Halvimmat lennot kohteeseen Alicante

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Alicante

Lennot Alicanteen

Espanjan Valencian itsehallintoalueella sijaitseva Alicante on viihtyisä kaupunki Välimeren rannalla. Kaupungin rannat ja rantabulevardit kutsuvat nauttimaan, mutta Alicantessa on muutakin nähtävää, kuten tunnelmallinen vanhakaupunki sekä historiallinen Santa Barbaran linnoitus Benacantil-vuorella. Alicantesta pääsee laivalla niin Baleaareille kuin Tabarcan saarellekin. Helsingistä Alicante-Elchen lentoasemalle pääsee helposti suoraan tai yhdellä vaihdolla. Parhaat lentovaihtoehdot ja edulliset hotellihuoneet löydät kätevästi Expedian kautta.

Jotkin halpalentoyhtiöt ovat tarjonneet suoria lentoja Alicanteen Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Kaupunkiin pääsee myös helposti yhdellä välilaskulla Euroopassa. Alicanten lentoasema sijaitsee lähellä kaupunkia – matka-aika asemalta kaupunkiin on vartista noin puoleen tuntiin kulkuneuvon mukaan. Vuokratessasi auton Expedian kautta pääset nopeasti nauttimaan lomasta Välimeren rannalla.

Alicantessa voit nauttia niin rannoista kuin ostoskaduistakin, vanhaakaupunkia ja upeita puistoja unohtamatta. Alicante onkin loistava vaihtoehto, jos haluat kokea sekä ranta- että kaupunkiloman. Alicantessa on lukuisia kauppoja ja ravintoloita, ja kaupungin museot tarjoavat elämyksiä modernista taiteesta arkeologiaan. Halutessasi rannalle voit valita vaikkapa El Postiguetin kaupunkirannan tai matkustaa pienen matkan San Juaniin, joka on paikallisten suosima ranta. Paikalliseen makuun pääset esimerkiksi kokeilemalla Alicanten ikiomaa jäätelöä tai horchata-juomaa.

Lentäminen Suomesta Alicanteen

Helsinki-Vantaan, Turun tai Tampereen ja Alicante-Elchen välinen suora lento kestää runsaat neljä tuntia. Välilasku pidentää matka-aikaa pari tuntia. Espanja on EU-maa, joten voit huoletta matkustaa ilman viisumeita tai hankalia rajamuodollisuuksia. Myöskään valuuttaa ei tarvitse vaihtaa, sillä Espanjan rahayksikkö on euro. Rantalomalaiselle ihanteellisin matkustusaika on toukokuusta lokakuuhun, mutta kaupunkilomalaiselle sää on miellyttävä muutenkin, vaikka kaupungissa sataakin talvella enemmän.

Lennot Alicante-Elchen lentoasemalle

Nykyään tarjolla on paljon suoria lentoja Suomesta Alicanteen, mikä luonnollisesti helpottaa suomalaisia matkailijoita. Suorat lennot ovat yleensä halpalentoyhtiöiden järjestämiä. Helsingin lisäksi Alicanteen pääsee ilman vaihtoa myös Tampereen ja Turun lentoasemilta. Turusta ja Tampereelta ei lennetä yhtä tiheästi, vaan yleensä vain kerran tai pari viikossa. Myöskään Helsinki-Vantaalta suoria lentoja ei välttämättä ole joka päivä, mutta välilaskullisia vaihtoehtoja on joka tapauksessa runsaasti mihin vuodenaikaan tahansa. Alicanten saavutettavuus on jatkuvasti paranemaan päin, mikä osaltaan kertoo kaupungin suosiosta matkakohteena.

Vajaan yhdeksän kilometrin päässä Alicanten kaupungista sijaitseva Alicanten lentoasema on Itä-Espanjan tärkein. Se on Alicanten ja Murcian maakuntien pääkenttä, ja sitä on viime vuosina laajennettu. Lentoaseman kautta kulkee runsaat 10 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Alicante-Elchen lentoasema sijaitsee lähellä Alicantea, eikä matka asemalta kaupunkiin kestä kauan. Lentoaseman ja kaupungin välillä on suora linja-autoyhteys. Lisäksi useampi linja yhdistää lentoaseman jollekin paikallisjuna-asemalle, mistä on helppo jatkaa junalla Alicanteen. Linja-autolla matkaa kestää puolisen tuntia liikenneruuhkista riippuen. Taksilla tai autolla matkaa kestää noin vartin.

Lento- ja hotellivaihtoehtoja on erittäin paljon, ja varaamisen helpottamiseksi voit myös kokeilla Expedian tarjoamia Lento + hotelli -pakettitarjouksia. Ne nopeuttavat varaamista ja saattavat myös tarjota edullisempia hintoja kuin lentojen ja hotellin varaaminen erikseen.

Varaa nyt matkasi monipuoliseen Alicanteen

Alicante on loistava vaihtoehto, olipa tavoitteena sitten rannoilla rentoutuminen, kaupungilla shoppailu, kulttuurin ihastelu, golf tai vesiurheilun tuoma jännitys. Voit valita hotellin sijainnin sen mukaan, minkälaista lomaa olet suunnittelemassa: rantabulevardin varrelta tai kaupungin keskustasta. Sopivan hotellin, vuokra-auton sekä kätevimmän lentoyhteyden löydät helposti Expedian avulla.

Suosittuja lentoja kohteeseen Alicante

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.