Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Grote Markt (tori)

Bruggen historiallinen keskusta sijaitsee kiltarakennusten ja oikeustalon syleilyssä. Torin yllä kohoaa vaikuttava kellotapuli.

Grote Markt on ollut Bruggen elämän keskipisteessä jo vuodesta 958. Ennen kauppiaiden ja asiakkaiden täyttämä tori on nykyään tärkeä turistien kohtauspaikka. Tutustu rauhassa ravintoloihin, kahviloihin, lahjatavarakauppoihin ja viehättävään arkkitehtuuriin sekä osallistu opastetulle retkelle tässä eloisassa kaupunginosassa. 

Vaikka alue on vain 1 hehtaarin kokoinen, Bruggen Grote Markt -torilla on paljon nähtävää. Kiipeä ensin majesteettiseen kellotapuliin, josta avautuvat upeat näkymät. Kun olet laskeutunut takaisin maankamaralle, ota kuvia torin sadunhohtoisesta arkkitehtuurista, josta erityisen vaikuttava esimerkki on vuodelta 1887 peräisin oleva uusgotiikkaa edustava oikeustalo. Kiltatalojen rivistö tuo kaupunkikuvaan väriä ja lisää viehätysvoimaa.

Pysähdy torin keskellä olevalle patsaalle. Se on pystytetty Jan Breydelin ja Pieter de Coninckin kunniaksi heidän johdettuaan joukkoja Bruggen verilöylyn aikaan varhaisella 1300-luvulla ranskalaisia vastaan.

Jos suinkin ehdit, käy Grote Markt -torilla keskiviikkoaamuna. Tällöin torilla myydään paikallisia hedelmiä, vihanneksia ja muita elintarvikkeita. Pidä tauko jossain monista torinlaidan ruokapaikoista tai kahviloista. Hinnat ovat esillä ovensuussa, joten voit tutustua niihin ennen päätöksen tekemistä. Marraskuun puolivälin jälkeen keskiviikkotori siirtyy Burgin torille, sillä Grote Marktille rakennetaan luistelurata ja joulutori.

Grote Markt kuuluu jokaisen Bruggeen matkustavan ohjelmaan, joten se saattaa olla melkoisen täynnä turisteja. Pääset tungosta pakoon poikkeamalla vähän sivummalle jollekin mukulakivikaduista. Käy myös viereisellä Burgin torilla ja Pyhän Veren kirkossa. Kun torin nähtävyydet on tutkittu, kiipeä hevoskärryyn ja nauti rennosta tavasta tutustua Bruggen muihin nähtävyyksiin.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 979 majoitusliikettä kohteen Grote Markt lähellä
Aragon Hotel 101 €
Aragon Hotel

Aragon Hotel

Naaldenstraat 22, Brugge
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hof Bladelin ja Grote Markt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Pyhän Jaakon kirkko ja Frietmuseum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Casselbergh Bruges 113 €
  Grand Hotel Casselbergh Bruges

  Grand Hotel Casselbergh Bruges

  Hoogstraat 6, Brugge
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Landhuis van het Brugse Vrije ja Grote Markt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Burg (linna) ja Bryggen kaupungintalo (Stadhuis) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Dukes' Palace Bruges 149 €
   Hotel Dukes' Palace Bruges

   Hotel Dukes' Palace Bruges

   Prinsenhof 8, Brugge
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Chocolate Line ja Grote Markt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Jaakon kirkko ja Dali Xpo Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel 't Putje 57 €
    Hotel 't Putje

    Hotel 't Putje

    't Zand 31, Brugge
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Concertgebouw (konserttitalo) ja Grote Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. 't Zandin aukio ja Sint-Salvator Cathedral (kirkko) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Monsieur Ernest 99 €
     Monsieur Ernest

     Monsieur Ernest

     Wulfhagestraat 43, Brugge
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      't Zandin aukio ja Grote Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Jaakon kirkko ja Sint-Salvator Cathedral (kirkko) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Central 69 €
      Hotel Central

      Hotel Central

      Markt 30, Brugge
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Historium ja Grote Markt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bruggen kellotapuli (Belfort) ja Dali Xpo Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

       Novotel Brugge Centrum 89 €
       Novotel Brugge Centrum

       Novotel Brugge Centrum

       Katelijnestraat 65b, Brugge
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Timanttimuseo ja Grote Markt sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. De Vosin köyhäintalo ja De Halve Maanin panimo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Martin's Brugge 75 €
        Martin's Brugge

        Martin's Brugge

        Oude Burg 5, Brugge
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Bruggen kellotapuli (Belfort), Basilique du Saint-Sang (kirkko) ja Bourgogne des Flandres’n panimo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bryggen kaupungintalo (Stadhuis) ja Historium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.