Halvimmat lennot kohteeseen Accra

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

" ARN Tukholma – ACC Accra 635,22 € "

" HEL Helsinki – ACC Accra 773,93 € "

" BMA Tukholma – ACC Accra 1 393,23 € "

" TMP Tampere – ACC Accra 1 578,01 € "

" RAK Marrakech – ACC Accra 3 234,65 € "Lisätietoja – Accra

Lennot Accraan

Jos mielit Ghanan pääkaupunkiin Accraan, tartu hyviin lentohintoihimme. Etsit sitten säästömajoitusta tai matkaat sukuloimaan, Expedialta löydät tarjous- ja alennushinnat, joiden avulla rahasi säästyvät tärkeisiin asioihin. Lippujen ostaminen käy kuin itsestään. Järjestelmämme etsii juuri sinulle sopivat lentoliput, ja ostaminen onnistuu muutamalla napsautuksella. Lento Länsi-Afrikkaan sujuu helpommin kuin koskaan.

Halvat lentoliput Accraan: tärkeimmät nähtävyydet

Jos suunnittelet kiertäväsi nähtävyyksiä, kannattaa laatia alustava matkaohjelma. Sen avulla selvität itsellesi sopivimmat lentopäivät. Labadi Beach on loistava aloituspaikka, jos sinua kiinnostaa tutustua Atlantin aurinkoiseen länsirannikkoon. Rannikolla riittää upeita maisemia ja hiekkarantoja mutta myös kahviloita ja myymälöitä, joista voit löytää tuliaisia.

Jos viihdyt mieluummin kuivalla maalla, W.E.B. DuBois Memorial Center on ehdoton kohde kulttuurinystäville. Kansallismuseossa puolestaan pääsee perehtymään tarkemmin Ghanan historiaan. Seuraavaksi voitkin suunnata Makola Market -torille ostamaan käsin brodeerattuja tekstiilituotteita ja upeita batiikkivärjättyjä kankaita. Voit päästä majoittumaan tälle alueelle huippuedullisesti.

Varaaminen ja hinnat

Kun olet valmis ostamaan liput Accran alueelle, kannattaa etsiä parhaat lentohinnat Expedia.fi-sivustolla ja tehdä varaus saman tien. Voit myös selailla edullisia hotelli- ja autonvuokrausmahdollisuuksia tai lomatarjouksia, jos haluat ostaa saman tien koko matkan edulliseen hintaan. Ghanan-loma on vain muutaman napsautuksen päässä.


Tutustu kohteeseen Accra

Lennätkö kohteeseen Accra? Accra – tutustu alueeseen ja löydä parhaat hotellit, lomakohteet ja autovuokraamot Expedian matkaoppaan avulla!

Lähellä olevia vaihtoehtoisia lentokenttiä

  • Kotokan kansainvälinen lentokenttä (ACC)