Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Half Penny Bridge

Tänä iltana 18.8. - 19.8.
Tänä viikonloppuna 23.8. - 25.8.
Ensi viikonloppuna 30.8. - 1.9.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Half Penny Bridge

Näytä kaikki 1 448 majoitusliikettä kohteessa Half Penny Bridge

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Temple Bar Hotel
Temple Bar Hotel
4.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (2626 arvostelua)
179 € per yö 2 hengelle

Hyvä palvelu, hyvä sijainti, hyvät huoneet.

Arvosteltu 21.11.2018
The Morgan Hotel
The Morgan Hotel
4.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (1678 arvostelua)
170 € per yö 2 hengelle

Huippusijainti, tilava huone kahvikoneineen ja ystävällinen ja avulias henkilökunta. Maittava aamiainen.

Arvosteltu 21.4.2019
Arlington Hotel O'Connell Bridge
Arlington Hotel O'Connell Bridge
3.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (2170 arvostelua)
125 € per yö 2 hengelle

Mukava hotelli erinomaisella sijainnilla Liffey-joen rannalla ja kivenheiton päässä O'Connell Streetiltä.

Arvosteltu 21.10.2018
Handels Hotel Temple Bar by thekeycollections
Handels Hotel Temple Bar by thekeycollections
3.0 kautta 5.00.8 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (741 arvostelua)
105 € per yö 2 hengelle

Hotel was very comfy, near all the bars and restaurants. Everything was in walking distance, so we didnt have to use taxi at all. The staff was super friendly and helpfull!! It was worth every penny. One minus in the room was a very bad air, and even in January with windows opened the room was quite ...

Arvosteltu 21.1.2017
The Central Hotel
The Central Hotel
3.0 kautta 5.00.4 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
3,7/5 (420 arvostelua)
130 € per yö 2 hengelle

Suihku todella surkea, hiusten pesu oli äärimmäisen hankalaa. Huone oli kuuma. Valaistus heikko. Sängyt ok.

Arvosteltu 11.6.2018
Holiday Inn Express Dublin City Centre
Holiday Inn Express Dublin City Centre
3.5 kautta 5.00.7 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
4,5/5 (1384 arvostelua)
142 € per yö 2 hengelle

Hyvä sijainti. Lentokenttäbussilla kulman taakse. Pitää tosin jäädä pois jo edeltävällä pysäkillä ennen O'Connell Street:iä. Aamupala myös hyvä, vihannekset ja juusto tosin puuttui mutta muuten ok.

Arvosteltu 21.1.2019
Jurys Inn Dublin Parnell Street
Jurys Inn Dublin Parnell Street
4.0 kautta 5.00.6 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (2102 arvostelua)
144 € per yö 2 hengelle

Hyvä sijainti. Siistit huoneet ja loistava palvelu.

Arvosteltu 6.4.2019
Academy Plaza Hotel
Academy Plaza Hotel
3.0 kautta 5.00.8 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (6979 arvostelua)
127 € per yö 2 hengelle

sijainti oli erinomainen. siisteys oli hyvä ja palvelu myös. aamiainen ei ollut kovin ihmeellinen

Arvosteltu 27.4.2019
Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin
Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin
4.0 kautta 5.00.6 km kohteesta Half Penny Bridge
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (2675 arvostelua)
190 € per yö 2 hengelle

Hyvää: sijainti, aamupala, sänky Huonoa: suihku, wc, tunkkaisuus -

Arvosteltu 22.4.2019
Kartta

Hotellit Half Penny Bridgen lähellä:Oletko suuntaamassa Dubliniin lomalle? Hotellihuone Half Penny Bridgen lähellä tarjoaa kätevän tukikohdan koko loman ajaksi. Liffeyjoen ylittävä silta kuuluu Dublinin kuuluisimpiin nähtävyyksiin, ja se sijaitsee loistavalla paikalla aivan kaupungin keskustassa Temple Barin ravintola-alueen kupeessa. Eri majoitusvaihtoehdot ja hotellit Half Penny Bridgen lähellä eivät lopu kesken, koska valikoima kattaa hostellit, hotellit, huoneistot, majatalot ja aamiaismajoitukset.

Hotellit Half Penny Bridgen lähellä

Yöpyminen Half Penny Bridgen lähellä on kätevää ja helppoa, koska suurin osa majoitusliikkeistä löytyy Dublinin keskusta-alueelta varsin läheltä siltaa. Mihinkään ei ole pitkä matka, ja kilometrin säteellä sillasta on tarjolla rajaton määrä erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Hotellit edustavat kaikkia eri tähtiluokituksia. Jos ylellinen kaupunkiloma Half Penny Bridgen lähellä houkuttelee, voit varata huoneen jostakin upeasta neljän tai viiden tähden hotellista keskusta-alueelta.

