Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Kathmandu

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Kathmandu

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Kathmandu

Lennot St. Kittsiin

Unelmoitko trooppisesta lomasta mustahiekkaisilla rannoilla? Pakkaa laukkusi ja varaa lennot Karibianmerellä sijaitsevalle Saint Kittsille. Täällä voit esimerkiksi viettää iltapäivän kävellen Pump Bayn mustahiekkaisella rannalla. Halusitpa tehdä mitä tahansa, löydät suunnitelmiisi ja budjettiisi sopivan hotellin Saint Kittsiltä helposti, sillä tarjolla on erilaisia majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Perille pääseminen on myös helppoa, sillä St. Kittsin Robert L. Bradshaw International Airport -lentoasemalle liikennöidään lentoja päivittäin esimerkiksi joistakin Yhdysvaltojen kaupungeista sekä viikoittain Euroopasta.

St. Kitts on kahden saaren muodostama saarivaltio Karibianmerellä. Noin 35 000 asukkaan valtion korkein huippu on 1155 m korkea tulivuori Mount Liamuiga, joka ei kuitenkaan tällä hetkellä ole aktiivinen. Saarivaltiolla on mielenkiintoinen historia, sillä saarella harjoitettiin vuosisatojen ajan orjuutta, jonka avulla mahdollistettiin sokeriruo’on tuotanto. Nykypäivänä St. Kitts on matkailijan paratiisi, sillä se on vielä toistaiseksi suurten turistimassojen ulottumattomissa, ja matkailija saakin nauttia rauhassa upeista trooppisista rannoista, kirkkaista laguuneista sekä vehreistä tuliperäisistä maisemista.

Tietoa lennoista kohteeseen Kathmandu

Kohdelentokenttä Tribhuvanin kansainvälinen lentokenttä
Kohdelentokentän IATA-koodi KTM
Kohdekaupunki Kathmandu