Halvat lennot Jerusalem

Halvimmat lennot kohteeseen Jerusalem

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 99 € yhdensuuntaisille lennoille ja 204 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Finnair
Aeroflot-Russian Airlines
Aegean
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Air France
KLM

Lisätietoja – Jerusalem

Lennot Jerusalemiin

Jerusalem on historiallinen kaupunki, joka on tärkeä paikka sekä muslimeille, kristityille että juutalaisille. Kaupungissa on upea vanhakaupunki ja paljon historiallisia kohteita. Jerusalemissa on myös lentoasema, mutta se on ollut suljettuna vuodesta 2001, joten matkustajien on lennettävä Tel Aviviin. Expedian kautta on helppo löytää sopiva lentotarjous Jerusalemiin. Saman sivuston kautta voi myös varata hotellin Jerusalemissa.

Jerusalemiin matkustettaessa on lennettävä Tel Avivin vieressä olevalle Ben Gurionin kansainväliselle lentoasemalle ja jatkettava sieltä maitse Jerusalemiin. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on suoria lentoja Tel Aviviin, mutta ei viikon jokaisena päivänä eikä välttämättä edes joka viikko. Sen vuoksi konetta on monesti vaihdettava jossain päin Eurooppaa. Expedian kautta voit joka tapauksessa löytää helposti sopivat lennot Jerusalemiin. Voit myös hyödyntää Expedian pakettitarjouksia Jerusalemiin ja varata lennot sekä hotellin samassa paketissa.

Israelilaiset pitävät Jerusalemia pääkaupunkinaan. Kaupungin merkitys on historian saatossa ollut suuri, ja Jerusalemissa pääseekin tutustumaan moneen merkittävään kohteeseen, kuten Itkumuuriin, Öljymäkeen tai Siionin vuoreen. Kaupungissa on myös monia vaikuttavia museoita, kuten holokaustista kertova Yad Vashem. Jerusalemin vanhakaupunki on itsessään kuin elävä museo. Vanhaakaupunkia ympäröiville muureille pääsee myös kiipeämään, ja muurien laelta avautuvat näkymät ovat uskomattomia. Kannattaa muistaa myös Jerusalemin uudempi puoli, joka tarjoaa muun muassa hyviä ostomahdollisuuksia sekä nautinnollisia ruokaelämyksiä. Expedian kautta voit myös vuokrata auton Jerusalemissa.

Lentäen Jerusalemiin

Suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tel Aviviin kestää noin neljä ja puoli tuntia, ja yhdellä vaihdolla matkaan menee nopeimmillaan kuusi ja puoli tuntia. Lentojen hinnoissa ei ole kovinkaan paljon vuodenajoista johtuvia eroja, mutta lennot kannattaa joka tapauksessa varata muutama kuukausi ennen matkaa. Expedia.fi-sivustolta on helppo varata halvat lennot Jerusalemiin.

Lennot Ben Gurionin lentoasemalle

Jerusalemin oma lentoasemalle ei ole ollut siviililiikennettä enää vuosiin, joten matkustajien on lennettävä Tel Avivin lähettyvillä sijaitseva Ben Gurionin lentoasemalle, joka sijaitsee runsaan 50 kilometrin päässä Jerusalemista. Se on Israelin suurin lentoasema, ja sille saapuu vuodessa noin 15 miljoonaa matkustajaa. Ben Gurionin lentoasemalta on paljon lentoyhteyksiä moniin eri kaupunkeihin. Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on ainakin tätä kirjoitettaessa suoria lentoja Ben Gurionin lentoasemalle, tosin lentoja ei ole joka päivä eikä välttämättä edes joka viikko. Jos aikataulut kuitenkin sopivat, Helsingistä pääsee suoralla lennolla noin neljässä ja puolessa tunnissa Tel Aviviin.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on myös monia vaihdollisia yhteyksiä Ben Gurionin lentoasemalle. Kokonaismatka-aika määräytyy luonnollisesti vaihtoajan mukaan, mutta tarjolla on käteviä yhteyksiä, jotka vievät matkustajat Tel Aviviin reilusti alle kymmenessä tunnissa. Konetta voi vaihtaa esimerkiksi Zürichissä, Kiovassa, Istanbulissa tai Moskovassa. Yhden vaihdon lentoja on tarjolla huomattavasti enemmän kuin suoria lentoja. Expedian sivuilla voit vertailla eri lentovaihtoehtoja ja löytää omiin matkasuunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon nopeasti ja helposti.

Siirtyminen lentoasemalta Jerusalemiin

Etäisyys Ben Gurionin lentoasemalta Jerusalemin keskustaan on noin 54 kilometriä. Matkan voi kulkea jaetulla taksilla, linja-autolla, taksilla tai Tel Avivin kautta junalla. Linja-auto on halvin vaihtoehto, ja matka Jerusalemin linja-autoasemalle vie runsaan tunnin. Jaettu taksi maksaa hieman enemmän, mutta matka saattaa taittua hieman nopeammin. Taksimatkan nopeus riippuu tietenkin myös siitä, missä hotellisi sijaitsee. Yksi vaihtoehto on myös vuokrata auto, jolloin voit ajaa lentoasemalta suoraan hotellillesi. Parhaat vuokra-autot voi varata kätevästi Expedian avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Jerusalem

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 99 € yhdensuuntaisille lennoille ja 204 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic