble Meylan

34 Avenue De Verdun, Meylan
4,1
/ 5 (10 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Musée Hébert, Musee de la Resistance et de la Deportation ja Museum of Grenoble sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Place Paul Mistral ja Dauphinois Museum ovat myös 5 kilometrin päässä.

25 €
Hôtel Premiere Classe Grenoble Sud - Gières Université

Hôtel Premiere Classe Grenoble Sud - Gières Université

ZI Mayencin 4 Allee de Palestine, Gieres
3,2
/ 5 (37 arvostelua)
1.0 kautta 5.0

Stendhalin yliopisto on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. Musee de la Resistance et de la Deportation ja Place Paul Mistral sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Museum of Grenoble sijaitsee 4,6 kilometrin päässä.

159 €
La Bulle Plaisir

La Bulle Plaisir

Rue Champollion, Grenoble
0.0 kautta 5.0

Musee de la Resistance et de la Deportation ja Place Paul Mistral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkustajakodista. Museum of Grenoble ja Dauphinois Museum ovat myös 2 kilometrin päässä.

45 €
Inter-Hotel Gambetta

Inter-Hotel Gambetta

59 Boulevard Gambetta, Grenoble
3,9
/ 5 (15 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

La Caserne de Bonnen ostoskeskus ja Place Paul Mistral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musee de la Resistance et de la Deportation ja Museum of Grenoble ovat myös 2 kilometrin päässä.

43 €
ibis Grenoble Université

ibis Grenoble Université

Rue de la Condamine, Gieres
4,1
/ 5 (8 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Stendhalin yliopisto on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Musee de la Resistance et de la Deportation ja Place Paul Mistral sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Museum of Grenoble ja Dauphinois Museum ovat myös 5 kilometrin päässä.