Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista.

Saat parhaan hinnan Expedian hintatakuunansiosta.


Halvimmat lennot kohteeseen Accra

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Accra

Lennot Accraan

Jos mielit Ghanan pääkaupunkiin Accraan, tartu hyviin lentohintoihimme. Etsit sitten säästömajoitusta tai matkaat sukuloimaan, Expedialta löydät tarjous- ja alennushinnat, joiden avulla rahasi säästyvät tärkeisiin asioihin. Lippujen ostaminen käy kuin itsestään. Järjestelmämme etsii juuri sinulle sopivat lentoliput, ja ostaminen onnistuu muutamalla napsautuksella. Lento Länsi-Afrikkaan sujuu helpommin kuin koskaan.

Halvat lentoliput Accraan: tärkeimmät nähtävyydet

Jos suunnittelet kiertäväsi nähtävyyksiä, kannattaa laatia alustava matkaohjelma. Sen avulla selvität itsellesi sopivimmat lentopäivät. Labadi Beach on loistava aloituspaikka, jos sinua kiinnostaa tutustua Atlantin aurinkoiseen länsirannikkoon. Rannikolla riittää upeita maisemia ja hiekkarantoja mutta myös kahviloita ja myymälöitä, joista voit löytää tuliaisia.

Jos viihdyt mieluummin kuivalla maalla, W.E.B. DuBois Memorial Center on ehdoton kohde kulttuurinystäville. Kansallismuseossa puolestaan pääsee perehtymään tarkemmin Ghanan historiaan. Seuraavaksi voitkin suunnata Makola Market -torille ostamaan käsin brodeerattuja tekstiilituotteita ja upeita batiikkivärjättyjä kankaita. Voit päästä majoittumaan tälle alueelle huippuedullisesti.

Varaaminen ja hinnat

Kun olet valmis ostamaan liput Accran alueelle, kannattaa etsiä parhaat lentohinnat Expedia.fi-sivustolla ja tehdä varaus saman tien. Voit myös selailla edullisia hotelli- ja autonvuokrausmahdollisuuksia tai lomatarjouksia, jos haluat ostaa saman tien koko matkan edulliseen hintaan. Ghanan-loma on vain muutaman napsautuksen päässä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Accra tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.