Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Feb 13, 2019

Olimme mieheni kanssa matkalla ja istuimme 10 rivin päässä toisistamme. Olisi ollut kiva istua vierekkäin.

Dec 12, 2018

Lyhemmillä lennoilla viihdejärjestelmä on maksullinen. Yhtiö tarjoaa 2h ilmaisen wifin, joka kumminkin katkesi puhelimesta vartin jälkeen. Muuten ei huonoa sanottavaa, varsinkin pidemmillä lennoilla valitsen emiratesin uudelleen jos vain mahdollista

Lisätietoja – Abu Hail

Abu Hail lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Abu Hail, Abu Hail? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Abu Hail. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Abu Hail. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Abu Hail tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Abu Hail

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 165 € yhdensuuntaisille lennoille ja 290 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.