Luksushotelleista muutama sijaitsee vain kivenheiton päässä sillalta. Tyylikkäitä loistohotelleja löytyy myös St Stephen's Greenin puiston liepeiltä hieman etelämpää, eikä matkaa kerry tässäkään tapauksessa kuin noin kilometri. Monissa hotelleissa on kuntokeskus, ja pari hotellia tarjoaa myös kylpylä- ja hyvinvointipalveluja. Viikonloppu hotellissa Half Penny Bridgen lähellä antaa halutessasi tilaisuuden irtautua arjesta ja nauttia ylellisistä hotellipalveluista aivan kaupungin keskustassa.

Keskitason hotellihuone Half Penny Bridgen lähellä

Keskustassa sillan lähettyvillä on runsaasti myös keskitasoisia kolmen tähden hotelleja. Etsintä kannattaa keskittää alueelle, johon kuuluvat Liffeyjoen rannat sekä kaikki keskustakorttelit, jotka rajautuvat pohjoisessa jokeen, lännessä Christ Church Cathedraliin, idässä Trinity Collegeen ja etelässä St Stephen's Greenin puistoon. Jos sinua kiinnostaa autonvuokraus Half Penny Bridgen lähellä, voit nauttia oman ajoneuvon suomasta vapaudesta ja suunnata kauemmas keskustasta. Dublinin viehättävistä merenrantakylistä löytyy rauhallisia majataloja ja hotelleja. Joidenkin ikkunoista avautuu myös upea näköala merelle. Dublinin ydinkeskustassa on silti runsaasti hyviä keskitason hotelleja, jotka sijaitsevat kaikki kävelymatkan päässä Half Penny Bridgen sillalta. Tarjolla on myös lukuisia hyvätasoisia huoneistoja ja majataloja. Jos haluat silti nauttia upeasta lomakokemuksesta hieman kauempana keskustan hälinästä, kävele Temple Barin alueelta parin kilometrin matka itään päin, kunnes saavut Grand Canalin rantaan. Modernin Bord Gáis Energy Theatren konserttikeskuksen lähettyvillä kohoaa muutama todella tyylikäs, uudenaikainen hotelli, ja alueelta löytyy myös hienoja huoneistoja.

Onko keskustassa halpoja hotelleja Half Penny Bridgen lähellä?

Half Penny Bridge sijaitsee Dublinin ydinkeskustassa aivan suositun Temple Barin pubialueen kupeessa, ja sillalta on alle kilometrin matka lähes kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Tämä nostaa hieman majapaikkojen hintoja, eikä kaupungin keskustaa voi pitää erityisen halpana matkakohteena. Saatavilla on silloin tällöin kuitenkin tarjouksia, ja myös keskustassa on useita nuorten suosimia hostelleja, majataloja ja huoneistoja. Joen pohjois- ja etelärannalla aivan kivenheiton päässä sillalta kohoaa muutama edullinen hostelli ja parin tähden hotelli. Jos matkustat usean henkilön seurueessa, kätevin ja edullisin vaihtoehto voi olla koko porukalle sopiva huoneisto. Halpa hotelli Half Penny Bridgen lähellä tarkoittaakin useimmin nuorisohostellia, vuokrahuoneistoa tai konstailematonta majataloa. Voit etsiä huoneita myös Liffeyjoen pohjoispuolelta. Esimerkiksi Gardiner Street Lowerin varrella ja Ambassador Theatren ympäristössä on paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Sillalle ei joka tapauksessa kerry kilometriä enemmän matkaa.

Hotellihuone Half Penny Bridgen lähellä takaa, että pääset nopeasti joka paikkaan. Monet nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä tältä 1800-luvun alussa rakennetulta kauniilta jalankulkusillalta. Temple Barin lukemattomat pubit, ravintolat ja klubit tarjoavat viihdykettä myöhään yöhön asti, ja kulttuurinnälkäiset voivat suunnata tutustumaan lähellä kohoavaan Christ Church Cathedraliin. Trinity Collegen historiallinen kampusalue on reilusti alle kilometrin päässä idässä, kuten myös kauppojen reunustama vilkas Grafton Street. Hotelli Half Penny Bridgen lähellä antaa mahdollisuuden tutustua Dublinin parhaisiin puoliin ilman huolta pitkistä välimatkoista.