Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Grote Markt (tori)

Bruggen historiallinen keskusta sijaitsee kiltarakennusten ja oikeustalon syleilyssä. Torin yllä kohoaa vaikuttava kellotapuli.

Grote Markt on ollut Bruggen elämän keskipisteessä jo vuodesta 958. Ennen kauppiaiden ja asiakkaiden täyttämä tori on nykyään tärkeä turistien kohtauspaikka. Tutustu rauhassa ravintoloihin, kahviloihin, lahjatavarakauppoihin ja viehättävään arkkitehtuuriin sekä osallistu opastetulle retkelle tässä eloisassa kaupunginosassa. 

Vaikka alue on vain 1 hehtaarin kokoinen, Bruggen Grote Markt -torilla on paljon nähtävää. Kiipeä ensin majesteettiseen kellotapuliin, josta avautuvat upeat näkymät. Kun olet laskeutunut takaisin maankamaralle, ota kuvia torin sadunhohtoisesta arkkitehtuurista, josta erityisen vaikuttava esimerkki on vuodelta 1887 peräisin oleva uusgotiikkaa edustava oikeustalo. Kiltatalojen rivistö tuo kaupunkikuvaan väriä ja lisää viehätysvoimaa.

Pysähdy torin keskellä olevalle patsaalle. Se on pystytetty Jan Breydelin ja Pieter de Coninckin kunniaksi heidän johdettuaan joukkoja Bruggen verilöylyn aikaan varhaisella 1300-luvulla ranskalaisia vastaan.

Jos suinkin ehdit, käy Grote Markt -torilla keskiviikkoaamuna. Tällöin torilla myydään paikallisia hedelmiä, vihanneksia ja muita elintarvikkeita. Pidä tauko jossain monista torinlaidan ruokapaikoista tai kahviloista. Hinnat ovat esillä ovensuussa, joten voit tutustua niihin ennen päätöksen tekemistä. Marraskuun puolivälin jälkeen keskiviikkotori siirtyy Burgin torille, sillä Grote Marktille rakennetaan luistelurata ja joulutori.

Grote Markt kuuluu jokaisen Bruggeen matkustavan ohjelmaan, joten se saattaa olla melkoisen täynnä turisteja. Pääset tungosta pakoon poikkeamalla vähän sivummalle jollekin mukulakivikaduista. Käy myös viereisellä Burgin torilla ja Pyhän Veren kirkossa. Kun torin nähtävyydet on tutkittu, kiipeä hevoskärryyn ja nauti rennosta tavasta tutustua Bruggen muihin nähtävyyksiin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 549 majoitusliikettä kohteen Grote Markt lähellä
Martin's Brugge 85 €
Martin's Brugge

Martin's Brugge

Oude Burg 5, Brugge
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Bruggen kellotapuli (Belfort), Basilique du Saint-Sang (kirkko) ja Bourgogne des Flandres’n panimo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bryggen kaupungintalo (Stadhuis) ja Historium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Academie Hotel 81 €
  Academie Hotel

  Academie Hotel

  Wijngaardstraat 7-9, Brugge
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Timanttimuseo, Minnewater (järvi) ja Neitsyt Marian kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Groeningemuseum ja Bruggen kellotapuli (Belfort) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Casselbergh Bruges 128 €
   Grand Hotel Casselbergh Bruges

   Grand Hotel Casselbergh Bruges

   Hoogstraat 6, Brugge
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Landhuis van het Brugse Vrije, Pyhän veren basilika (Heilig Bloed Basiliek) ja Bruggen kellotapuli (Belfort). Grote Markt ja Groeningemuseum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Dukes' Palace Bruges 153 €
    Hotel Dukes' Palace Bruges

    Hotel Dukes' Palace Bruges

    Prinsenhof 8, Brugge
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Chocolate Line, Grote Markt ja Bruggen kellotapuli (Belfort) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän veren basilika (Heilig Bloed Basiliek) ja Groeningemuseum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Bourgoensch Hof 77 €
     Hotel Bourgoensch Hof

     Hotel Bourgoensch Hof

     Wollestraat 39, Brugge
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Basilique du Saint-Sang (kirkko), Groeningemuseum ja Grote Markt sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän veren basilika (Heilig Bloed Basiliek) ja Bruggen kellotapuli (Belfort) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      NH Brugge Hotel 95 €
      NH Brugge Hotel

      NH Brugge Hotel

      Boeveriestraat 2, Brugge
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       't Zandin aukio, Neitsyt Marian kirkko ja Grote Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Bruggen kellotapuli (Belfort) ja Groeningemuseum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Novotel Brugge Centrum 80 €
       Novotel Brugge Centrum

       Novotel Brugge Centrum

       Katelijnestraat 65b, Brugge
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Timanttimuseo, Neitsyt Marian kirkko ja Minnewater (järvi) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Groeningemuseum ja Grote Markt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Navarra Brugge 129 €
        Hotel Navarra Brugge

        Hotel Navarra Brugge

        41 St Jakobsstraat, Brugge
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Jaakon kirkko, Grote Markt ja Bruggen kellotapuli (Belfort) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Pyhän veren basilika (Heilig Bloed Basiliek) ja Groeningemuseum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.