Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Grote Markt (tori)

Bruggen historiallinen keskusta sijaitsee kiltarakennusten ja oikeustalon syleilyssä. Torin yllä kohoaa vaikuttava kellotapuli.

Grote Markt on ollut Bruggen elämän keskipisteessä jo vuodesta 958. Ennen kauppiaiden ja asiakkaiden täyttämä tori on nykyään tärkeä turistien kohtauspaikka. Tutustu rauhassa ravintoloihin, kahviloihin, lahjatavarakauppoihin ja viehättävään arkkitehtuuriin sekä osallistu opastetulle retkelle tässä eloisassa kaupunginosassa. 

Vaikka alue on vain 1 hehtaarin kokoinen, Bruggen Grote Markt -torilla on paljon nähtävää. Kiipeä ensin majesteettiseen kellotapuliin, josta avautuvat upeat näkymät. Kun olet laskeutunut takaisin maankamaralle, ota kuvia torin sadunhohtoisesta arkkitehtuurista, josta erityisen vaikuttava esimerkki on vuodelta 1887 peräisin oleva uusgotiikkaa edustava oikeustalo. Kiltatalojen rivistö tuo kaupunkikuvaan väriä ja lisää viehätysvoimaa.

Pysähdy torin keskellä olevalle patsaalle. Se on pystytetty Jan Breydelin ja Pieter de Coninckin kunniaksi heidän johdettuaan joukkoja Bruggen verilöylyn aikaan varhaisella 1300-luvulla ranskalaisia vastaan.

Jos suinkin ehdit, käy Grote Markt -torilla keskiviikkoaamuna. Tällöin torilla myydään paikallisia hedelmiä, vihanneksia ja muita elintarvikkeita. Pidä tauko jossain monista torinlaidan ruokapaikoista tai kahviloista. Hinnat ovat esillä ovensuussa, joten voit tutustua niihin ennen päätöksen tekemistä. Marraskuun puolivälin jälkeen keskiviikkotori siirtyy Burgin torille, sillä Grote Marktille rakennetaan luistelurata ja joulutori.

Grote Markt kuuluu jokaisen Bruggeen matkustavan ohjelmaan, joten se saattaa olla melkoisen täynnä turisteja. Pääset tungosta pakoon poikkeamalla vähän sivummalle jollekin mukulakivikaduista. Käy myös viereisellä Burgin torilla ja Pyhän Veren kirkossa. Kun torin nähtävyydet on tutkittu, kiipeä hevoskärryyn ja nauti rennosta tavasta tutustua Bruggen muihin nähtävyyksiin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 522 majoitusliikettä kohteen Grote Markt lähellä
Martin's Brugge 85 €
Martin's Brugge

Martin's Brugge

Oude Burg 5, Brugge
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Bruggen kellotapuli (Belfort), Basilique du Saint-Sang (kirkko) ja Bourgogne des Flandres’n panimo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bryggen kaupungintalo (Stadhuis) ja Historium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Casselbergh Bruges 128 €
  Grand Hotel Casselbergh Bruges

  Grand Hotel Casselbergh Bruges

  Hoogstraat 6, Brugge
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Landhuis van het Brugse Vrije, Pyhän veren basilika (Heilig Bloed Basiliek) ja Bruggen kellotapuli (Belfort). Grote Markt ja Groeningemuseum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   ibis budget Brugge Centrum Station 59 €
   ibis budget Brugge Centrum Station

   ibis budget Brugge Centrum Station

   Marie Popelinplantsoen 4, Brugge
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Begijnhof (sisäpiha) ja Minnewater (järvi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Neitsyt Marian kirkko ja Groeningemuseum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Academie Hotel 99 €
    Academie Hotel

    Academie Hotel

    Wijngaardstraat 7-9, Brugge
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Timanttimuseo, Minnewater (järvi) ja Neitsyt Marian kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Groeningemuseum ja Grote Markt ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Dukes' Palace Bruges 163 €
     Hotel Dukes' Palace Bruges

     Hotel Dukes' Palace Bruges

     Prinsenhof 8, Brugge
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Chocolate Line, Grote Markt ja Bruggen kellotapuli (Belfort) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän veren basilika (Heilig Bloed Basiliek) ja Groeningemuseum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novotel Brugge Centrum 84 €
      Novotel Brugge Centrum

      Novotel Brugge Centrum

      Katelijnestraat 65b, Brugge
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Timanttimuseo, Neitsyt Marian kirkko ja Minnewater (järvi) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Groeningemuseum ja Grote Markt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Navarra Brugge 139 €
       Hotel Navarra Brugge

       Hotel Navarra Brugge

       41 St Jakobsstraat, Brugge
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Jaakon kirkko, Grote Markt ja Bruggen kellotapuli (Belfort) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Pyhän veren basilika (Heilig Bloed Basiliek) ja Groeningemuseum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brugge-Sint-Pietersin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        Crowne Plaza Bruges 126 €
        Crowne Plaza Bruges

        Crowne Plaza Bruges

        Burg 10, Brugge
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Burg (linna), Pyhän veren basilika (Heilig Bloed Basiliek) ja Grote Markt. Bruggen kellotapuli (Belfort) ja Groeningemuseum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bruggen asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.